Yani borsa önceden satın alınır mantığı ile kar realizasyonu olabilir düşüncesi ile satış yapıyorsunuz yanlış anlamadıysam?
Printable View
Eib saticam yerine htt dzt veya fid hsa düşünüyorum .faiz indirilirse tahvil tarafı biraz daha dusermi .
sürekli böyle olacağını bilsek hepimiz düşünmeden dediğini yapardık üstadım. ama ne olursa olsun fazla heyecanlanmamakta fayda var. 2017'de aselsan ralliye başlayınca hanıma dedim ki:
-hazır ol hanım, şu an taksiyle geliyorum. doğru sarrafa, bileziklerini bozdurmaya gidiyoruz. hanım şaşırdı tabi, dursaydı falan dedi. bir bileziğinin 2 olmasını istiyorsan gelinceye kadar hazır ol dedim ve seri bir şekilde sarrafa gidip bilezikleri bozduktan sonra bankaya yatırıp daha kapıdan falan çıkmadan aselsanı alıvermiştim ama sonunu getiremedim. aynı duyguları yaşıyoruz ama yine de daha sakin olmak lazım gibi geliyor bana. şu an yüzde 60 tcd, kalanı ise kvba fonunda bekliyor ama kalanını cesaret edip tcd'ye geçiremiyorum. kırmızı çizgim yüzde 50'ydi ama ancak yüzde 60'a kadar giriş yapabildim. hakkımızda hayırlısı