Yanlış hatırlamıyorsam bir ara anele adınız değilmi sn.paradox ve emekli2
Printable View
Çelebi bu malı çok beklemeden satıcak görüntü bu , bugünkü ziraatin satışı da onundu bence , malı ziraate kaydettirmiş , bu mal bitmeden hisseden yukarı yönlü bir hareket beklemek hata olur , kapanışa doğru 2.34 sonrasında önce Şeker sonrasında Ykb ve garantinin 29 a düşürmesi bu malı aşağıdan almak istemeleridir , kimse bu kadar malı buralardan almak istemez , tahminim 2.10-2.15 arasından Başta şeker olmak üzere bu malı karşılayacaklar , sonrası aydınlık.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, siz yoksa casus musunuz. Aklımıza gelmedi değil hani. Şirket hakkında bu kadar iyi konuşmalar filan.
CEVAP:
-Sahaya ineceğim an öncesinde size söylediğim bir şey vardı. "Gören göz. Bakan göz." Tüm şirketlerin rasyolarına bakın, bizim yeşil gözle karşılaştırın. Sonra casusluğumuzu konuşuruz.
Sn.kasap silvr eski silvr değil önce bunu belirtmek isterim. Bu forumun neredeyse 8 yıldır en karamsar kisilerinden biri benim. Yeri geldi sağlam kazık yedik yeri geldi ders aldık kazandık. Artık silverline geri dönüşü olmayan bir yola girdi. Ya çöplüğüne geri dönecek yada işi büyütecek . Silverline yetkilileri ne zaman demeç verse kağıt söyle bir hareketlenir. Bilmeyenler girmesin ama artık Ok yaydan çıktı kanaatimce. Ufaktan bilanço geldikçe gider bu saatten sonra. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad arsa meselesi tam dediginiz gibi. Birçok ilçede hatta ilde OSB bölgeleri yatirimsizliktan kan ağlıyor. Fiyatlar çok önemli değil yatırımcı yok kalmadı. Bizim şirket hep fason is yaptı. yeni yeni marka oluyor
Abi İZCİ abi diyorki siz spekin adamımısınız, diyorsunuz bana
Yok canım daha neler
E niye öyle gizemli şeyler yazıyor
Onu zamanla öğrenecekmişim öyle dedi
İyi ama niye zamana bırakıyro ki
Onu kendisine sormak lazım
Abi eskiden köylerde aşık atışmaları olurdu , birisi ayak verir di, sonra söz düellosuna girerlerdi bilmem hatırlaycak yaştamısın
Hemde çoook iyi hatırlıyorum, televizyon felan yoktu onunla vakit geçirirdik de ,bunu niye söylüyorsun ki şimdi
İkinizin yazdıkarı bana onları hatırlattı....:cool:
Sn.kemosabe takaslara ziraat girdi 2.1 ekstra mal ile. Dünkü yazımda dediginiz 3 ileri 1 geri hareketi açıkladım benzer.yorumlarla. Bugün Citi en biyiklisindan 6x bin lot hesabina almış. Ama garip şeyler oluyor. Hatırlarsınız geçen sene yazmıştım takasları o kadar güzel işliyorlar ki, söz gelimi is yatırımdan 50 bin alış yapın p.ştlar aynı miktara yakın kendi kendilerine is yatırımdan satış yapıyorlar. Deutsche 1.46 milyonda. Son harekete izlediğim toplamda 100 150 bin mal çaktılar o kadar. Onlarda bir sonraki harekete kadar dayanirlarsa ancak kazanacaklar
https://i.hizliresim.com/5D8gOD.png
temeli gayet güzel olan hisse yükselen trendinin diplerine kadar gelmiş...so good...
SORU:
-Arkadaşlarımız, sizin belirlediğiniz güncel arsa birim fiyatını abartılı bulmuşlar. Hatta bunu söyleyenler forumun üstadları. Sonunda golü yediniz. Ne dersiniz abi.
CEVAP:
-Bağımsız denetim kuruluşunun raporu var. m2 birim fiyatını açıklamış ve raporlamış. Bunun üzerine şirket bitişiğindeki parseli 11 Nisan 2016 tarihinde satın almış ve resmiyet kazanmış. Eğer yanlış hesaplama varsa; SPK, denetim kuruluşuna yanlış raporundan dolayı, şirkete de muvazaalı işleminden dolayı ceza keser. İş o kadar üstadların dediği gibi basit değil.
SORU:
-Abi yine paçayı kurtardınız.
CEVAP:
-Bu işler kelle paçaya benzemez. Bir şey söylediğimiz zaman, onun dipnotu ve anekdotu olmalı. Yoksa yanlış yönlendirme doğar. Üstadlarım alınmasın, onları seviyorum.
SORU:
-Böyle bir işlemde SPK ceza mı yazar abi. Yine tuhafsınız.
CEVAP:
-Bugünkü SPK bülteninde, SPK iki ayrı bağımsız denetim kuruluşuna benzer bir uygulamadan ceza yazdı. (http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2018&no=3)
Sn.izci geçen sene işim vardı Merzifon dan geçtim. Etrafıma da dikkatlice bakindim bizimkilerin 1 tane tabelasini veya fabrikasının yerini gösteren işarete rastlamadım. Bende bilinç altı oldu sonuçta ufak yer nüfus ta az sanayi de bildiğim kadarıyla yok pek. Ben şehri kerteriz aldım yoksa dipnot okumadım yalan yok. Öyle ise ne ala ne güzel bakarım boş vaktimde Teşekkürler
Neden yanlis anlama olsun ki? Onemli olan dogru bilgiye ulasmak...Kaldi ki cabaniz ve emeklerinizi takdir etmeyen var mi su topikte!.. Gelelim arsa meselesine... Sirket boyle bir degerlendirme yapmistir dogrudur, gercegi yansitmadigi da soylenemez...Burada ikili bir durum soz konusudur aslinda... Size onerim yarindan tezi yok Merzifon OSB Mutesebbis Heuetine yatirim icin bir sanayi parseli talebinde bulunmaniz yonunde...Ellerinde sanirim tek parsel var su qnda ancak genisleme alanlari kisa bir sure icerisinde sanayicilerin hizmetine sunulacak. Yatirim fikrinizin yetkilileri ikna etmesi durumunda soylediginiz degerin onda birine(hatta dahq azina) yer tahsis islemlerini baslatmaniz mumkun(mevzut suresinde yatirim taahhutlerini yerine getirmeniz durumunda, tapudaki serhler kalkacak ve parsel t0amamen sizin olacak!..) Soz konusu arsa birer donem arayla bir sirketten oburine satildi ve ertesi bilanco ldoneminde de geri alindi yanlis animsamiyorsam ve burda da bayagi bir eglenmistik, sayesinde... Isaret buyurdugunuz degerler yerel piyasa rayiclerinin ustunde olmakla birlikte sanayiciler arasindaki alim satimlarla mutesebbis heyetinin sanayiciye tahsis ettigi alanlar arasinda yukarida aciklamaya calistigim nedenle ikili bir piyasa olusuyor... Resmi kiymet takdirlerinde tesvik indirimsiz degerler esas aliniyor tabii ki (bu arada sozkonusu bu degerlerin yerwl piyasa rayiclerinin cok ustunde oldugunun da yeniden uzerine basayim izninizle)... Ancak kimse o paralari vermeden, gercekten yatirim uapacaksa, istihdam saglayacaksa bu potansiyeli olan Anadolu sehrinde, mutesebbis heyetine basvurur ve bedavaya yakin bir fiyatla sahip olma sansina sahip olir. Merzifon OSB'de ulkemizin en buyuk tekstil fabrikalarindan biri daha bulunuyor hem de Silvirline'in yani basinda...Sizce neden sectiler ki orayi acaba?..
Paylasimlariniza lutfen devam ediniz Sayin Izci...Sayenizde bilgilerimiz guncelleniyor, tartisiyor, dogruya ulasmaya calisiyoruz...
Kisa bir sureligine Sayin Antiseptigin isaret ettigi (coktan beridir asigim ben o kanala) kanalin disinda hareket edecegini dusunuyorum hissenin nacizane... Ama guzel gunler gorecwgimize de inaniyorum...Kimse karalar baglamasin... Keske orta ve uzun vadede ekrana bakmaksizin biriktirebilmeyi basarabilsek...
Selamlar, Bol kazanclar...
OSB'deki indirim oranlari Bakanligin sitesinde ilan edilmis olmali...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Profesyonel açıkçı A1 sabah sabah bu sefer Silvr'da açığa satış yapmış....
Kol kestim.... Sabır ve kazançlar diliyorum
Saat 10.12 a1 kapital 224 bin lot satış yaptı.
Ziraatın 1 günde satamadigini 10 dk da sattılar
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Harika bir kagit Dunya devi kelepir
Bunun yuzunden Berkosani kacirdik
göz göre göre satış yapılırsa bazı açıkgözler de gelir daha fazla açıktan satar...şimdi gel de işin içinden çık...
Ziraat e bak hele alışa geçti
arkadaşlar forumların hiç suçu yok...tam tersine biz ky lara çok şey katıyor...buralarda birbirimizden çok şey öğreniyoruz..kitapçı arkadaşın daha önce bahsettiği hisse aneleyi geçmişte alıp satmıştım..o hisseyi yakından tanıyorum...o hissenin de temel verileri çok güzeldir ama onun da çok güvenilmez bir patronu var...anelenin tek sıkıntısı patronu idi...
bizim silverline de çok iyi bir hissedir ama görüldüğü gibi tek sıkıntısı şu satış konusudur...bu konu halloluncaya kadar biraz işkence çektirecek görünüyor...umarım satacak kişi toptan satacak birini bulur da toplu verir...hepsini burada vermeye kalkarsa bizi ter içinde bırakacaktır...ya sabır diyelim...elimizden bir şey gelmiyor...
kol kesmek istemiyorum ama ne kadar da sabır edebilirim bilemiyorum doğrusu...
Silver SAVUNMA Sanayinide giriyormuymus sayin Abilerim
Neden olmasin 2.10 Lara geldiginde de bunu soyleriz artik sanirim Hayal kurmak bedava
biz hayal kurmuyoruz arkadaşlar biz şu ana kadar bilançosuna göre konuşuyoruz...2014 yılında toplam 135 milyon ciro,2015 yılında 142 milyon,2016 yılında 161 milyon cirolar yapmış iken 2017 üç aylığında 174 milyon tl lik bir ciro yapmıştır ...görüldüğü gibi şirket artık yeni bir aşamaya geçmiştir...cirosu ve kar agresif büyümüştür...bizi cezbeden bu büyüme hikayesidir...
2016 yılında çeyreklerde ortalama 40 milyon cirolar yaparken ,bu miktar bu yıl 60 milyon civarlarına çıkmıştır...geçmiş yıllarda en az 2-3 çeyrekte zarar açıklarken bu yıl tüm çeyreklerde kar açıklamıştır..
fiyat geçmişte 2008 yılında 3,00 ları görmüş ve onun dışındaki yıllarda 1,00-1,70 aralıklarında hareket ediyorken bu yıl yaptığı bu güzel bilançonun meyvelerini yemeye başlayarak 2,00-2,74 aralıklarına çıkmıştır...bu bilançolar böyle devam ettiği sürece ???? bu hissenin ederi çok daha yukarılar olacaktır...
Laf çaktıran olursa yazmayız arkadaşlar. Yazma meraklısı değiliz.
Sevgili knox, Son durum alabilirmiyiz. Mümkünse.
Ek 13864 A1 satışta, ziraat alışta.. Atayatırım net alıcı...
Eğer patron koyduğu ciro hedefini yakalamak istiyorsa pazarlama firması ile birleşmek zorunda yoksa bu hedefi yakalaması çok zor. Benim şahsi görüşüm Bu ortak satışının ardından bu birleşmenin önündeki bir engel daha kalkıyor. Tabi henüz işler çözülmüyor pazarlama firmasının ortaklık yapısınada bir bakın tavsiye ederim. Ticaret sicil gazetelerindede açıkça görüleceği üzere MEÇ ile diğer ortaklar arasında ipler çoktan kopmuş benim şahsi görüşüm bu adam bu hisseleri İSTEYEREK DEĞİL, KENDİ RIZASI İLE AMA İSTEMEDEN SATIYOR. Yoksa ederi yok diye sattığı tezi kesinlikle tutarsız. Açın sicil gazetelerini okuyun firmadan ümidini kesen bu firmanın ederi budur bu bile fazladır diyen adam yönetim kurulu toplantılarına avukatını yollamaz satar sessizce gider.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Ek 13866 An itibari ile aracı kurumların takas miktarları...
gerçekten de kısmet çok önemli borsada...bende gereli temel olarak incelemiştim hatta beklentilerini de biliyordum....1,80 lere kadar indiğinde dahi bir ara niyet ettim ama almadım..sonra haberi çıktı ilk etapta 2,60 lara kadar çıktı sonra da tekrardan düzeltme yaptı..o düzeltme sırasında 2,23 lere kadar inmesine rağmen almadım..işlem hacmi o vakit bile yüksekti..işlem hacminin biraz daha inmesini beklerken gerel beklemeyip kimsenin beklemdiği agresif çıkışı yaptı..