Tcd hisselerinin performansı bugün iyi gidiyor. Çoğu hisse gayet iyi yükseldi. Gün içi işlemlerde hata yapmamislarsa güzel getirecek gibi tahmin ediyorum
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd hisselerinin performansı bugün iyi gidiyor. Çoğu hisse gayet iyi yükseldi. Gün içi işlemlerde hata yapmamislarsa güzel getirecek gibi tahmin ediyorum
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaşamak direnmektir.
Jale bu aksam eksi yapsin.
P.tesi cikis vermezsem neyim
Shangil ben 3 gün önce TZV Ve ZBK aldım, şimdilik iyi gidiyor. Birkaç gün daha bu şekilde gider diye düşünüyorum.
TZV 'de valor yok öyle bir avantajı var. Aslında TZT de iyi , o bir gün valörlü. İçlerindeki özel sektör tahvilleri %13 ve %9. Risk faktoru olarak bakilinca. Çok büyük bir fark yok aralarında bu açıdan. Tabi getirisi sana hangisi uyuyorsa ona gore bakılabilir.
Yanlış anladınız üstat ben eksi ya da artı yazacak demiyorum önümüzdeki 3 gün için. Zaten hisseleri takip etmeyi de bıraktım. Çünkü belki şu anda o hisselerin hiç biri jalenin elinde yok geçen ay ki dağılıma göre yorum yapmak zaman kaybı. Telefonla bilgi alabilirsek sadece yorum yapabiliriz geçen ons da olduğu gibi. Yukarıda ki asıl mesajım şuydu bist de 411 hisse var an itibariyle 211 i artı da. Bu piyasada fonda eksi getirmek zor. Gözünü kapatıp seçseniz yüzde 50 oranında + olan hisseye denk gelirsiniz zaten :D Onsdan da ders çıkardığını varsayarsak kesinlikle önümüzdeki 3 gün için eksi yazmamalı diyorum aslında yorum olarak.
Yer İmleri