Sayfa 313/993 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Mk kan golune dondu yine
    Hani supriz vardi
    Hani cosacagidik...

2.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    ya müjdeyi satın aldıysa piyasa
    Piyasa müjdeyi satın aldı. Üçten sonra da muhtemelen kar realizasyonunu yapabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Gokten tl yagsa mb dan bileceksiniz
    😀
    sabah 7,34 olan malum 15 dakikada 7,21 e düsmesinin mantiken bi aciklamasini yapabilir misin
    birde hatirlarmisin 3 ay boyunca müdahale hep 09 ve 09:30 arasındaydı
    bugünki düsüs saatini kontrol et istersen ya da gen grafigini atayim

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    sabah 7,34 olan malum 15 dakikada 7,21 e düsmesinin mantiken bi aciklamasini yapabilir misin
    birde hatirlarmisin 3 ay boyunca müdahale hep 09 ve 09:30 arasındaydı
    bugünki düsüs saatini kontrol et istersen ya da gen grafigini atayim
    Hani mb nin pili bittiydi?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    simdi bu soyledigimde bi yere not edilsin lütfen..
    ekim gibi mevduat faizi 15-16 bandını gorecek...
    en gec ekim ayında ikinci bi dip bekliyorum borsada
    usd/tl icin sussam gonlum razı degil konussam cızz olur ne diyecegimi bilmiyorum..
    altın icin rekor bekliyorum
    kış icin hazırlıklarınızı yapın
    Onur önemli şeyler yazmışsın ama bunların altını doldurman lazım. Örneğin mevduat faizi 15-16 bandına hangi koşullarda gelecek? Benim aklıma dolar kurunun yüksek seviyelere gelmesi peki başka bir neden var mı? Bist için hangi teknik analiz yöntemine göre dip görecek; ya da başka bir neden var mı? Altın niçin uçacak. E dolar hakkında az çok fikrimiz var. Bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hani mb nin pili bittiydi?
    .....piyasadan yaklaşık 17 milyar TL ve 8,5 milyar dolar karşılığı döviz ve altın cinsinden likiditenin çekilmesi beklenmektedir.

cekilen para işte ..

7.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Bu piyasada taraftarlık yapan kaybeder. Dolayısıyla elinde TL olan da kaybedecek. Tahmin: sene sonuna kadar dolar 7,50 TL rahat geçilir. Ons 2000 dolar geçilir.
    Ben de7.50 diyordum ama MB nın kararından sonra 8.00 i bile görebilir diyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Onur önemli şeyler yazmışsın ama bunların altını doldurman lazım. Örneğin mevduat faizi 15-16 bandına hangi koşullarda gelecek? Benim aklıma dolar kurunun yüksek seviyelere gelmesi peki başka bir neden var mı? Bist için hangi teknik analiz yöntemine göre dip görecek; ya da başka bir neden var mı? Altın niçin uçacak. E dolar hakkında az çok fikrimiz var. Bol kazançlar
    tabi aciklayayim
    mevduat zaten su an 12,5-13 bandında
    merkez su an ne GLP üst bandini kullandi ne de faize müdahale etti ..
    bugün ki mega sürpriz ki ben fazla onemli olacagini düsünmüyorum piyasanin gazını 1 hafta alır
    sonra usd/tl yükselisine devam eder..su an gercekten ciddi bi ekonomi savas veriyor hükümet ..rezervler cok kötü durumda ..merkezin bastigi karsiliksiz para ülke icinde dönmeye basladi hem dolardaki yükselis hemde enflasyondaki 2 puanlık artış merkez üzerinde baskiyi iyice artiracaktir
    su an her yolu deniyor ama son care faiz artirimi olcaktir
    borsa ile ilgili ikinci corona vakalarının artışı bütün dünyada borsalarda satış dalgasi olacagini düsünüyorum bu belirsizlikle para kıymetli madenlerde yeni rekorlara sebeb olacaktir

Sayfa 313/993 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •