86 Wall Street, NewYork![]()
DowJones a kayyum atansin![]()
HTC Desire EYE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak ben sana biþey diyeyim genç yiðit,
Bu ülke insaný hiç pazardan giysi almamýþtýr 2.000 yýlýna kadar
Ucuz mal alýp ballandýra ballandýra anlataný kýnar, ayýplardýk.
Senin bugün mevcudun olan bankacýlýk ve sanayi o dönemlerde kuruldu.
Senin deden osmanlýda iþçi bile deðilken ayaðýna giydiði beykoz veya sümerbank ayakkabýsý ile SÝGORTALI olarak
devlette iþ buldu. Maaþ aldý. Hayatýnda görmediði þeylerle karþýlaþtý genç cumhuriyette.
Koca koca fabrikalar tesisler býraktý size. Ve sizde satýp cep telefonuna köprüye bastýnýz parayý.
Aboovvv...Bizim mahllenin þort olduðu ne kadar belli. Þortunu alan topiðe gelmiþ..yarým saatte on sayfadan fazla........Valla benim gönlümden þöyle -2,5 geçiyor...Ama sadece gönül...olur mu emin deeelimmm....Fazla yazmayýn...sonra zabah zor oluyor okumasý..Ýyi geceler...
Bu iþ bence vize ile kalmayacak yarýn merkel çýkacak öbürsü gün bir baþkasý. adamlar ortadoðuda bir hazýrlýk yapýyor ve biz buna çomak sokuyoruz.Barzani bir kukla ve maþa orada baðýmsýz bir kürt devletinden ziyade ABD ve AB nin köpekliðini yapacak bir devlet. Bunlar belki yüzyýl önce planlandý. Hükümette kim olursa OLSUN BU YAPILACAKTI.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Öyle veya böyle bedeli hata yapan deðil hepimiz ödeyeceðiz,gelecekte bu hatalarýn yapýlmamasý için allah yöneticilerimize akýl fikir versin diye dua edelim.
Bu sayfalari okuyan hukumete yakin vatanini seven gercek vatansever illaki vardir bu umutla tekrar yaziyorum daha once de yazmistim.. HUKUMETI YENI COK DAHA BUYUK BIR KANDIRILMAYA KARSI LUTFEN UYARIN..
ABD RUSYA en tepede anlasiyorlar. Gucumuzu asan islere soyunmak cok tehlikeli sonuclara yol acar ,Ittifak sandiginiz unsurlar yeni patronlariniz olur..Ulkeyi bir super gucten diger super gucun himayesine sokmak oyunun planli bir asamasidir.Bu oyuna gelmeyin KANDIRILMAYIN
Nato dan cikmak Doguyu Rusya ABD destekli Ermenistana acmak anlamina gelir..NATO DAN CIKILMASI BUYUK HATA OLUR.
Savunma sanayimiz yerli Hava araci yapincaya kadar hatta uzaya us kurabilir hale gelinceye kadar sabredin adaletli olun milleti karpuz gibi bolmeyin..fasistligi birakin Ataturk milliyetcisi olun ,milliyetciligi dini iktidarinizin gelecegi icin kullanmayin.. memleketin kaderini kendi kaderinizin ustunde gorun ki Allah CC de sizin kaderinizi salihlerden eylesin. Amin..
Yer Ýmleri