Konak projesinden dolayi arge giderlerinde ciddi artis var. Ama dedigin gibi kasadaki dovizi bile tl ye cevirdiler. Birde kozal 130 155 arasinda cok ciddi pazarlandi. Eski tmsf baskani , twitter ahalisi 500 olacak 1000 olacak diye masallar okudu. Vatandasa mali yiktilar. O mali almadan nereye gidecek okadar kolay mi?Aslinda guzel sirketler ama el attiklari herseyin icini bosaltiyor.
Naci Ağbal'ın getirildiği pozisyon maaş alsın diye verilmiş pasif bir pozisyon. Ekonomiye etkisi olmayan bir pozisyon.
Ekonomiye etkisi olan tek kişi var zaten ve onun da alanı Ekonomi! çok şükür. Yoksa halimiz kötü olurdu.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
ipeke şu an ederi 30 tl benim sistemde. Borsadaki açık ara en ucuz birkaç şirketten birisi. 4 liradan aldım, alsat filan 0 maliyetle 6 senedir taşıyorum, herhangi bir şekilde dürüst, şeffaf bir yönetim anlayışı le yönetilir ve piyasaya güven verilirse çok hızlıca ederine gider bana göre. Ama gider gitmez bir şey demek çok zor devlet şirketleri ile ilgili yorumunuza katılıyorum.
Kamu şirketleri ile yatırımcı olduğum tek zaman sigorta şirketleri birleşmesi zamanında güneş sigorta almıştım. Paramızı ikiye katladılar saolsunlar. Ancak halka açık diğer birleşen sigorta şirketi halk sigortadakiler birleşmedeki oranlar nedeniyle ciddi mağdur oldular. Birleştikten sonra oluşan yapı Tursg de hiçbir zaman yatırımcısına gün yüzü göstermedi maalesef.
Kamuya bende çok olumsuz yaklaşıyorum.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Kendisi en zirveden short basıp tutabilmiş mi sor hele...
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri