Originally Posted by myfinans Yarın saat 16.00'da ons ve dolara bakacağız Altın fonları bugün zaten - 3,5 yaptılar. kendimi gösterge gibi hissetmeye başladım. Altın aldım mı düşüyor. Sattımmı çıkıyor.
1,5 aydır tuttugum AFT fonuyla pazartesi günü vedalaşıyorum.. hakkını helal etsin elbet bir gün bulaşacagız tekrardan
Originally Posted by regal1 kendimi gösterge gibi hissetmeye başladım. Altın aldım mı düşüyor. Sattımmı çıkıyor. Satmayın Tutun Ama 800 milyar metre küp bunu da unutmayın. Dolar 5,80
Originally Posted by myfinans Satmayın Tutun Ama 800 milyar metre küp bunu da unutmayın. Dolar 5,80 Bu piyasada taraftarlık yapan kaybeder. Dolayısıyla elinde TL olan da kaybedecek. Tahmin: sene sonuna kadar dolar 7,50 TL rahat geçilir. Ons 2000 dolar geçilir.
Originally Posted by onur1064 1,5 aydır tuttugum AFT fonuyla pazartesi günü vedalaşıyorum.. hakkını helal etsin elbet bir gün bulaşacagız tekrardan Sebep nedir?
Originally Posted by myfinans Kur düştü o getiriyi yemesin bu düşüş Evet 5 kuruşluk bir düzeltme var ama uzun vadede 10 TL'ye yol alındığı için sorun olmayacaktır.
realize zamanımı ?
Gaz en iyi ihtimalle 7 yıl sonra çıkacaksa vadeli satıp parasını peşin alsak olmazmı viop işi
Forum Rules
Yer İmleri