kafaya koydu batıracak bizi ipne pala..1 ceton daha attık bakalım
Printable View
kafaya koydu batıracak bizi ipne pala..1 ceton daha attık bakalım
Yalnız ne boynuzluymuş arkadaş 1 kademe salmadan gidiyor.
3.20 üstünde sürtünme kuvveti azalır, çok bilmiş cortör çoğalır, ralliler faz faz olur abey boynuzlu daha ilk faza bile başlamadı...
ee akçay
aylardır yazıyorum burada..
Badem katar spor diye..Hiç mi okumadın ya..Yada ne diyo bu adam yaaaa falan diyip geçiştirdin demi..:)
MB nin kayıp!! dolarları da katar da istiflenmiş durumda..
Pozisyona göre yabancı kisvesi altında girip çıkıyo..
viop spot faiz döviz..
Hepsi kontrol altında..
Ne faiz indirimi memleketin şartları düşünülerek yapılıyor..
Ne mb görevden alınmaları söz dinlemediler falan diye..
Ne döviz kontrolsüz bir şekilde yükseliyor..
Ne borsa ucuz diye alınıyor..
bakalım endeksimiz düşeni kırıp yükselişe başlıyabilecek mi?
https://i.hizliresim.com/17vu2ae.jpg
Yanmaz demiyorum, spot mal taşıyan adamım, spotta yüklü mal taşıyan adam zaten anasından boğa doğmuştur.
Bi düzeltme zamanı geldi diyorum, ne zamandan beri, 1675'ten beri.
75, 83, 89, 93 ve 97 den olmak üzere sistemim 5 kere sat verdi. Scalp sistemdir. Sisteme uyuyoruz dayu kar alı stobu bellidir, he ben uymayıp paso batıyorum ama o benim sorunum sistemime laf ettirmem :)
Yaşandı ve bitti diyeceğiz bu hareket için, hızlı ve öfkeli...o yüzden kayda değer gevşeme olmadan gideceği yere gidip oradan sonra aylara yayılan bir realizasyon olacak bence.
Bunlar beklenti tabii ki..işlemi beklentiye göre değil, fiyatlara-ortalamalara bakarak yapıyoruz sonuçta.
abi martta maldaydık. görüyoruz senaryoyu. marttaki grafik gayet güzeldi.. ne oldu aşşa kırıldı..
teknik analiz diye birşey gerçekten yok abi..
https://i.hizliresim.com/qb0hfgh.JPG
varsa söyle abi..
Yabcak bişii yok abi, herkes nasibini yer bu alemde
akşama kadar mücadele edeceğiz baktık gevşemiyor kapatır yarın vuruşuruz. nassa burda hergün para dağıtıyorlar.. şimdilik iyi yerden vurduğumu düşünüyorum hafiften gevşedi zalım yonca sipekisi kırıntı bile koklatmıyo, biz ralli yapma demiyoruz arada bizi de görsün istiyoruz :)
Endeks gerçekten yükselişe mi geçti? , yoksa son bir dip daha mı var?
tam emin olmamız için aşılması gerekli olan seviye kabaca 165-166 usd/try seviyesi gibi.
bence bu seviyenin aşılması için Dolar/TL'nin düşüş ile destek vermesi lazım, çünkü türk lirası olarak mini bir düzeltme yapmadan fizana mı gidecek bu meret.
Aferin yazarak çalışmaya başlamışın :)
Şimdi graf okumaya çalış , sağ lob tamamen senin TEKNİK analiz yok diyor .
bu yüzden önce o bölümü resetle , sonra cihazı aç kapa yap .
sonra grafların içindeki formasyonları 2 yönlü simülasyonlarını çiz.
o zaman sorunun cvp bulursun
https://i.hizliresim.com/trlhc8k.JPG
dayi bu işler iş değili umarım anlatabildik dayı...
heveslenen varsa öyle olmuyor dayı...
büyük sermayem var her türlü altından kalkarım diye düşünen bu işlere heves eden.. dayı yapma... hayatın kayar asla başaramazsın bu işler öyle kolay değil...
Sevgili ağabey,
Bu bilanço ile o bankayı satarsam, kendime ihanet olur. Spotun sistemi farklı, viop un sistemi farklı. Kafamda birbirine karıştırmadan işlem yapmaya çalışıyorum. İkisinde de sistemlere itaat etmeye çalışıyorum.
Belki bugün ykb satmak için iyi bir yerdir şişmiştir vs.. ama yapmıyorum, hep yaptım arkadan baktım artık bilanço bozana veya bozacağını anlayana kadar devam.
Sevgiler hörmetler bu arada
İşte bunu diyorum
zaten sat demiyorum
spot düşmeyecek ise
vadeli nasıl düşecek
illaki düzeltme olacak
fakat ana konu şu
buraya yeni para girdimi
hareketler girdiğini göstermekte
onlar alırken birileri de sattı
ve şimdi düşmesini bekliyor
alanlar şimdi satıp düşmesini istermi
zor gibi duruyor
fakat bugün kısmen zayıf kalabilir
yarın enflasyon verisi var
ve yüksek gelecek
ayrıca yarın akşam fed var
Belki bunlar biraz negatif etki eder
az kaldı ben ve ayıcıklarım yakında sahne alacağız bu günlerin sefasını sürün şindi :oleyo::oleyo:
Short dedikçe endeks ralli.Tıpkı pandemi döneminde 60.000 ciler aklima geldi.😊YTD
bu kozaa grubunun derdi ne?
sabah bloombergte demir çelik fiyatları %10 düştü diyordu...
bizimki iyice ayrıştı gerçeklerden...
portföyden biraz kar al yapmaya başladım.
Sitede sıkıntı varmı , sayfalar geç açılıyor duruyor.
Ben 2 haftadır longumda girdiğim yer faiz kararı sonrası dusen yere yakın kontrat sayısı düşük arada vade taşıdık bide vs
https://i.hizliresim.com/hjy2kq0.jpg
Konak projesinden dolayi arge giderlerinde ciddi artis var. Ama dedigin gibi kasadaki dovizi bile tl ye cevirdiler. Birde kozal 130 155 arasinda cok ciddi pazarlandi. Eski tmsf baskani , twitter ahalisi 500 olacak 1000 olacak diye masallar okudu. Vatandasa mali yiktilar. O mali almadan nereye gidecek okadar kolay mi?Aslinda guzel sirketler ama el attiklari herseyin icini bosaltiyor.
Naci Ağbal'ın getirildiği pozisyon maaş alsın diye verilmiş pasif bir pozisyon. Ekonomiye etkisi olmayan bir pozisyon.
Ekonomiye etkisi olan tek kişi var zaten ve onun da alanı Ekonomi! çok şükür. Yoksa halimiz kötü olurdu.
ipeke şu an ederi 30 tl benim sistemde. Borsadaki açık ara en ucuz birkaç şirketten birisi. 4 liradan aldım, alsat filan 0 maliyetle 6 senedir taşıyorum, herhangi bir şekilde dürüst, şeffaf bir yönetim anlayışı le yönetilir ve piyasaya güven verilirse çok hızlıca ederine gider bana göre. Ama gider gitmez bir şey demek çok zor devlet şirketleri ile ilgili yorumunuza katılıyorum.
Kamu şirketleri ile yatırımcı olduğum tek zaman sigorta şirketleri birleşmesi zamanında güneş sigorta almıştım. Paramızı ikiye katladılar saolsunlar. Ancak halka açık diğer birleşen sigorta şirketi halk sigortadakiler birleşmedeki oranlar nedeniyle ciddi mağdur oldular. Birleştikten sonra oluşan yapı Tursg de hiçbir zaman yatırımcısına gün yüzü göstermedi maalesef.
Kamuya bende çok olumsuz yaklaşıyorum.
Kendisi en zirveden short basıp tutabilmiş mi sor hele...
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
twitter kuşlarını gezim dedim...
hepsi coinci olmuş ya bir tanesi bile borsa konusmuyor...
terki diyar eylemişler...
çok küstürdüler yatırımcıyı algoritmalar yapay zekalar derken küstü gitti yatırımcı...
bizde tırmalayıp duralım burda...
Türkiye borsasından kazancım anca dolarla başa baş geliyor bu sene...
hiçbişey yapmasam etliye sütlüye karışmasam zaten onu kazanacakmışım...
mazera arıyoruz kendimize... :)
bizim bakkal coin işine girmiş 2-3 bin sembolik bi parayla, baktı iyi kazandı ilk turda, 70 bin daha koymuş.. zarara girdi, aylardır anaparaya dönmek için kıvranıyor
bizim millet sever katlama hikayelerini, falanca parasını altıya katlamış, filanca şu kadar kazanmış.. başarısızlık hikayeleri ise hiç yayılmaz
4 milyon coın müşterisi olmuş.
Borsadan çok
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.