Var sanırım bende onu sormadı mobil uygulama da çıktı bana teklif
Anında onaylı destek kredisi diye
Printable View
Sağlık Bakanlığı'nca hazırlanan #HayatEveSığar Mobil Uygulaması Android ve App Store platformlarında yayına başladı.
Uygulama her gun size sağlık bilginizi sorduğu gibi, ailem bölümüne dahil ettiğiniz insanlardan herhangibiri pozitif yada temaslı ise size uyarı geliyor, yine uygulama kullanicilarin bluetooth nu acıyor ve sokakta gezerken karsilastiklarinizdan birisi daha sonra pozitif çıkarsa şu gun şu saatte pozitif birisiyle karşılaştınız diye sizi uyarıyor.
Yakın sürede çok fazla riskli alanlarda dolaşan ve fazla kişi ile temas eden kişiye risk puanı verecek ve o kişiyi gerekirse teste gönderecek, hatta arkadaşları varsa eklenmiş senin şu arkadaşının riski yükselmiş uyarısı verecek. Test yapılıp negatif çıkarsa riski sıfırlayacak.
Uygulama ile bulunduğunuz bölgedeki enfekte hasta yoğunluğunu görebiliyorsunuz.
Aile ve yakın görüştüğünüz herkese yükletme gayretinde olunursa faydası çok olacaktır. Ayrica izolasyon altında bulunanların yüklemesi kaçınılmaz .
Herkesin bu uygulamayı yükleyerek kullanmaya başlaması birçok şeyin takibini, hastalık sonrasındaki temas zincirinin kolayca bulunmasını sağlayacaktır.
Android;
https://t.co/lC76Jekq9n
App Store;
https://t.co/1L5Lm8ostU
Aramızda sağlıkçı varsa o cevap versin:
Covid19 ile karşılaşmak istemez kimse...
Aşısı bulunmadığı sürece de karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek.
Peki karşılaşmak zorunda kalsaydınız aşağıdaki ülkelerden hangisinde -sadece tıbbî endişelerle- karşılaşmayı tercih ederdiniz?
A- abd
B- belcika
C- kanada
D- danimarka
E- ingiltere
F- fransa
G- almanya
H- hollanda
I - ispanya, italya
J- japonya
K- kenya
L- luksemburg
M- malta
N- norveç
.
.
.
T - türkiye
.
.
olaya demogojik bakacaksak,
o zaman ben de kamuda ihtiyaç olmadığı ve hiç bir iş yapmadığı halde maaşa bağlanan iktidar partisi üyelerini temizleyin, devletin verimliliğini yükseltin derim ilk önce.. :) ))
polis memurlarının ellerine bir poşet vereceksin,
içine bir tane eyüp sabri tuncer marka kolonya,
bir paket de bez maske koyacaksın,
yine ellerine verdiğin adres listesinde yazılı olan parti üyelerine "başkanımızın selamı var" diyerek dağıtım yaptıracaksın..
yazdırmayın abi bana.. :) ))
bu Halk bunu hak etmiyor..
tamam sustum.. :) ))
rsi 20'yi yukarı kesmiş, macd al vermiş, psar alttan yeşili yakmış.. trend yukarı bence.. :) ))
Bazı bölgeler pe re ja ve Selin de gitti o bölgeseldir [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu kredi için imza şartı var mı acaba direk EFT yapabilir miyiz bu tutarı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Kolonyadan geriye mühendislik ile etil alkol alınabiliyor mu?
Ondan dolayı olabilir 1 gün sürmedi çünkü çalıştığım bankada
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir gece ansızın kuralları değiştirirsen sevgili BDDK sonuçlarına hep beraber katlanmak zorunda kalırız...
BDDK yi neden kurdular yönetenlerden bilen var mı acaba??
Kişiler, işletmeler batacak bu işin devaminda. Sen devlet olarak amacın zaten amacın bunları kurtarmak.
Ama bankalari neden bu ortamda bu sağlıksız ise sokup finansal durumlarını tehlikeye atıyorsun???
Devlet parasız kaldıysa bunu sorumlusu özel bankalar değil...bunu öğren sonra hamle yap...
Sitede oturanlar rahat diye düşünmemek lazım, bahçeye çıkmak vs yasakmış.
ona bakarsan, "- dolara yatırım yapan yaya kalır.." da demişlerdi... :dvr::dvr:
benim tanıdığım çok insan parayı dolarda bekletiyor, harcamıyor.. bunların da büyük kısmı iktidar partisi üyesi..
yani her denilen şey, herkesi bağlamıyor.. yersen.. :) ))
yanukoviç'in hikayesini okuyun bi ara.. google search..
Vallahi şuanki ortam bu. İnşallah 3 yıla tarım ve hayvancılığın önemi anlaşılir ciddi destek ve ciddi planlama ile olay farklılaşır. Hayallerinizi yıktığım için üzgünüm. Bence ne zaman tarım ürünü enflasyonu düşürmede bir aparat olarak kullanılmaktan çıkar ve eskilerin bir hesabi vardi 1 kg buğday = 1 lt mazot olur o zaman dönün köye.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün halkbanka esnaf kefalet kredisi borcumu ödemeye gittim,yarım saat kuyruk bekledim,içeri girdim borcu ödeyemedim,3 ay güya faizsiz ötelenmiş,ben borcumu ödemek istedim almadılar,esnaf kefalete gidip taahhüt imzalamam lazımmış,öteleyin diye,komedi yani,borcu ödeyendende almıyorlar.
Sn Repulse; kolonya didiğiniz etil alkolun saf su ile seyreltilmis halidir. İçerisine esans konulaerak kokulandırılıyor. Başka bir ozelliği yok.
376tl x 30ay = 11.280 + 112 tasis =11.392 tl geri odeme
yillik faiz orani %5.06 oluyor ?
Bu arada dün ilk defa saat 5 te vaka açıkladılar sayı az çıksın diyemi yaptılar acaba
Sanmam sokağa çıkma yasağı nedeniyle erken tamamlamak istemişlerdir. Eğer yanlış anlamadıysam bir çok yetki il pandemi kuruluna devredildiği için aslında bu toplantıların direk bizlerle bir ilgisi kalmadı. Arabada maske takma zorunluluğundan, yerel karantinaya kadar bir çok karar bu kurullarda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstanbul'un 2 yakasında 1000 yataklı korona hastane inşaatı başlatanlar,
bu işin boyutunun büyüklüğünü/büyüyeceğini çok daha iyi görüyorlar tabiki de.
Halk biraz gecikmeli öğrenir her daim..
kısa vadede (2-3 ay) bu işin normale döneceğini düşünen varsa bence kendini kandırır..
sağlık kısmı ayrı dert, sonra arkasından gelecek ekonomik kısmı ayrı bir dert.
mümkün olduğunca az para harcayın, az yemek tüketin, ve evden çıkmayın.
aşı çıkana kadar tek çözüm yolu korunmak.
Benim alkol alışkanlığım yok. Migros'da şişeler vs insanı cezbediyor geçen baktım hakikaten pahalı. Üniversitede ucuz diye Buzbağ şarap içilirdi o da pahalı. Alkol keyif içilir ise anlamlı olur diye düşünüyorum. Kolonya damıtma işi Coca Cola yerine Le'cola içmek gibi olur
Bana renk ve koku olarak ispirto ilginç geliyor, o da bir alternatif olabilir zor durumda ama bilgim yok tamamen bir his.
Bir süre sigara ve alkol kullananlara yüklenilecek bence, zorunlu olmayan vitamin ve destek ürünlerine de ÖTV gelebilir. Bunların bazılarında sağlık bakanlığı bazılarında tarım bakanlığı yazısı var sanki.