2.00 altı alıcıyım :) gelirmi bakacaz :)
Printable View
Galibi fena bellemişler devre kesici geliyo
Sabah 2 nin altına gelme ihtimali var. O zaman alırsın artık. Bundan sonra böyle hareketler çok olacak gibi. Siz hariç ordan satsaydim burdan alsaydım diyen çok olur artık. Yarın ne olacağını kestirmek çok zor ama gelirse yukarda bana göre 2, 25 önemli olacak. Ytd
eğer galip tarihi operasyonlardan birini yaparsa haftaya cuma 4-5 gelir niyeti yarın belli olur yok eğer kötüyse yarın gümmm galip iki ucu.... inşallah kazandırır ben metroya geçtim o da açığa satış kredili yasağı geldi millet ağlıyo ben sevindim vangd bence bilerek brüte aldı zira var bi şeyler ama ben dayanamdım alttan alırım diye sattım ya bay bay ya gelecen ytd aman kimseye göre yatırım yapmayın dün brüte girdi felaket tellalları ky yi yaktı korkudan kaçtı bundan sonra ky zor girer gerçi alsa ertesi gün ancak neyse herkese allah gönlüne göre versin ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fea06cd8ee.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
Galip i seviyor küçük yatırımcı.mazoziş yaptı bizleri .rahat uyutturmuyor yatagında insanları
waspistool teşekkürler paylaşım için. Takas gayet şık duruyor iş yatırım yine değneği eline almış güzel.
Ben panik havasi yapmiyorumki burut takasdaki hikayeler hep ayni durumi yapiyor.once dusur sonra cikar ve cikarinca satarlar sen alirsin ertesi gun duser hep boyle
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugun 1.65 den aldim..beni bugun yaniltmadi.kagidi ozellikle soktular burute.
Bence galip bu hissenin bilerek brüt takasa girmesini istedi başka türlü ucuza mal toplayamayacakti..bakın bugün brutte olduğu için mallar ne güzel geldi yoksa bu tahta birakin250 bin net almayı 150 bin net alimla tavan olur zaten dışarıda tahminim yüzde 20 civarı hisse var dolasimda alacaksın bir kaç ay bakmayacaksin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında brüt için çok da uğraşmadı. O gün metronun başı cekmesiyle grup hisselerinin hepsi devre kesici girecek kadar yükseldi. Bu da zaten ilk uyarıyı almıştı. O günkü hareketi de spk affetmedi ve bence çok çabuk brüt takası yedi. Mesala en son bera ilk uyarıyı aldıktan sonra 5 devre kesici yiyecek kadar sert hareketler yapınca herkes brüt takasa kesin dedi ve aynen geldi. Spk bu uygulamalarda zaten hep tutarsız davranıyor. Açıkçası ben hiç beklemiyordum brüt takası. Neyse her şerde bir hayır vardır diyelim öyle olsun. Ytd
20 bin lot ile taban yaptı.
Dun demistik alanlara bu satis firsatini vermezler diye demem oki tahmin dogru ciktu
Eh bizde burdan alalım bu var ya ağa felan değil la hina inanmayacana
Ben sabah 1.92 den satdim 1.76 yerine koydum
Bence bugün 2, 25 gibi tamamlar. Yarinda açılışı 1, 90 dan yapar. Ytd
Ne yapsalar booooşşşş göklerden geleeennn bir karar vardır.....artık yazmıyorum bu topikte malı aldık gömdük çoookkk sonra bakarız.başka topiklerde görüşmek üzere allaha emanet olun....tekrar 1.5 e gelirse bakarız alım için
1,76 dan alan sallamasyoncu kaç lot aldın .Ekran açık yapışıtırım istersen
1000 lot fazla degil.
Boşverin adam belki hayalini söylemiştir. Hem ne olmuş ki 1, 76 olmasa 1, 80 lerden malı veriyordu isteyen alırdı.halen bak 1, 90 dan kaç lot istiyorsan verir. Buradan alan akşam 2, 20-30 ları görünce gece hayal dünyasına yatacak. Rüyasında 5-6 ları hayal edecek. Sabah bir bakacak eksi % 15 ve zararda. Nerden mi bu kadar eminim biz de yaşadık o günleri be kardeşim. Ytd
mrhb vangd 1.75 ten aldım ama satış olmuyor sebebi bilen varmı yardım
Ayricada sallamiyorum
Bugün eksiyi gören küçük yatırımcılar akşama tavan olur düşüncesi ile giriş yapmışlar bu kez işimiz yaş gibi.
1.9'lardan mal dağıttığını hissediyorum umarım yanılırım.
Bu arada metroyuda bugün 1, 05 ten vereceğim galibe. Ytd