Sayfa 310/500 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Yaniltmadi tavana yakin alanlara yarin o fiyatdan satdirmaz demistim.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dusrse alacam zira kotukeyen cogalmis yarin dusersede alirim galip agam tavana yakin almis yarin eksi olsa alirim gida devini ya da adam tam tersini dusunuyorsa millet yarin duser satamam derdiyle sagiyor ya da almiyorsa aga bize malda zor verir ağa bu 8.5 yapmış adam la mandiracilik yapan boktan kişiler milyonlar aliyo bu kapıyı o da muamma yrd

3.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Yaniltmadi tavana yakin alanlara yarin o fiyatdan satdirmaz demistim.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Suat kardeş dalgana bak isteyen istediği yerden alır satar neden insanları etkilemeye çalışıyorsun varsa hissen sat çık yoksa analiz yap panik havası oluşturma.

4.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Suat kardeş dalgana bak isteyen istediği yerden alır satar neden insanları etkilemeye çalışıyorsun varsa hissen sat çık yoksa analiz yap panik havası oluşturma.
    Aslında suat bir nevi haklı. Bugün sabah 1, 60-1, 70 lerden alan varsa onlara yedirmek istemez demek istemiş ki yüklü alan varsa bence de yed

5. Terazi güldürme beni brute girmiş tahtada hemde ağanın tahtasi kim almaya cesaret eder 1.60 lardan

6. Yedirir yedirmez ben 2.13 verdim aşağı gelecek tir ... alttan alacam ... ytd değil benim görüşüm.

7. 1.66 maliyet var topu topu 15.000 lot acelem yok beklyecegim

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

8. Aylık kapanış güzel olacak belli

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Sayfa 310/500 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •