Sayfa 318/985 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Fado, Fiesta, Borsa
    ait olma yani "aidiyet" duygusu insanoğlunun en zayıf noktası.

yetiştirilme biçimi ile ilgili tabi ki.. illa bir sınıfın,bir grubun içinde olma ihtiyacı.

ama sistem böyle kurgulanmış.. kaçmak veya dışında kalabilmek çok zor. güçlü ve donanımlı olmak gerektirir.

herkesin böyle bir şansı (gücü) yok.. bu yüzden sistemin içinde kalacak ve ona hizmet edeceksiniz.

ve akıllı birileri de gelip sizi yönetecek, sömürecek, etinizden sütünüzden faydalanacak..

fado, fiesta, life is beautiful ))

2.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    bunların büyük kısmı da buraya gelip foruma üye olacak ve borsacılık oynayacak...
    Gazoz kapağıyla mı oynayacaklar?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Bazi arkadaslarim 10bin tl basvuru yapti. 3000 tl.olarak onaylanmiş. Nasil iş bu ben anlamadim. Bazilarina cevao bile gelmemis
    muhtemelen geçmiş kredi ödeme durumlarına bakıyorlar..

bir de aktif yüksek kredi borcu olanlara öncelik veriyorlar sanırsam sistemin çarkları dönmeye devam etsin diye..

benim yüklü kredim vardı aktif ödemeye devam ettiğim.. bana 10 bin onaylamışlar krediyi. dün gittim aldım hemen.. ))

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    İhtiyaç kredisi çekip oynabilirler .

Sonuçta bu gözler ticari kredi çekip borsa işlemi yapan finans müdürleri gördü

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Evet bunu yorumlayacak biri varmi? Nasil etkiler bankalari?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kızım sana söylüyorum ey mevduat sahibi vatandaşım sen anla diyorlar.

Kısa vadeli mevduat ile sürekli değişime adapte olarak yaşamak ve az getiri ve az risk ile yetinmek mümkün, dövizi olanlar alın paramızı faiz vermeseniz de olur ama anaparaya dokunmayın diyor zaten. Bankalar vatandaşı repo, hazine bonosu ve fonlara yönlendirecekler muhtemelen.

Ortada kredi verilecek durum olunca banka kredi veriyor, mesela 100 TL harcama yapınca hemen faizsiz erteleme SMS i geliyor.

İş Bankası sürekli borsadan iştirak alımı yapıyor, ona da mesaj olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,172
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gazoz kapa bulamazsak,

Misketle oynarız

Bear_Bull
    @BearBull26

7. Viop - XVII

Bu krediyi çok hızlı dağıtıyorlar vallahi pes ama az para verdiler ayıp ama .

Cuma başvurdum akşamına onaylandı benim de .

Sanırım bu ay kredi kartını ödemedim unuttum birde faiz çok yüksek hesaplamış gibi 7.4530 olmuş

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Tarım ürünü yetistirmek, foreks ve vioptan bile tehlikeli. O kadar çok bilinmeyen varki, maliyet çok yüksek, devlet destegi cücük kadar, ürün planlaması yok, sonuçta topraga yatırıyorsunuz parayı, seli var, samı var donu var, zararlı bocegi, otu çöpü, hadi ürünü kaldırdınız namuslu bir tüccara denk gelip paraya çevirmeniz gerekli. Bir yıl altın olan ürün seneye çöpe gidebiliyor veya devlet senin maliyetin ne demeden ürünü ithal edebiliyor. Bla bla

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 318/985 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •