Ben bugun 1.65 den aldim..beni bugun yaniltmadi.kagidi ozellikle soktular burute.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugun 1.65 den aldim..beni bugun yaniltmadi.kagidi ozellikle soktular burute.
Bence galip bu hissenin bilerek brüt takasa girmesini istedi başka türlü ucuza mal toplayamayacakti..bakın bugün brutte olduğu için mallar ne güzel geldi yoksa bu tahta birakin250 bin net almayı 150 bin net alimla tavan olur zaten dışarıda tahminim yüzde 20 civarı hisse var dolasimda alacaksın bir kaç ay bakmayacaksin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Aslında brüt için çok da uğraşmadı. O gün metronun başı cekmesiyle grup hisselerinin hepsi devre kesici girecek kadar yükseldi. Bu da zaten ilk uyarıyı almıştı. O günkü hareketi de spk affetmedi ve bence çok çabuk brüt takası yedi. Mesala en son bera ilk uyarıyı aldıktan sonra 5 devre kesici yiyecek kadar sert hareketler yapınca herkes brüt takasa kesin dedi ve aynen geldi. Spk bu uygulamalarda zaten hep tutarsız davranıyor. Açıkçası ben hiç beklemiyordum brüt takası. Neyse her şerde bir hayır vardır diyelim öyle olsun. Ytd
20 bin lot ile taban yaptı.
Dun demistik alanlara bu satis firsatini vermezler diye demem oki tahmin dogru ciktu
Eh bizde burdan alalım bu var ya ağa felan değil la hina inanmayacana
Yer İmleri