Sayfa 63/242 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 1931 madde; 497 - 504 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1. PINSU - Pınar Su

Alıntı Originally Posted by geo Yazıyı Oku
    yakında meyveli soda haberi düşecek bakalım o zaman ne yapacaksın.
    Yahu adam 30 milyon dolara yeni fabrika açtı da ne olduki gazozdan birşeyler bekliyorsunuz. Yüzbin baloncuk çıkar çıksa çıksa.
    Bu hissenin kurtuluşunun iki yolu var;
    1- yabancı ortaklık
    2-Bedelli ...
    başka bir şekilde işi zor helekibirde su satıp bu zararı yazan yönetimi varken...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Buradan almam.bu gün 1.71 e alim girdim vermedi.yarin 1.69 a girecem verirse alırım.

Deniz 1.93 lerden aldıklarını kusmaya başlamış. Burada önemli olan 10 günlük takasta yapikredinin 2.02 ortalamayla aldigi 888.000 lotu ne yapacagi.kusacakmi tutacak bekleyip gorecegiz

4. Sayın Antiseptik elinize sağlık..

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

5.  Alıntı Originally Posted by geo Yazıyı Oku
    yakında meyveli soda haberi düşecek bakalım o zaman ne yapacaksın.
    pınar su yaklaşık 5 yıldır meyve aromalı maden suyu satıyor. önce gediz isimli bir firma üretiyordu. geçen sene şirket kristal kolayla anlaştı. senin bahsettiğin nasıl bir haber acaba. belki içinde gerçek meyve tanecikleri olur. o zaman da hisse fiyatı 20 tl mi olur. nedir yani beklentin biraz açar mısın.

bana gelen duyum ciddi manada meyve suyu işinede girmeleri..parcacıklarda olabilir..kaldıki bursadaki tesise 100 milyon ver dönup bakmaz ama piyasa değeri daha bu tesisin ederi bile değil...diğer 3 tesisi ne yapacağız..dagıtım ağı desen zaten turkiyenin en iyilerinden...patron yamuk yapmazsa ben iyi şeyler bekliyorum...

Sayfa 63/242 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •