Sayfa 320/985 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Var. En azından ziraatte.
    diyelim ki müdürsün özel sektörde.. maaşın da 15 bin olsun mesela.. ama şirket kısa çalışma ödeneğine başvurmuş ve önümüzdeki 3 ay maaş ödemeyecek sana.. o zaman otomatikman gelirin "0" sıfır oluyor.. )) yani 5000 şartı tamamen formalite.. biliyorum çünkü gelir belgesi falan istemiyorlar onay sürecinde..

2.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Ben banka ceo su olsam hemen kendi grup şirketlerime kredi çıkartır. Sonrada o paraları mevduata yatirtiriridim. Özel bankaların bağımsızlığına golge düşürmemek lazım.Halka yardım etmek isteniyorsa kamu bankaları bol bol kredi dagitabilir
    Bu da mevduatını artiracağı için yeniden kredi vermen gerekirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    sonsuz saadet zinciri kurdu 2 dakikada... ))

4.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    diyelim ki müdürsün özel sektörde.. maaşın da 15 bin olsun mesela.. ama şirket kısa çalışma ödeneğine başvurmuş ve önümüzdeki 3 ay maaş ödemeyecek sana.. o zaman otomatikman gelirin "0" sıfır oluyor.. )) yani 5000 şartı tamamen formalite.. biliyorum çünkü gelir belgesi falan istemiyorlar onay sürecinde..
    Bence arkadaş sizin gelir seviyeniz iyi. Bırakın da gerçekten ihtiyacı olanlar alsın demek istemişti. Gerçi bu tamamen benim kuruntum da olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    Ben kısa çalışma ödeneğinden verilecek geliri beyan ettim ondan sanırım az verdiler krediyi sanırım .

Keşke çalışmıyorum deseydim zaten çalışmıyoruz şu anda

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6. Güzel yakalamissiniz [emoji28] o halde ceo olarak grup şirketlerime dolar aldırılır. Banka özel kasalarinda saklatirdim.Bir kisminida yurtdışına transfer ederdim.Ithalat bedeli olarak.

Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    bunların büyük kısmı da buraya gelip foruma üye olacak ve borsacılık oynayacak...
    Uleyyynnn hunili bak bu yazın doğru. Borsa,

"Bir baltaya sap olamayanların
    Sap olmaya çalıştığı balta"

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Tersden düşünmek lazım, banka pahalı mevduatı red eder ve kısa vadeli pahalı kredilerini de geri ödeyebilir. Garanti Bankası bir kısım tahvillerimi geri alacağım demiş KAP'da.

Sahip olduğu gayrimenkulleri leasing şirketine kredi ile satıp geri kiralar o da bir alternatif.

Özel bankalar nerede ise TL bazında bilançolarını küçültüyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 320/985 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •