Sayfa 325/1003 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    VİOP XU30 NİSAN VADE'de alım/satım yapanların dikkat etmesi gereken bir durum var...

Endeks 30'da yeralan şirketlerin çoğu NİSAN vade içinde TEMETTÜ dağıtmış geçtiğimiz yıllar...
    (eregli / tupras/ tcell /ttkom froto /arcelik /garanti /işc/ ykb /akbank/kochol/sahol)

bu sene karların yüksek olacağı dikkate alınırsa , XU30 NİSAN VADE'yi 50-60 puan etkileyebilir...

(geçtiğimiz birkaç yıl, 40 puan civarı etki yaratmıştı....)

sadece öngörüdür, henüz 2021 bitmedi, karlar belli değil, temettü hiç belli değil...

Abritaj imkanı olabilir...

Aralık/Şubat..... AL
    Nisan ............. SAT
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    ipeke şu an ederi 30 tl benim sistemde. Borsadaki açık ara en ucuz birkaç şirketten birisi. 4 liradan aldım, alsat filan 0 maliyetle 6 senedir taşıyorum, herhangi bir şekilde dürüst, şeffaf bir yönetim anlayışı le yönetilir ve piyasaya güven verilirse çok hızlıca ederine gider bana göre. Ama gider gitmez bir şey demek çok zor devlet şirketleri ile ilgili yorumunuza katılıyorum.
    normal hayatında parayı biraz taşa toğrağa gömsen ferahlayacaksın sen
    tek eksiğin bu.

3. twitter kuşlarını gezim dedim...

hepsi coinci olmuş ya bir tanesi bile borsa konusmuyor...

terki diyar eylemişler...

çok küstürdüler yatırımcıyı algoritmalar yapay zekalar derken küstü gitti yatırımcı...

bizde tırmalayıp duralım burda...

Türkiye borsasından kazancım anca dolarla başa baş geliyor bu sene...

hiçbişey yapmasam etliye sütlüye karışmasam zaten onu kazanacakmışım...

mazera arıyoruz kendimize...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    twitter kuşlarını gezim dedim...

hepsi coinci olmuş ya bir tanesi bile borsa konusmuyor...

terki diyar eylemişler...

çok küstürdüler yatırımcıyı algoritmalar yapay zekalar derken küstü gitti yatırımcı...

bizde tırmalayıp duralım burda...

Türkiye borsasından kazancım anca dolarla başa baş geliyor bu sene...

hiçbişey yapmasam etliye sütlüye karışmasam zaten onu kazanacakmışım...

mazera arıyoruz kendimize...
    2018'de topiğin adını coin xvi diye değiştirseydik hepimiz şu an milyon dolarlık hergelelerdik

5. bizim bakkal coin işine girmiş 2-3 bin sembolik bi parayla, baktı iyi kazandı ilk turda, 70 bin daha koymuş.. zarara girdi, aylardır anaparaya dönmek için kıvranıyor

bizim millet sever katlama hikayelerini, falanca parasını altıya katlamış, filanca şu kadar kazanmış.. başarısızlık hikayeleri ise hiç yayılmaz

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bizim bakkal coin işine girmiş 2-3 bin sembolik bi parayla, baktı iyi kazandı ilk turda, 70 bin daha koymuş.. zarara girdi, aylardır anaparaya dönmek için kıvranıyor

bizim millet sever katlama hikayelerini, falanca parasını altıya katlamış, filanca şu kadar kazanmış.. başarısızlık hikayeleri ise hiç yayılmaz
    Coinden kazanmak o kadar kolay değil. Bakmayın siz kahramanlık hikayelerine. Hele şu an zirvelerdeyken .Kaybetsemde yormaz denen para ile oynanır ama buradakiler o işe bulaşırsa 24 uyuyamazlar diyeyim

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bizim bakkal coin işine girmiş 2-3 bin sembolik bi parayla, baktı iyi kazandı ilk turda, 70 bin daha koymuş.. zarara girdi, aylardır anaparaya dönmek için kıvranıyor

üstadım borsa içinde geçerli. hatta daha fazla batak vardır
    ama full maldayız üstüne kaldıracın dibine vuruyoruz.
    sıradan yatırımcı değiliz coin de parayı çuvallardık.
    grafikler nakış gibi. kitapta ne yazıyorsa öyle işliyor. vururduk gözüne gözüne.

4 milyon coın müşterisi olmuş.
    Borsadan çok

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 325/1003 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •