Boşuna kavga etmenin anlamı yok. Viobda kim daha çok kıvırtırsa o daha çok kazanır, kısa günün kârı
oyun hergün yeniden başlar.
niye
Çünkü borsalarda fırsatlar hiç bitmiyor. sonu olmayan bir oyunun içinde olduğunuzu unutmayın
Hamdım Piştim Yandım
aslında teknik görevini yapmış ama hisse bazlı değil tabiki..
bunun da sebebi yabancı eksikliği yüzünden xu30 hisselerinin yükselememesi oldu..
bunu telafi etmek için diğer hisseleri uçurdular..eğer 30 hisseleri dışındakileri bu kadar uçurmasalardı xu100 ve xu30 bu seviyelerde olmayacaktı..
daha yolun yarısındayken diğer topikte bu grafiğin aynısını vermiştim..
![]()
Tekniği kullanmadan hiç bir hisseyi yükseltemezsin. Yükseltsen de alıcıya teknik bir oluşum sunmadan o malı satamazsın. Hisseyi 10 a katlasan da devredemedikten sonra bir anlamı yok.
O yüzden teknik hikaye klişesini bari burada yapmayın. Hissenin ticareti yani el değişmesi genelde teknik ile olur.
Hisseye teknik çalıştırmayacağım dersen de o zaman iyi bir hikaye bulman lazım. Arazi mi okır, ihale mi olur seçeceksin. Onu da her hisse için yutturamazsın
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu gün kendi sistemini ve yorumunu kullanan sidomay helal olsun diyorum...bakış açısı önemli..!!!
ayrıca fuzzy ve abka ve de jas a da....sistemli adamların paralel düşüncelerine ortak olmak aynı pencereden bakabilmek güzel...
işte analiz yorum ve işlem böyle yapılır çalı arkası...
endeks çok yükseldi short almanya kıskanıyor lönk olmaz...
her tepeden kavurduğunu iddia edenlere itimat etmiyor samimi gör müyorum....
dünden tepe de lonk yakalayan LECTUS tu herhalde başarılarının devamını diliyorum...
dediğim gibi sürekli aynı jetonu atarak elbet yakalanabilir ama sürekli de jeton atılmazki..!!
Yer İmleri