Arama sonucu : 1931 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Ben mardinli Uşaklı anlamam.Bu rezil hisse 0.99 ların çok altında olmalı.Şu anda endeksin coşkulu bir şekilde yükselmesinden utanıyor.Hele endeks bir düşmeye başlasın neler olacak göreceğiz
    Yani 43 trilyon piyasa değeri biraz fazla değil mi sizce. 0.99*43 (sermaye)=43..🤔
    Evet kızgınlığınızda tamamen haklisiniz bana sorarsanızda bu şirket yönetimine zerre güvenmiyorum (Ortada bir mefta var kaldıracak yok).
    Ancak bir gerçek var bu şirketi satışa çıkarsan ölüsü 2 TL uzerine gider.
    Gelin görün ki milletin kanını emmeden kimseye yar etmeyecekler...

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

2.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Yani 43 trilyon piyasa değeri biraz fazla değil mi sizce. 0.99*43 (sermaye)=43..��
    Evet kızgınlığınızda tamamen haklisiniz bana sorarsanızda bu şirket yönetimine zerre güvenmiyorum (Ortada bir mefta var kaldıracak yok).
    Ancak bir gerçek var bu şirketi satışa çıkarsan ölüsü 2 TL uzerine gider.
    Gelin görün ki milletin kanını emmeden kimseye yar etmeyecekler...

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidirâ€
    Kızgınlık değil niyet okuyorum.Bunlar bizim elimizdeki malı almak için bilançoyu böyle yaptılar diye düşünüyorum ,yarın borcumuz çok deyip tekrar bedelliye gitme ihtimalleri çok yüksek.Yoksa şirketin normal şartlarda şu andaki borsa değeri çoktan 8-10 liraları geçmesi gerekir.Açıkçası bu yatırım o kadar karlı ki. Biraz önce İzmir - Ödemiş'li bir arkadaşımla konuştum.Bir akrabası ödemişte bir su markasının dolum tesisinde çalışıyormuş.Bir damacana suyun tesis teslimi ne kadar,,,tahmin edin.Ben inanamadım.1.25 kuruş.Küçük bir marka ancak adamlar harıl harıl su satıp deliler gibi para kazanıyorlar.Ne var işte doldur boşalt.
    Bunlar o adamların yüzlerce kat fazla imkana sahip,üstüne üstlük ''MARKA SATIYORLAR.Büyükler arasında TEK YERLİ MARKA.Bu çok büyük bir avantaj.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •