Sayfa 329/1006 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Bak ben sana bişey diyeyim genç yiğit,
    Bu ülke insanı hiç pazardan giysi almamıştır 2.000 yılına kadar
    Ucuz mal alıp ballandıra ballandıra anlatanı kınar, ayıplardık.
    Senin bugün mevcudun olan bankacılık ve sanayi o dönemlerde kuruldu.
    Senin deden osmanlıda işçi bile değilken ayağına giydiği beykoz veya sümerbank ayakkabısı ile SİGORTALI olarak
    devlette iş buldu. Maaş aldı. Hayatında görmediği şeylerle karşılaştı genç cumhuriyette.
    Koca koca fabrikalar tesisler bıraktı size. Ve sizde satıp cep telefonuna köprüye bastınız parayı.
    gARDAŞ BEN NE DİYORUM SEN NE DİYORSUN BEN eCEVİTİN KOALİSYON DÖNEMİNDEN BAHSEDİYORUM SEN CUMHURİTEİN KURULUŞ YILLARINA GİTMİŞSİN. GENÇ ADAM DERKEN KENDİMİ BAYA GENÇ HİSSETTİM SÖZLERİNİZLE 50 YE 2 KALDI AMA HALA GÖNLÜM GENÇ.BAHSETTİĞİN GÜZEL YILLARI TARİH OLARAK YAZSAN DA YANLIŞIM VARSA DÜZELTSEM KARIŞTI GİBİ
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Yemek yediğin kaba pislemiyeceksin. KIymetini bileceksin.
    Gerçi kıymet bilecek malda kalmadı şükür.
    Şimdide vatandaşın yastığının altındaki altına göz dikip katakulli ile tahvil mahvil dümenine yatıp
    el konma dönemindeyiz.
    Dostlar alışverişte görsün.

Çok konuşmayacaksın belge koyacaksın topiğe, bu kadar NET...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Bu sayfalari okuyan hukumete yakin vatanini seven gercek vatansever illaki vardir bu umutla tekrar yaziyorum daha once de yazmistim.. HUKUMETI YENI COK DAHA BUYUK BIR KANDIRILMAYA KARSI LUTFEN UYARIN..

ABD RUSYA en tepede anlasiyorlar. Gucumuzu asan islere soyunmak cok tehlikeli sonuclara yol acar ,Ittifak sandiginiz unsurlar yeni patronlariniz olur..Ulkeyi bir super gucten diger super gucun himayesine sokmak oyunun planli bir asamasidir.Bu oyuna gelmeyin KANDIRILMAYIN

Nato dan cikmak Doguyu Rusya ABD destekli Ermenistana acmak anlamina gelir..NATO DAN CIKILMASI BUYUK HATA OLUR.

Savunma sanayimiz yerli Hava araci yapincaya kadar hatta uzaya us kurabilir hale gelinceye kadar sabredin adaletli olun milleti karpuz gibi bolmeyin..fasistligi birakin Ataturk milliyetcisi olun ,milliyetciligi dini iktidarinizin gelecegi icin kullanmayin.. memleketin kaderini kendi kaderinizin ustunde gorun ki Allah CC de sizin kaderinizi salihlerden eylesin. Amin..
    Bismillahirrahmanirrahim

Yaw 1 kişi çıktı forumda rusya-abd stratejik ortaklığını çözen. Anlatamiyotum burdakilere yillardir...

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Sen uyuyomusun ariston usta abd konsolosluk personeli 15 temmuz destekçisi olarak tutuklandı, sebep bu
    Taman işte ben de ondan diyorum, adamlar başka tespit ettikleriniz var mı söyleyin, bilgimiz dışında bu işlere karşımıştır biz ile alakası yok diye çamura yatabilirler.

Geçen ay da telefon meselesi vardı, üstü örtüldü.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Hee gladio Erbakan ı harcamak için yeni kuşak prenslerini kullandı. ABD ile işbirliği yapan bu yeni nesil Brütüsler de Erbakan ve milli görüş davasını sırtından bıçakladı..

Tek kıyaklar kayıp trilyon davası nedeni ile Erbakan ın aldığı cezayı kaldırmak oldu Brütüs lerin
    28 şubat dayatmasını unutmamak lazım. erbakanın en zor anları ve yalnız bırakılması.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

6. Yav bu kadar abartmayın bukadar -gap olurmu azcık insaf yahu!!en fazla 103300 açar şimdi gidip herkes uyusun👎👎y.t.d

yarın abd sözcüsü çıkıp türkiye abd nin herzaman dostudur dostu olmaya devam edecektir falan diye açıklama yapacak.

uçak silah mühimmat almaya devam edecez.

falan filan

ABD'nin özel sektör hariç 19,9 trilyon dolar borcu var.
    ABD'nin özel sektör dahil toplam borcu ise yaklaşık 66,6 trilyon dolar olarak hesaplanıyor.

__________________________________________________ ________
    Dolar global para özelliğini yitirirse neler olur?

Sayfa 329/1006 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •