Sayfa 621/1001 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kafanın basmadığı şeylerde kör inançlarına devam et.. zavallığın da bir seviyesi var derdim ama sen bunu da altüst ettin..pastel renkli kalemlere de ihtiyacın var mı? göndereyim..
    Hadi kaybol topikte sabah akşam zırvalamaktan başka yaptığın ne var kamil , kalemi nereye göndereceğini söylerimde zamanı var rahat ol

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bak boşuna demedim kafanın basmaması olayına işine geleni anlayan beyin yapın var
    kafan bassaydı alakasız şeylerden garip sonuçlara ulaşmazdın..resim derslerin iyiymiş onu anladık.. hahahaha..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Boşuna kavga etmenin anlamı yok. Viobda kim daha çok kıvırtırsa o daha çok kazanır, kısa günün kârı
    oyun hergün yeniden başlar.
    niye
    Çünkü borsalarda fırsatlar hiç bitmiyor. sonu olmayan bir oyunun içinde olduğunuzu unutmayın
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hadi kaybol topikte sabah akşam zırvalamaktan başka yaptığın ne var kamil , kalemi nereye göndereceğini söylerimde zamanı var rahat ol
    laflarını iade ederim..adındır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kafan bassaydı alakasız şeylerden garip sonuçlara ulaşmazdın..resim derslerin iyiymiş onu anladık.. hahahaha..
    Bak bu akşam o resmin içine senide koydum görebildinmi zavallı elemannasıl hoşuna gittimi hahahahaha yapsana

6. aslında teknik görevini yapmış ama hisse bazlı değil tabiki..
    bunun da sebebi yabancı eksikliği yüzünden xu30 hisselerinin yükselememesi oldu..
    bunu telafi etmek için diğer hisseleri uçurdular..eğer 30 hisseleri dışındakileri bu kadar uçurmasalardı xu100 ve xu30 bu seviyelerde olmayacaktı..
    daha yolun yarısındayken diğer topikte bu grafiğin aynısını vermiştim..

7. Tekniği kullanmadan hiç bir hisseyi yükseltemezsin. Yükseltsen de alıcıya teknik bir oluşum sunmadan o malı satamazsın. Hisseyi 10 a katlasan da devredemedikten sonra bir anlamı yok.
    O yüzden teknik hikaye klişesini bari burada yapmayın. Hissenin ticareti yani el değişmesi genelde teknik ile olur.
    Hisseye teknik çalıştırmayacağım dersen de o zaman iyi bir hikaye bulman lazım. Arazi mi okır, ihale mi olur seçeceksin. Onu da her hisse için yutturamazsın

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. bu gün kendi sistemini ve yorumunu kullanan sidomay helal olsun diyorum...bakış açısı önemli..!!!
    ayrıca fuzzy ve abka ve de jas a da....sistemli adamların paralel düşüncelerine ortak olmak aynı pencereden bakabilmek güzel...
    işte analiz yorum ve işlem böyle yapılır çalı arkası...
    endeks çok yükseldi short almanya kıskanıyor lönk olmaz...
    her tepeden kavurduğunu iddia edenlere itimat etmiyor samimi gör müyorum....

dünden tepe de lonk yakalayan LECTUS tu herhalde başarılarının devamını diliyorum...
    dediğim gibi sürekli aynı jetonu atarak elbet yakalanabilir ama sürekli de jeton atılmazki..!!

Sayfa 621/1001 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •