Sayfa 328/1006 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD Büyükelçiliği açıklama yapmalı, personelin GBT sini vs araştırdıktan sonra açacağız gibi.

Son dönemde yaşanan olaylar deyip muğlak bırakmışlar.

Korku salmaya yönelik bir aksiyon.
    Sen uyuyomusun ariston usta abd konsolosluk personeli 15 temmuz destekçisi olarak tutuklandı, sebep bu

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    82 musul 83 kerkuk 84 orlando 85 detroit der mi ?
    86 Wall Street, NewYork

DowJones a kayyum atansin
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Abd israil seytan net.
    Ama bunlarda surekli teror orguteriyle icli disli oluyorlar.
    El nusra isid feto acilim pkk suriye fiyaskous dostum esad

Bu rezaletlri abd yaptirmadi bunlara. Kendileri cikardilar

Yilanla yataga giriyorlar. Sabah aaa beni sokmuş bu yilan.olmaz

Hain yilan darbeci yilan feto fln

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    O dönemlerde bi erbakan vardı denk bütçe için uğraştı onu da dini yönden eleştirip harcadılar iş yaptırmadılar. memurlar işçiler en güzel dönemini yaşadılar

Bak ben sana bişey diyeyim genç yiğit,
    Bu ülke insanı hiç pazardan giysi almamıştır 2.000 yılına kadar
    Ucuz mal alıp ballandıra ballandıra anlatanı kınar, ayıplardık.
    Senin bugün mevcudun olan bankacılık ve sanayi o dönemlerde kuruldu.
    Senin deden osmanlıda işçi bile değilken ayağına giydiği beykoz veya sümerbank ayakkabısı ile SİGORTALI olarak
    devlette iş buldu. Maaş aldı. Hayatında görmediği şeylerle karşılaştı genç cumhuriyette.
    Koca koca fabrikalar tesisler bıraktı size. Ve sizde satıp cep telefonuna köprüye bastınız parayı.

4. Aboovvv...Bizim mahllenin şort olduğu ne kadar belli. Şortunu alan topiğe gelmiş..yarım saatte on sayfadan fazla........Valla benim gönlümden şöyle -2,5 geçiyor...Ama sadece gönül...olur mu emin deeelimmm....Fazla yazmayın...sonra zabah zor oluyor okuması..İyi geceler...

5. Bu iş bence vize ile kalmayacak yarın merkel çıkacak öbürsü gün bir başkası. adamlar ortadoğuda bir hazırlık yapıyor ve biz buna çomak sokuyoruz.Barzani bir kukla ve maşa orada bağımsız bir kürt devletinden ziyade ABD ve AB nin köpekliğini yapacak bir devlet. Bunlar belki yüzyıl önce planlandı. Hükümette kim olursa OLSUN BU YAPILACAKTI.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

6. Öyle veya böyle bedeli hata yapan değil hepimiz ödeyeceğiz,gelecekte bu hataların yapılmaması için allah yöneticilerimize akıl fikir versin diye dua edelim.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    Bu sayfalari okuyan hukumete yakin vatanini seven gercek vatansever illaki vardir bu umutla tekrar yaziyorum daha once de yazmistim.. HUKUMETI YENI COK DAHA BUYUK BIR KANDIRILMAYA KARSI LUTFEN UYARIN..

ABD RUSYA en tepede anlasiyorlar. Gucumuzu asan islere soyunmak cok tehlikeli sonuclara yol acar ,Ittifak sandiginiz unsurlar yeni patronlariniz olur..Ulkeyi bir super gucten diger super gucun himayesine sokmak oyunun planli bir asamasidir.Bu oyuna gelmeyin KANDIRILMAYIN

Nato dan cikmak Doguyu Rusya ABD destekli Ermenistana acmak anlamina gelir..NATO DAN CIKILMASI BUYUK HATA OLUR.

Savunma sanayimiz yerli Hava araci yapincaya kadar hatta uzaya us kurabilir hale gelinceye kadar sabredin adaletli olun milleti karpuz gibi bolmeyin..fasistligi birakin Ataturk milliyetcisi olun ,milliyetciligi dini iktidarinizin gelecegi icin kullanmayin.. memleketin kaderini kendi kaderinizin ustunde gorun ki Allah CC de sizin kaderinizi salihlerden eylesin. Amin..

8.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    O dönemlerde bi erbakan vardı denk bütçe için uğraştı onu da dini yönden eleştirip harcadılar iş yaptırmadılar. memurlar işçiler en güzel dönemini yaşadılar
    Hee gladio Erbakan ı harcamak için yeni kuşak prenslerini kullandı. ABD ile işbirliği yapan bu yeni nesil Brütüsler de Erbakan ve milli görüş davasını sırtından bıçakladı..

Tek kıyaklar kayıp trilyon davası nedeni ile Erbakan ın aldığı cezayı kaldırmak oldu Brütüs lerin

Sayfa 328/1006 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •