Sayfa 327/948 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Kagit her zirvesinde hatiri sayilir miktarda uatirimciyi esir almistir. 2.23-2.70 hareketinde oldugu gibi...Yine de yeni zirvelerde eski tutsaklara bir kurtulus hatta yuzde 10 ve daha ustu marjlarda kar etme olanagi da dogmustur... Bu yuzden benim beklentim 3 ileri 1 geri seklindedir. Kagidin gorece en hareketli ve degerli oldugu subat-haziran doneminde, ustelik arkasinda bunca hikaye varken, ortak satisinin onceki tahminlerimizi bosa cikarip cikarmayacagi hususundaki fikriniz nedir, Sevgili Ustad? Bugunku takaslara da bakarak degerlendirirseniz onurlandirirsiniz... Tum ortaklara bol kazanclar...
    Yatirim tavsiyesi degildir...
    Sn.kemosabe takaslara ziraat girdi 2.1 ekstra mal ile. Dünkü yazımda dediginiz 3 ileri 1 geri hareketi açıkladım benzer.yorumlarla. Bugün Citi en biyiklisindan 6x bin lot hesabina almış. Ama garip şeyler oluyor. Hatırlarsınız geçen sene yazmıştım takasları o kadar güzel işliyorlar ki, söz gelimi is yatırımdan 50 bin alış yapın p.ştlar aynı miktara yakın kendi kendilerine is yatırımdan satış yapıyorlar. Deutsche 1.46 milyonda. Son harekete izlediğim toplamda 100 150 bin mal çaktılar o kadar. Onlarda bir sonraki harekete kadar dayanirlarsa ancak kazanacaklar

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. temeli gayet güzel olan hisse yükselen trendinin diplerine kadar gelmiş...so good...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Arkadaşlarımız, sizin belirlediğiniz güncel arsa birim fiyatını abartılı bulmuşlar. Hatta bunu söyleyenler forumun üstadları. Sonunda golü yediniz. Ne dersiniz abi.
    CEVAP:
    -Bağımsız denetim kuruluşunun raporu var. m2 birim fiyatını açıklamış ve raporlamış. Bunun üzerine şirket bitişiğindeki parseli 11 Nisan 2016 tarihinde satın almış ve resmiyet kazanmış. Eğer yanlış hesaplama varsa; SPK, denetim kuruluşuna yanlış raporundan dolayı, şirkete de muvazaalı işleminden dolayı ceza keser. İş o kadar üstadların dediği gibi basit değil.
    SORU:
    -Abi yine paçayı kurtardınız.
    CEVAP:
    -Bu işler kelle paçaya benzemez. Bir şey söylediğimiz zaman, onun dipnotu ve anekdotu olmalı. Yoksa yanlış yönlendirme doğar. Üstadlarım alınmasın, onları seviyorum.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Böyle bir işlemde SPK ceza mı yazar abi. Yine tuhafsınız.
    CEVAP:
    -Bugünkü SPK bülteninde, SPK iki ayrı bağımsız denetim kuruluşuna benzer bir uygulamadan ceza yazdı. (http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2018&no=3)
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. Sn.izci geçen sene işim vardı Merzifon dan geçtim. Etrafıma da dikkatlice bakindim bizimkilerin 1 tane tabelasini veya fabrikasının yerini gösteren işarete rastlamadım. Bende bilinç altı oldu sonuçta ufak yer nüfus ta az sanayi de bildiğim kadarıyla yok pek. Ben şehri kerteriz aldım yoksa dipnot okumadım yalan yok. Öyle ise ne ala ne güzel bakarım boş vaktimde Teşekkürler

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Neden yanlis anlama olsun ki? Onemli olan dogru bilgiye ulasmak...Kaldi ki cabaniz ve emeklerinizi takdir etmeyen var mi su topikte!.. Gelelim arsa meselesine... Sirket boyle bir degerlendirme yapmistir dogrudur, gercegi yansitmadigi da soylenemez...Burada ikili bir durum soz konusudur aslinda... Size onerim yarindan tezi yok Merzifon OSB Mutesebbis Heuetine yatirim icin bir sanayi parseli talebinde bulunmaniz yonunde...Ellerinde sanirim tek parsel var su qnda ancak genisleme alanlari kisa bir sure icerisinde sanayicilerin hizmetine sunulacak. Yatirim fikrinizin yetkilileri ikna etmesi durumunda soylediginiz degerin onda birine(hatta dahq azina) yer tahsis islemlerini baslatmaniz mumkun(mevzut suresinde yatirim taahhutlerini yerine getirmeniz durumunda, tapudaki serhler kalkacak ve parsel t0amamen sizin olacak!..) Soz konusu arsa birer donem arayla bir sirketten oburine satildi ve ertesi bilanco ldoneminde de geri alindi yanlis animsamiyorsam ve burda da bayagi bir eglenmistik, sayesinde... Isaret buyurdugunuz degerler yerel piyasa rayiclerinin ustunde olmakla birlikte sanayiciler arasindaki alim satimlarla mutesebbis heyetinin sanayiciye tahsis ettigi alanlar arasinda yukarida aciklamaya calistigim nedenle ikili bir piyasa olusuyor... Resmi kiymet takdirlerinde tesvik indirimsiz degerler esas aliniyor tabii ki (bu arada sozkonusu bu degerlerin yerwl piyasa rayiclerinin cok ustunde oldugunun da yeniden uzerine basayim izninizle)... Ancak kimse o paralari vermeden, gercekten yatirim uapacaksa, istihdam saglayacaksa bu potansiyeli olan Anadolu sehrinde, mutesebbis heyetine basvurur ve bedavaya yakin bir fiyatla sahip olma sansina sahip olir. Merzifon OSB'de ulkemizin en buyuk tekstil fabrikalarindan biri daha bulunuyor hem de Silvirline'in yani basinda...Sizce neden sectiler ki orayi acaba?..
    Paylasimlariniza lutfen devam ediniz Sayin Izci...Sayenizde bilgilerimiz guncelleniyor, tartisiyor, dogruya ulasmaya calisiyoruz...
    Kisa bir sureligine Sayin Antiseptigin isaret ettigi (coktan beridir asigim ben o kanala) kanalin disinda hareket edecegini dusunuyorum hissenin nacizane... Ama guzel gunler gorecwgimize de inaniyorum...Kimse karalar baglamasin... Keske orta ve uzun vadede ekrana bakmaksizin biriktirebilmeyi basarabilsek...
    Selamlar, Bol kazanclar...
    OSB'deki indirim oranlari Bakanligin sitesinde ilan edilmis olmali...
    Yatirim tavsiyesi degildir...

7. Profesyonel açıkçı A1 sabah sabah bu sefer Silvr'da açığa satış yapmış....
    Attached Images Attached Images

8. Kol kestim.... Sabır ve kazançlar diliyorum

Sayfa 327/948 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •