Sayfa 319/1001 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Cok mantikli yaziyorsun ama az yaziyorsun ustadim
    Foruma daha sik gelip burada bizlere isik olman lazim
    Sağolasın üstadım. Vakit buldukça yazıyorum. Birde forum alemi biliyorsun, gerekli gereksiz herkes yazıyor. Bazıları can sıkıntısı, goy goydan başka bir icraatı yok, ne aldığı ne sattığı belirsiz, ama herşeyden haberi var.
    Sonuç itibariyle, hedefim belli, ne yaptığım belli. Kırmızı çizgim Usd 6.20
    Endeks 108 k
    Buraları takip ediyor olacağım. Oyundan düşmem için belirlediğim yerler bu. Bunun haricinde aynen devam.Saygılar.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Sağolasın üstadım. Vakit buldukça yazıyorum. Birde forum alemi biliyorsun, gerekli gereksiz herkes yazıyor. Bazıları can sıkıntısı, goy goydan başka bir icraatı yok, ne aldığı ne sattığı belirsiz, ama herşeyden haberi var.
    Sonuç itibariyle, hedefim belli, ne yaptığım belli. Kırmızı çizgim Usd 6.20
    Endeks 108 k
    Buraları takip ediyor olacağım. Oyundan düşmem için belirlediğim yerler bu. Bunun haricinde aynen devam.Saygılar.
    Olsun yazan cok olsa da bilen adam kendini belli eder ustadim
    Bak investingde yorumlar su gibi akar ama mantikli yazanlar secer okurum direk kendini belli eder...bu forumun amaci bu. Bilgi paylasilmali ki zenginlessin...syg bizden

3. Adı ustunde " degisken" fon aldiysaniz piyasaya gore pozisyonlamayi fon yoneticisinin yapmasi gerekiyor. Bunun icin fon yoneti gideri odemiyor musunuz ben mi yaniliyorum?

X fonun Y yoneticisi belki altin long turev kontrati acti cuma günü, Belki !

Yatirim tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Adı ustunde " degisken" fon aldiysaniz piyasaya gore pozisyonlamayi fon yoneticisinin yapmasi gerekiyor. Bunun icin fon yoneti gideri odemiyor musunuz ben mi yaniliyorum?

X fonun Y yoneticisi belki altin long turev kontrati acti cuma günü, Belki !

Yatirim tavsiyesi değildir.
    Buyuk ihtimal acmistir...yani insallah 😀
    X esittir tcd
    Y esitti veysel diyorum

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sadece türevle olmuyor hisse tarafından da destek lazım ACC'ye üstadım
    haklısın ama varantlari iyi takip etseler ve gapli düşüş ve çıkışlar olmazsa kazanacak kazanacakta amator ruhlu degiller. Profesyonelce kaybediyorlar nasi olsa paralarini ödüyoruz çokta tın onlar için
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    En güzeli pzt. Salı telefonların internetini kapatın. Tv de seyretmeyin. Çarşamba bakarız tekrar[emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sonra bir bakmışım elimdeki (telefon) hariç bir şey kalmamış

Uzun vadeci olmayanlar için önerim şu. Usta kumarcı okeye dönmez eli geldiği zaman açar. Ytd
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

8. Sanirim petrol iceren fonlar prim yapacak

Sayfa 319/1001 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •