Ben mardinli Uşaklı anlamam.Bu rezil hisse 0.99 ların çok altında olmalı.Şu anda endeksin coşkulu bir şekilde yükselmesinden utanıyor.Hele endeks bir düşmeye başlasın neler olacak göreceğiz
Printable View
Ben mardinli Uşaklı anlamam.Bu rezil hisse 0.99 ların çok altında olmalı.Şu anda endeksin coşkulu bir şekilde yükselmesinden utanıyor.Hele endeks bir düşmeye başlasın neler olacak göreceğiz
Ne bekliyorduk ki.Burada defalarca yazdım.O rezil 9 aylık bilançodan sonra şu ana kadar bu seviyeler de çok bile kaldı.O da 9 aylık beklentisiyle yüklüce mal alan kişilerin veya kurumların ellerindeki malı küçük yatırımcıya yapıştırmak için yaptıkları manevralar diye düşünüyorum.Bunların bazıları bu gibi sitelerde hisse için çok güzel pespembe resimler çiziyorlar.Birileride onlara kanıp gaza geliyorlar.
Yani 43 trilyon piyasa değeri biraz fazla değil mi sizce. 0.99*43 (sermaye)=43..🤔
Evet kızgınlığınızda tamamen haklisiniz bana sorarsanızda bu şirket yönetimine zerre güvenmiyorum (Ortada bir mefta var kaldıracak yok).
Ancak bir gerçek var bu şirketi satışa çıkarsan ölüsü 2 TL uzerine gider.
Gelin görün ki milletin kanını emmeden kimseye yar etmeyecekler...
"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
yarin ytd
yapıkredideki arkadaş g..... yemiyor neden bu kadar mala girdin..adamı böyle kustururlar...ver kurtul gerçi maliyetin 2.02 ama onu alırken düşünecektin.
Kızgınlık değil niyet okuyorum.Bunlar bizim elimizdeki malı almak için bilançoyu böyle yaptılar diye düşünüyorum ,yarın borcumuz çok deyip tekrar bedelliye gitme ihtimalleri çok yüksek.Yoksa şirketin normal şartlarda şu andaki borsa değeri çoktan 8-10 liraları geçmesi gerekir.Açıkçası bu yatırım o kadar karlı ki. Biraz önce İzmir - Ödemiş'li bir arkadaşımla konuştum.Bir akrabası ödemişte bir su markasının dolum tesisinde çalışıyormuş.Bir damacana suyun tesis teslimi ne kadar,,,tahmin edin.Ben inanamadım.1.25 kuruş.Küçük bir marka ancak adamlar harıl harıl su satıp deliler gibi para kazanıyorlar.Ne var işte doldur boşalt.
Bunlar o adamların yüzlerce kat fazla imkana sahip,üstüne üstlük ''MARKA SATIYORLAR.Büyükler arasında TEK YERLİ MARKA.Bu çok büyük bir avantaj.
5 gün önce paylaştım. Hisseye güven neredeyse yok denecek kadar az. Güven tazelemesi lazım...
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.