..bu karar ile açık savaş derken, Cautionary başkan burada neyi kastediyorsun?
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
..bu karar ile açık savaş derken, Cautionary başkan burada neyi kastediyorsun?
ABD Büyükelçiliği açıklama yapmalı, personelin GBT sini vs araştırdıktan sonra açacağız gibi.
Son dönemde yaşanan olaylar deyip muğlak bırakmışlar.
Korku salmaya yönelik bir aksiyon.
ABD Yİ. Öt gibi bıraktık. Rusya ile birlik olup idlibe girdik..yarın öbür günde iranla Musul kerkük e girersek abd dıbdızlak kalacak..UZUN VADE PYD Yİ BİZE HAZIRLAYIP ÜLKEMİZİ PARÇSLAMAYA ÇALIŞAN ABD ŞU AN SURİYEDE GÖT GİBİ KALDI. Artık safımız İran Rusya nın yanı..
Geçmiş hükümetler bu ülkeye baştan aşağı elektrik su telefon TV getirmiş insanlar.
Buzdolabı, TV, Tel. Çamaşır makinası vs gibi çok önemli buluşlara kapı açmış kocaman devlet adamlarıdır.
Sen naptın? sattın yol yab-dın de mi? :)
:kahkah: :kahkah:
AStANA da ABD de büyük elçilik düzeyinde olsa da gözlemci olarak var.
İdlipe onu çok bozacak bir şey değil. O deyrezor daki suriye petrol ve d.gazının peşinde
Afrin i ABD değil Ruslar koruyor.
Sen Ruslara fazla yaslanmaya başlamışsın.
Bir dik durmayı öğrenemedi bu SAĞ..
belkide trampın bundan haberi yoktur..onada çok muhalif var...belki bu karardan vazgeçilebilir belkide bu kararı alanlar görevden alınır...
Beyler birlik olma vakti.
Hepimiz cebimizdeki dolarlari cikarip yakarsak abd ye cok sert bir cevap ve gozdagi vermis oluruz
Osmanli geri donuyor abede titriyor.
Sen hiç bu 15 senelik hayatında maskeli baloya gittin mi veya "olduğun gibi gel" partisine?
O kadar refah ve gelişmiş ülkeydik annnayacaan :)
Yav dayu bi git ya o dönemin nesini savunuyorsun. depremde dışarıdan o kadar yardım geldi. vatandaş o kadar yardım etti. Hatta memur maaşları yapılan deprem yardımlarıyla ödendi. Sanmaki bunlar o dönemin hükümetinin başarısı ne yaptı depremde .TC o dönem en aciz dönemini yaşadı. bunu ecevit e maletmiyorum sadece ortakları da var. Koalidyon kiminle olursa olsun fayda getirmemiştir. Öyle ballandırdın ki. İMF den birkaç milyar dolar borç alacağız diye takla atmadıkları kalmıştı. Yaşınızı bilmiyorum ama o dönemi çok iyi yaşadık. gecelik repo faizi %7500 ü gördü. Merkez bankası başkanı vardı Gazi erçel devaaliasyon öncesi TL yi dolara çevirmişti. Bankalar Merkez banlkasını soyup soğana çevirdi. devletten düşük faizle para çekip yüksek faizle geri aldılar. Devletin milletin kanını emdiler. O dönemin nesini anlatıyorsun anlamış değilim.
TL'ye koşmak konusu bir yana, ABD ile dost olunmayacağını ABD ile ciddi işbirliğine girdiğimiz Marshall planından bu yana birçok olayda gördük. Keşke 15 senedir bu hükümetin planları da bu yönde olsaydı da önce Suriye, sonra Barzani olayını başımıza sarmasaydı. Umalım ki artık hatalar, yanılmalar bir son bulmuştur da, şu İdlib ve Afrin en kazasız şekilde bitirilip ABD'nin ve kuklalarının planları kursaklarında kalsın.
O dönemlerde bi erbakan vardı denk bütçe için uğraştı onu da dini yönden eleştirip harcadılar iş yaptırmadılar. memurlar işçiler en güzel dönemini yaşadılar
haklısın ama bir yerde bir tarafta durman gerekiyor. ABD nin dost olmayacağı menfaati için bizi parçalamak için fırsat kolladığını bilmiyen yok. ABD ye karşı durabilmen için güçlü olacaksın güvenilir müttefikler bulacaksın. ama dünyada malesef yalnızız müttefik ne iran olur ne rusy7a biz bizeyiz. en azından kendi içimizde de olsa birliği sağlayabilsek bu bile ABD yi delirtir.
86 Wall Street, NewYork :kahkah:
DowJones a kayyum atansin :kahkah: :kahkah:
Bak ben sana bişey diyeyim genç yiğit,
Bu ülke insanı hiç pazardan giysi almamıştır 2.000 yılına kadar
Ucuz mal alıp ballandıra ballandıra anlatanı kınar, ayıplardık.
Senin bugün mevcudun olan bankacılık ve sanayi o dönemlerde kuruldu.
Senin deden osmanlıda işçi bile değilken ayağına giydiği beykoz veya sümerbank ayakkabısı ile SİGORTALI olarak
devlette iş buldu. Maaş aldı. Hayatında görmediği şeylerle karşılaştı genç cumhuriyette.
Koca koca fabrikalar tesisler bıraktı size. Ve sizde satıp cep telefonuna köprüye bastınız parayı.
Aboovvv...Bizim mahllenin şort olduğu ne kadar belli. Şortunu alan topiğe gelmiş..yarım saatte on sayfadan fazla.....:bravo:...Valla benim gönlümden şöyle -2,5 geçiyor...Ama sadece gönül...olur mu emin deeelimmm....Fazla yazmayın...sonra zabah zor oluyor okuması..İyi geceler...
Bu iş bence vize ile kalmayacak yarın merkel çıkacak öbürsü gün bir başkası. adamlar ortadoğuda bir hazırlık yapıyor ve biz buna çomak sokuyoruz.Barzani bir kukla ve maşa orada bağımsız bir kürt devletinden ziyade ABD ve AB nin köpekliğini yapacak bir devlet. Bunlar belki yüzyıl önce planlandı. Hükümette kim olursa OLSUN BU YAPILACAKTI.
Öyle veya böyle bedeli hata yapan değil hepimiz ödeyeceğiz,gelecekte bu hataların yapılmaması için allah yöneticilerimize akıl fikir versin diye dua edelim.
Bu sayfalari okuyan hukumete yakin vatanini seven gercek vatansever illaki vardir bu umutla tekrar yaziyorum daha once de yazmistim.. HUKUMETI YENI COK DAHA BUYUK BIR KANDIRILMAYA KARSI LUTFEN UYARIN..
ABD RUSYA en tepede anlasiyorlar. Gucumuzu asan islere soyunmak cok tehlikeli sonuclara yol acar ,Ittifak sandiginiz unsurlar yeni patronlariniz olur..Ulkeyi bir super gucten diger super gucun himayesine sokmak oyunun planli bir asamasidir.Bu oyuna gelmeyin KANDIRILMAYIN
Nato dan cikmak Doguyu Rusya ABD destekli Ermenistana acmak anlamina gelir..NATO DAN CIKILMASI BUYUK HATA OLUR.
Savunma sanayimiz yerli Hava araci yapincaya kadar hatta uzaya us kurabilir hale gelinceye kadar sabredin adaletli olun milleti karpuz gibi bolmeyin..fasistligi birakin Ataturk milliyetcisi olun ,milliyetciligi dini iktidarinizin gelecegi icin kullanmayin.. memleketin kaderini kendi kaderinizin ustunde gorun ki Allah CC de sizin kaderinizi salihlerden eylesin. Amin..
Hee gladio Erbakan ı harcamak için yeni kuşak prenslerini kullandı. ABD ile işbirliği yapan bu yeni nesil Brütüsler de Erbakan ve milli görüş davasını sırtından bıçakladı..
Tek kıyaklar kayıp trilyon davası nedeni ile Erbakan ın aldığı cezayı kaldırmak oldu Brütüs lerin
gARDAŞ BEN NE DİYORUM SEN NE DİYORSUN BEN eCEVİTİN KOALİSYON DÖNEMİNDEN BAHSEDİYORUM SEN CUMHURİTEİN KURULUŞ YILLARINA GİTMİŞSİN. GENÇ ADAM DERKEN KENDİMİ BAYA GENÇ HİSSETTİM SÖZLERİNİZLE 50 YE 2 KALDI AMA HALA GÖNLÜM GENÇ.BAHSETTİĞİN GÜZEL YILLARI TARİH OLARAK YAZSAN DA YANLIŞIM VARSA DÜZELTSEM KARIŞTI GİBİ :)
Yemek yediğin kaba pislemiyeceksin. KIymetini bileceksin.
Gerçi kıymet bilecek malda kalmadı şükür.
Şimdide vatandaşın yastığının altındaki altına göz dikip katakulli ile tahvil mahvil dümenine yatıp
el konma dönemindeyiz.
Dostlar alışverişte görsün.
https://i.hizliresim.com/QpB4BA.png
Çok konuşmayacaksın belge koyacaksın topiğe, bu kadar NET...
Yav bu kadar abartmayın bukadar -gap olurmu azcık insaf yahu!!en fazla 103300 açar şimdi gidip herkes uyusun👎👎y.t.d
yarın abd sözcüsü çıkıp türkiye abd nin herzaman dostudur dostu olmaya devam edecektir falan diye açıklama yapacak.
uçak silah mühimmat almaya devam edecez.
falan filan
ABD'nin özel sektör hariç 19,9 trilyon dolar borcu var.
ABD'nin özel sektör dahil toplam borcu ise yaklaşık 66,6 trilyon dolar olarak hesaplanıyor.
__________________________________________________ ________
Dolar global para özelliğini yitirirse neler olur?
Azcık kabahati birazda kendinde arayıp özeleştiri yapacaksın.
"Ulan ben ne yaptımda bu iş moka sardı" diye allah için insan bi kere kendisine sorar.
ABD'ye vize misillemesi!
Ayrıntılar geliyor...
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/509894.aspx
İYİ DE ŞİMDİ RUSYA NIN himayesi altına girdiğimizi kim söyledi..HÜKÜMETİN SURİYE POLİTİKASINDA FIRAT KALKANI hareketiyle doğru bi patikaya girdiğini ve şu an doğru tarafta olduğunu kabul edelim..ABD pyd taşeronu dışında şu an Suriye'nin batısında yalnız ve biz fırat KALKANI operasyonu ile Kürt koridorunu kestik.. ABD nin pdy üzerinden uzun vadeli Türkiye parçalama planı çö p okdu
Bi numara olmaz borsada, çok büyük düşüş beklentisi olan yanılır bana göre.
Borsalar bu işlerle ilgilenmez, bilanço ve büyümeye bakar. Fiyatlama bunlara göre yapılır.
Sonuçta eksi büyümeye yarın sabah geçmiyeceğiz.
Ne gerek var ki? Fetöye karsi bizimkiler papazi aldi. Sonra onlar bizkm bankaciyi ve rezayi. Sonra biz onlarin konsolosluk calisanlarini, onlar bizim bakanı ve cumhurbaskani korumalarini istiyor. Savas karsilikli devam ediyor. Yarin yanlislikla bizi suriyede vurursa şaşırmamak lazim. Gemimizi vurduklari günü hatirlayan var mı? Kaza dediler. O füzeler dost tanima sistemli ve 6 onaydan geçip atiliyordu oysaki...
Son dakika... ABD'ye vize misillemesi
Türkiye de ABD vatandaşlarına vize başvurularını askıya aldı. Sınırda vize ve e-vize uygulaması askıya alınıyor.
CHP 1923 te iktidar olduktan sonra (tek partili dönem) bir daha tek başına iktyidar olamamış bunuda biliyormuydunuz acaba?
1. Koalisyon
15 Ekim 1961 tarihinde yapılan genel seçimlerin ardından 20 Kasım 1961 günü CHP ve Adalet Partisi koalisyonu ile yeni bir hükumet kuruldu., bu koalisyonun ömrü kısa sürdü 30 Mayıs 1962 tarihinde İsmet İnönü’nün başbakanlıktan istifa etmesiyle sonra erdi.
2. Koalisyon
Hemen ardından 25 Haziran 1962 tarihinde yine CHP, bu defa YTP, CKMP ve bağımsız vekiller ile bir koalisyon daha kurdu. 2 Aralık 1963 tarihinde bu koalisyon da bitti.
3. Koalisyon
25 Aralık 1963 tarihinde tekrardan CHP, sayıları oldukça artmış olan bağımsız milletvekilleriyle birlikte yeniden koalisyon hükumeti kurdu. Bu hükumet, 13 Şubat 1965 tarihindeki bütçe görüşmeleri sırasında meclisten bütçe onayı alınamamasıyla son buldu.
Görüldüğü üzre 4 yılda 3 koalisyon.