dedem benim yemeyenin malını yerler..:oleyo:
bol kazançlar forumdaşlara..
Printable View
dedem benim yemeyenin malını yerler..:oleyo:
bol kazançlar forumdaşlara..
Dedeyi hafife almayın derim...
Ne ukala yazılar ne anlamsız sen kimsin de piste davet ediyorsun burada yazan herkesin elinde mal var beğenmiyorsan yazanları engelle gitsin hadsiz
Karton yerine kaplm aldım aynı sektör diye:)
Sen ne provakatif birisin aç bak bakalım yazılarımı ve buraya da kopyala bir tanesinde mal yok dediğimi..En son 459 dan da aldığımı söyledim daha dün de yazdım ben bir miktar ile bedelsiz bekliyorum diye işiniz gücünüz daha dün gelmişsin eğer başka nick değilsen ortalığı karıştırmak
Ağzınıza sağlık. tam olarak söylemek istedim şey buydu.
Ortamı yumuşatmak istiyorum, çünkü hissesi %8 yukarıda olup da, forumunda kavga olan bir kağıt olsun istemem. sadece bu önyargılı yaklaşımın hatalı olduğunu kabul etmek de kimseye zarar getirmez. herkes kazandığının bereketini görsün.
gün kutlama günüdür. saygılar.
Saygı diyorsun iftira atıyorsun seni ispata davet ettim bir tane mal yok yazımı buraya koy..Yazılarımı okuyorsun bizim derdimizin hisseyi çıkarmayan baskı kuran kişilere karşı olduğunu biliyorsun hala başka şeyler peşindesin
mal yok lafını yazan ben değildim. ama 1 haftadır 1 tavan artı olumlu ayrışmaya rağmen, 2 gün yatay kapandı diye kağıda olmadık laflar söyleyenlere nazire yaptım sadece.
yazış tavrınızdan adeta kağıdın tavan olmasına en ufak bir sevinç beslemediğinizi hissediyorum. dediğim gibi uzatmanın anlamı yok. borsa iddialar ve savlarının haklı çıkıp çıkamdığını gördüğün bir platform. birileri o boşluk kapanacak tarzı değil dedi, birileri bu patronla hayatta çıkmaz dedi, birileri bu kağıttan iş çıkmaz dedi. biz de birkaç arkadaşla sabırlı olun, görünüş çıkacağı yönünde dedik. ve biz haklı çıktık. bunu kabullenmek zor olmasa gerek.
dostum sana lafım yok yanlış anlama sinirden kimin yazdığının altına bakmadan seninkinini mi kopyaladım acaba kusura bakma..
Ya elimde 454 adet var neden çıkmasını istemeyim delimiyim..her zaman yazdım yine söylüyorum ben bedelsiz için girdim bekliyorum bence deonun dışında gitmez ha giderse de ne güzel olur yine ben kazanırım..evet büyük harflerle söylüyorum yarın 700 de olsa sevinmeyeceğim çünkü tedirgin olacağım patronun huyunu bildiğim için geri basabilir diye bunda ne kötülük var ...
iki gün düşdü sesleri kısıldı emenuke
boş ver.
biz birbirimizi biliyoruz
yıllarımızı boşuna harcamadık burada.
https://i.imgyukle.com/2020/07/17/SHY9l0.gif
dostlar ben bir süre son defa yazıp, izlemeye çekileceğim. yeni bir şey görürsem tabiki paylaşırım. fakat o kadar olumlu konuştuk, olaylar nereye geldi topluca göstermek isterim.
gördüğünüz gibi iki formasyon var, birisi fincan kulp, tepesi 500 idi. diğeri ise bayrak flama, o da 480'ler ile kırılmıştı. flama hedefi 670, fincan hedefi 720 görünmektedir. buralar iki hedef olarak görülebilir. FAKAT, Rsi aşırı alımda olduğunu unutulmamalı. dileyenler 600 altına tekrar sarkış ve kapanış yapmasını stop seviyesi olarak görebilir. çünkü 600 üzerine atması teknik açıdan son derece olumludur. fakat bura tutmalı. tekrar etmek gerekirse ben bugün tavan yapmasını ve yarın 650'li hedeflere gelmesini ve orada dinlenmesini beklerim. fakat kağıdın aşırım alımda olduğu da unutulmamalı. yolunu bulamayana yol gösterir umarım. herkese bol kazançlar
Ama öyle olmaz düşünce sanki biz bakın düştü ne oldu gibi yazıyormuşuz gibi algı yaratıyorlar..Bırakın kardeşim laf sokmayı kağıda bakın ben ki tektuyu sattığımda bile oradakiler bilir benden alanda kazansın diyen biriyim son olarak 459 dan da aldığımı yazmama rağmen elimde mal yokmuşum gibi davranıyormuşum pesss..neyse kafanızı ağrıttım kusura bakmayın..
ne kadar alıngansınız
burası paylaşım yeri
herkesin bir düşüncesi olacak
paylaşmak isteyende yazacak.
bir birimize saygı göstermeliyiz.
düşünceler tek olsaydı buralar olmazdı.
ben aylarca 500 üzerinde kalmadıkca bi mok olmaz dedim
şimdide ne diyorum
dolar bazlı çift dip yapıyor
dipden çıkış başlayabilir diyorum
bunları diyor olmam hisseyi yada patronu allayıp pullamamı gerektirmez.
tabi bence.
Patronu allayip pullamadim ki tam tersine profesyonel degil dedim ama ona ragmen yukselecek dedim ekledim..Direk kisisel ithamlar ayri paylasim yapmak ayridir..burda donen laflari sizde biliyorsunuz..mal bende tabiki sevinirim diyip siyrilmak olmuyor iste..bir daha bu konuda yazmayacagim..bol sans
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kalp kırmayın.
Buradaki patron başka şirket nadide şirketlerden.
Bilanço saman alevi etkisi yapar.
Yani trendi ya ateşler yada yıkar.Burada çok oyaladılar yatırımcıları temettülerde bile umut törpülediler.
Ben hem BFren de.Kent de artı ÇMBeton ve bryat da da vardım.
2 hisseyi güzel vedalaştım 2 sinde erken kent de külliyen erken bırakmışım.300 de vermiştim.YTD:28:
Tavana da 5 lot sabahtan yazmıştım.
YTD.
ne sıyrılmsı ne saçmalıyorun..hala laf atma derdindesin bak gerizekalının biri cacık diyor burada yıllarını geçirmiş insanlara ona tek bir laf söylüyormusun söylemezsin çünkü senin tabirinle senin tarfında..burada insanları da taraf yaptınız ya bravo..
Gençler heyecan yapmayın, sakinnn... Söve söve götürtecez inşallah. Ama 1 ay, ama 10 yıl... Yanlız şu sıralar kap'a bi alım/satım haberi düşmez UMARIM...(Bu fiyatlarda malum zat genelde ikinciyi yapar ve haberi seans içi gönderir, geçmiş yıl tecrübelerimize göre)
gedık 11.300 almıs 580 ortalama 588 ortalama satmıs adamlar ne para kaldırıyor kısadan
Bdsz yapacaksa ve birileri bu tahtayi goturecekse sadece patron ile olmaz bu is..mutlaka malini paylasmasi lazim..su an sadece sat/al yapmasi mantikli degil cunku toplu hareket var bdsz hisselerde..bunun ciddi orneklerini yasadim
Sent from my iPhone using Tapatalk
dede gerı basmaya basladı cuma gıttık geldık hadı artık her zamankı ayak oyunlarını bırak salma
salsada 592 üzeri kapanış iyidir..
ama tavan daha iyidir..
iş 17bın aldı 15bın sattı tahta da net alıcı gelmedı daha
Sandalyeni çek kahveni iç puronu yak modu... Geçmişi irdelemeyelim çok bilen yine yanıldı ata sözü yanılmaz amaç ky kazansın..
ama dün yeni türeyen biri şöyle yazdı burdan arkadaş beni uyarmasa daha çok zarar edecektim.. fiyat 560 en yüksek 590 ı görmüş nasıl zarar etmeyi başardın hadi doğru olsun bak burdan etkilenmiş kim uyardıysa bir örnek olsun..
Patron veya tahtayı emanet ettiği kişi bu forumdan kendine saydırıyor kötü niyetli hesaplar var..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.