Tcd hisselerinin performansý bugün iyi gidiyor. Çoðu hisse gayet iyi yükseldi. Gün içi iþlemlerde hata yapmamislarsa güzel getirecek gibi tahmin ediyorum
ASUS_T00J cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd hisselerinin performansý bugün iyi gidiyor. Çoðu hisse gayet iyi yükseldi. Gün içi iþlemlerde hata yapmamislarsa güzel getirecek gibi tahmin ediyorum
ASUS_T00J cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaþamak direnmektir.
Jale bu aksam eksi yapsin.
P.tesi cikis vermezsem neyim
Shangil ben 3 gün önce TZV Ve ZBK aldým, þimdilik iyi gidiyor. Birkaç gün daha bu þekilde gider diye düþünüyorum.
TZV 'de valor yok öyle bir avantajý var. Aslýnda TZT de iyi , o bir gün valörlü. Ýçlerindeki özel sektör tahvilleri %13 ve %9. Risk faktoru olarak bakilinca. Çok büyük bir fark yok aralarýnda bu açýdan. Tabi getirisi sana hangisi uyuyorsa ona gore bakýlabilir.
Yanlýþ anladýnýz üstat ben eksi ya da artý yazacak demiyorum önümüzdeki 3 gün için. Zaten hisseleri takip etmeyi de býraktým. Çünkü belki þu anda o hisselerin hiç biri jalenin elinde yok geçen ay ki daðýlýma göre yorum yapmak zaman kaybý. Telefonla bilgi alabilirsek sadece yorum yapabiliriz geçen ons da olduðu gibi. Yukarýda ki asýl mesajým þuydu bist de 411 hisse var an itibariyle 211 i artý da. Bu piyasada fonda eksi getirmek zor. Gözünü kapatýp seçseniz yüzde 50 oranýnda + olan hisseye denk gelirsiniz zaten :D Onsdan da ders çýkardýðýný varsayarsak kesinlikle önümüzdeki 3 gün için eksi yazmamalý diyorum aslýnda yorum olarak.
Yer Ýmleri