Sen ustad degil basimizin tacisin daaa
Printable View
Bu tcd arti getirmisse herkese iban verecem 1 er k atin...fisekleyin...
Hayrani ustadla veysele hediye alip ziyarete gidecegiz...
Investingde biri yazmis
Burda hiçbirşeydwn haberiniz uok hizbullah abd üslerini vuruyor abd suriye ve ıraktaki iran kamplarını vuruyor abd fas ta ki donanma tatbikatını iptal edip kuveyte 3000 bin asker göndeiyor bu demek oluyorki ortalık ciddi anlamda karışacak
sevgili dostlar, üstatlar, roket haberleri son dakika uygulamama gelince forma bakmaya başladım. şu an ister istemez hepimizde bir tedirginlik var ama burada sabaha kadar da yazıp çizsek boş. pazartesi ola hayır ola. o yüzden inşallah önemli bir olay olmadığı sürece forma takılmayacak, pazartesi günü duruma bakacağım. webster üstadım, sana acizane tavsiyem, yatırım sıtratejini gözden geçirip riskli fonlara her ne olursa olsun ful olarak girmemendir. benim kırmızı çizgim en fazla yüzde 50 ve üzerine pek çıkmıyorum. cuma günü de 20 k gmr'mi satarak biraz daha defansa çekilmiş oldum. her an olmadık bir haber hesapları karıştırıyor, bu yüzden sıtratejilerimizi hırsa kapılmadan doğru şekilde ayarlamalıyız. pazartesi güzel bir güne uyanabilmek umuduyla Allah'a emanet olun ve mümkünse forma da takılmayın. ailenize vakit ayırıp dinlenin. olacak ve öleceğin önüne geçilmez. kadere iman eden, kederden emin olur unutmayın. hepinizi seviyorum. konyadan selamlar
Webcim, perşembe günü elimde bulunan tüm hisseleri sattığımı yazmıştım.Hisse % 30, fon 70 idi.Fonlarım duruyor.Cuma günü sattığım hisselerin % 30 unu yerine koydum.Fondan yana sıkıntım yok, hisselerimin de % 70 ini peyderpey yerine koyacağım.Usd 6.20, endekste 108 k altı kırmızı çizgim. Bu aralıkta ki her işlemi alım fırsatı olarak kullanacağım. Batsın bu Dünya..Panik yapmam asla. Starejim varsa, hiçbir rüzgar beni yıkamaz.
Olsun sn webster ptesi isler tersine de donebilir. Bakariz iyi bir haber bisti tekrar yukarida atabilir. Yada yerinde patinaj da yapabilir. Ben hafta sonu risk almak istemedim.satis verdigimden dolayi kimseyi etkilemek istemedim. yasadigimiz bu cografyada portfoyun yarisindan bir fazlasi sabit getirili yatirim olmali.Herkese bayirli bol kazanclar dilerim.
altın 310 açarsa kimsenin eli gitmez almaya borsa -2 de açarsa kimsenin eli varmaz satmaya, dolar 6.05 lerde olursa yine kimse almaz böyle bön bön bakarız olanlara anca görmeden elimizdeki fonları satarız bekleriz kaç eksi yazık diye olay bu
En güzeli pzt. Salı telefonların internetini kapatın. Tv de seyretmeyin. Çarşamba bakarız tekrar[emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biraz fazla panik gördüm herkesi, Bist öyle herkesin düşer dediği anda terste bıraktığı çok olmuştur. Herkes short açarsa Pazartesi borsa ters yapabilir. O yüzden sakin olmak lazım, 112 bin altında kapatmassak sıkıntı yok
Sağolasın üstadım. Vakit buldukça yazıyorum. Birde forum alemi biliyorsun, gerekli gereksiz herkes yazıyor. Bazıları can sıkıntısı, goy goydan başka bir icraatı yok, ne aldığı ne sattığı belirsiz, ama herşeyden haberi var.
Sonuç itibariyle, hedefim belli, ne yaptığım belli. Kırmızı çizgim Usd 6.20
Endeks 108 k
Buraları takip ediyor olacağım. Oyundan düşmem için belirlediğim yerler bu. Bunun haricinde aynen devam.Saygılar.
Adı ustunde " degisken" fon aldiysaniz piyasaya gore pozisyonlamayi fon yoneticisinin yapmasi gerekiyor. Bunun icin fon yoneti gideri odemiyor musunuz:) ben mi yaniliyorum?
X fonun Y yoneticisi belki altin long turev kontrati acti cuma günü, Belki !
Yatirim tavsiyesi değildir.
Uzun vadeci olmayanlar için önerim şu. Usta kumarcı okeye dönmez eli geldiği zaman açar. Ytd
Sanirim petrol iceren fonlar prim yapacak
Aslinda bu ikisinden sepet yapilabilir. Ptesi zirveden almak ta var. :)
bist eksi açmaz pazartesi
https://twitter.com/sputnik_tr/statu...904932866?s=21
https://twitter.com/sputnik_tr/statu...937961472?s=21
Sakinliyor sanki ortam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fonu yöneten arkadaşların hakkını vermek lazım.Olağan üstü performans göşteriyorlar değişken fonlar bir tarafa endeksin ralli yaptığı dönemde hisse senedi fonlarını bile geride bıraktılar.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gece abd karsilik vermesse , durum sakinlesir.abd den ölu yok.sakinlesmesi demek bizim vinlamamiz demek .ytd.bu is cok su goturur dahaSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.