Arabayı yenilemeyi düşünüyorum :)
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arabayı yenilemeyi düşünüyorum :)
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İroni ustadim ironi...
Ben piyasaya etki edecek birsey dusunmuyorum
Dolar duser
Altin ucurumun ucunda yamac parasutu pozisyonunda
Ya cakilacak ya biraz daha cikacak
Altinin bu kadar cikma sebebi dolar degil ons
Ons neden sisti korona bokundan
Rusya 40 bin kisiye asi yapacak
Diger ulkelerde ani haberle asi yada ilac aciklamasi yapabilir
Ons bu durumda 1650 ye kadar dahi cekilebilir...gramda cokme olur ise 360 lar gorulur...
Bunlar tamamen sallamamdir
Dayanagi yoktur
Ytd
Syg
Onurum bu lokman hekim bana goz kirpiyor
Derinligine bakarmin
özelden ilk mesaj atana 10000 begeni yapana yürüyecek direncte olan bi hisse adı verecem
😀😀😀
tabiki öyle bişey yapmicam 😀😀
Dostlar bir gariplik yokmu
Hem dolar dusuyor hem bist
Endeks suan eksiye gecmek uzerede 😀
Mk kan golune dondu yine
Hani supriz vardi
Hani cosacagidik...
Onur önemli şeyler yazmışsın ama bunların altını doldurman lazım. Örneğin mevduat faizi 15-16 bandına hangi koşullarda gelecek? Benim aklıma dolar kurunun yüksek seviyelere gelmesi peki başka bir neden var mı? Bist için hangi teknik analiz yöntemine göre dip görecek; ya da başka bir neden var mı? Altın niçin uçacak. E dolar hakkında az çok fikrimiz var. Bol kazançlar
tabi aciklayayim
mevduat zaten su an 12,5-13 bandında
merkez su an ne GLP üst bandini kullandi ne de faize müdahale etti ..
bugün ki mega sürpriz ki ben fazla onemli olacagini düsünmüyorum piyasanin gazını 1 hafta alır
sonra usd/tl yükselisine devam eder..su an gercekten ciddi bi ekonomi savas veriyor hükümet ..rezervler cok kötü durumda ..merkezin bastigi karsiliksiz para ülke icinde dönmeye basladi hem dolardaki yükselis hemde enflasyondaki 2 puanlık artış merkez üzerinde baskiyi iyice artiracaktir
su an her yolu deniyor ama son care faiz artirimi olcaktir
borsa ile ilgili ikinci corona vakalarının artışı bütün dünyada borsalarda satış dalgasi olacagini düsünüyorum bu belirsizlikle para kıymetli madenlerde yeni rekorlara sebeb olacaktir
Teşekkürler. Ama ikinci bir korono vakasını artık dünya üzerinde kimse takmaz. Ve de ekonomiler bunu kaldırmaz. Fransada PSG taraftarları takımları finale yükselince sokakları doldurdu. Çin de iki gün evvel binlerce kişi havuzlarda eğlenirken görüntüleri tv ler gösterdi. Yani geriye dönüş zor. Ama karşılıksız basılan paralarda hem fikirim. Ve son söz olmaz diyoruz ama olmaz diye de bir şey yoktur. Pozisyonunu alırsın ya kaybedersin ya da kazanırsın olay bu.
su an avrupada yaz mevsimi etkisi ile corona vakalari fazla ciddiye alinmiyor
okullar acilmasi ve havalarin sogumasiyla yeni lockdownlar devreye girecektir
aşı konusuna da hic güvenmiyorum domuz gribinin aşısı bile bulunmadi daha bu kadar sürede aşının bulunmasi bana göre cok düsük ihtimal
hadi bulundu diyelim siz aşıyı vurdururmusunuz hemen
bilinmeyenli denklem cok
ha bizim endeks ve dünya endeksleride cok şişirildi batacak firma hergün tavan oldu bu sekilde sagliksiz bi borsa yükselisinin düsüsünü cok iyi gördünüz
bakın dün demistim endeksin 2 -3 puan yükselmesi sizi aldatmasin
acin bakin xu100 deki kagitlara cogu ekside yada cok az primli
yalanci bahar su an
Baba aku komple yok!!!
Kaputu acmis akuyu calmislar
Kaputu aciyorsunuz akuyu neden caliyorsunuz...
Durum bu
Şşşş...
Xtkjs eksi 0.45 te
Ayik olalim
Onurum bu ekgyo neden yurumuyor
Piyasa yemiyor
Dolar bi anda 10 kuruş attı
ekseni değişen varmi
bi endeksin ekseni değişti +0,80 den -0,80 ne döndü
işimize donelim
olan yine sattiklarimiza oldu
yazik