Tcd hisselerinin performansı bugün iyi gidiyor. Çoğu hisse gayet iyi yükseldi. Gün içi işlemlerde hata yapmamislarsa güzel getirecek gibi tahmin ediyorum
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tcd hisselerinin performansı bugün iyi gidiyor. Çoğu hisse gayet iyi yükseldi. Gün içi işlemlerde hata yapmamislarsa güzel getirecek gibi tahmin ediyorum
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Jale bu aksam eksi yapsin.
P.tesi cikis vermezsem neyim
Shangil ben 3 gün önce TZV Ve ZBK aldım, şimdilik iyi gidiyor. Birkaç gün daha bu şekilde gider diye düşünüyorum.
TZV 'de valor yok öyle bir avantajı var. Aslında TZT de iyi , o bir gün valörlü. İçlerindeki özel sektör tahvilleri %13 ve %9. Risk faktoru olarak bakilinca. Çok büyük bir fark yok aralarında bu açıdan. Tabi getirisi sana hangisi uyuyorsa ona gore bakılabilir.
Yanlış anladınız üstat ben eksi ya da artı yazacak demiyorum önümüzdeki 3 gün için. Zaten hisseleri takip etmeyi de bıraktım. Çünkü belki şu anda o hisselerin hiç biri jalenin elinde yok geçen ay ki dağılıma göre yorum yapmak zaman kaybı. Telefonla bilgi alabilirsek sadece yorum yapabiliriz geçen ons da olduğu gibi. Yukarıda ki asıl mesajım şuydu bist de 411 hisse var an itibariyle 211 i artı da. Bu piyasada fonda eksi getirmek zor. Gözünü kapatıp seçseniz yüzde 50 oranında + olan hisseye denk gelirsiniz zaten :D Onsdan da ders çıkardığını varsayarsak kesinlikle önümüzdeki 3 gün için eksi yazmamalı diyorum aslında yorum olarak.
Ustad size kisaca jd desem olurmu dilim donmuyorda
Bugün baya iyi gözüküyor en az % 1 normalde 1.5 - 2 eldeki para ve onsla daha fazla bile olabilir hele bıst 103 geçerse helva olur ama bunlar tabi elimizdeki donelere göre tahmin cazibe hanımın gündüz düşleri diyelim
Dünkü artıda nasıl eksi yapabilmişler onuda anlamış değilim portföy ve gelişmeler hakkında diyaloğu olanlar iletişime geçerse soru işaretleri azalmış olur
Maho ağa çok bağlandı tabi burdaki mevduattan gelen çoğu insan için bu günlük yüzde 1- 2 lik getiriler muhteşem bir şey günlük yüzde 20 eksileri tabanları gören bizler için pek birşey ifade etmiyor çünkü her çöreğin böreğide var bi tek harekete habere bakar totalde eksiye geçmek ne kadar kar olsada...
borsa bugün böyle kapatsın, jale en az 500 yapar.
bıst 103100 son 1 saat alımlar devam edip 103 üstünde tutunabilirse 103500 104 kapatır ama bu fonculara karı ne olur derseniz orası tam muamma geçen haftadan beri borsa yüzde 4 - 5 çıkarken fonların totalde getirisi yok bile sayılır buda büyük başarı geçen boşa zaman şimdi o parayla bıste girecem desen alayı % 10 15 20 yapmış
Fon yöneticisi Eral Bey dün GPG’nin eksi kapamasının pair trade den kaynaklandığını söylemiş!
jale ne? ben neden bilmiyorum :)
Üstad birlikte inceleyelim :
İlk değer ADP, ikincisi Jale :
Haftalık : 3,28 - 1,64
Aylık : 1,05 - 12,91
6 Aylık : 10,48 - 44,70
Yılbaşından : 28,56 - 59,00
1 Yıllık : 54,29 - 67,07
3 Yıllık : 15,46 - 90,28
5 Yıllık : 11,19 - 129,44
23 mayıstan bugüne 34,24 - 59,60
Görüldüğü gibi son 1 hafta hariç Jale Hale yi hep dövüyor :hah:
31.7 den bugüne kadar Maho ağanın kümülatif MK oranları :
İsbank 801 - 18,84
İşbank 808 - 20,41
OKT 22,82
TZT 22,08
GPG 48,99
Jale 144,90
Burada da Jale herkesi dövmüş. (31.7 den bugüne bakmamın nedeni, bendeki tabloda o zamandan itibaren kayıtlı bunlar)
Saygılar.
GPG twitter hesabı soruyu yanlış cevaplamış, kendi izhnamelerinden haberleri mi yok acaba ? Kızdım bak şimdi :vk:
izahname 17. sayfaya bakın :
file:///D:/Downloads/GPG%20_ZAHNAME.pdf
Gpg mk %+18 günlük {totalde 54}
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu degisken ve ozel sektor tahvili iceren fonlarda merak ettigim ; cok buyuk bir krizde likidite krizi yasanirmi .misal bir fonda 100 yatirimci var 90 i fonunu bozdu .bu takdirte nasil bir islem oluyor .teknik acidan bilmedigim icin soruyorum .
Jale kac yapar tahminleri alalim ustadlar
Bir zahmet uc gunluk degil tek gunluk mk bazinda tahmin yapiniz
Ilk ben yapayim
Mk 600 den 3 gun 1800