-

Originally Posted by
mrfatih
altın 310 açarsa kimsenin eli gitmez almaya borsa -2 de açarsa kimsenin eli varmaz satmaya, dolar 6.05 lerde olursa yine kimse almaz böyle bön bön bakarız olanlara anca görmeden elimizdeki fonları satarız bekleriz kaç eksi yazık diye olay bu
Investingde genel kani eksi 3
Ama bunca yillik ekonomi hayatimda sunu ogrendim
Felaket haberleri coksa fisekleyecek demektir 😀😀😀
-

Originally Posted by
Webster
Investingde biri yazmis
Burda hiçbirşeydwn haberiniz uok hizbullah abd üslerini vuruyor abd suriye ve ıraktaki iran kamplarını vuruyor abd fas ta ki donanma tatbikatını iptal edip kuveyte 3000 bin asker göndeiyor bu demek oluyorki ortalık ciddi anlamda karışacak
twitterı yeni keşfetmiş olsa gerek
-

Originally Posted by
06acm06
Estağfurullah..Benim de bir kulağımın arkası kaldı.
Stateji olursa, elin daha rahat oluyor.Bir nevi ön kabul. Risk olmazsa mama da yok.Madem girdik hamama, teleyeceğiz. Yeter ki, katlanabilecek marj aralığı belirleyin. Yoksa her panik, büyük zarar getirir.
Cok mantikli yaziyorsun ama az yaziyorsun ustadim
Foruma daha sik gelip burada bizlere isik olman lazim
-

Originally Posted by
traderpanda
twitterı yeni keşfetmiş olsa gerek

Banda sende ince bir zeka var kardesim 😀
-
En güzeli pzt. Salı telefonların internetini kapatın. Tv de seyretmeyin. Çarşamba bakarız tekrar[emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Biraz fazla panik gördüm herkesi, Bist öyle herkesin düşer dediği anda terste bıraktığı çok olmuştur. Herkes short açarsa Pazartesi borsa ters yapabilir. O yüzden sakin olmak lazım, 112 bin altında kapatmassak sıkıntı yok
-

Originally Posted by
burak1987
En güzeli pzt. Salı telefonların internetini kapatın. Tv de seyretmeyin. Çarşamba bakarız tekrar[emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizi kandiriyor
Kendi duramaz bakar 😀😀😀
-

Originally Posted by
melihsah
Biraz fazla panik gördüm herkesi, Bist öyle herkesin düşer dediği anda terste bıraktığı çok olmuştur. Herkes short açarsa Pazartesi borsa ters yapabilir. O yüzden sakin olmak lazım, 112 bin altında kapatmassak sıkıntı yok
Ben de onu diyorum
Sortcular piyasaya ciktiysa bist fisekler...bu dolar icinde boyledir bist icinde
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri