Sayfa 330/866 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 6921 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Siz olaya hep yeşil, ben kırmızı tarafından bakıyorum. Bu ihtiyar başka. Tabi BENCE...
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Umarim satim haber duser sn kasvet..patronun satmasi bu noktada tahta icin daha hayirli..gruplarla anlastigini sinyaller..alkim var bende..onda da ralli oncesi patron ciddi mal cikmisti..

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Siz olaya hep yeşil, ben kırmızı tarafından bakıyorum. Bu ihtiyar başka. Tabi BENCE...
    Bdsz yapacaksa ve birileri bu tahtayi goturecekse sadece patron ile olmaz bu is..mutlaka malini paylasmasi lazim..su an sadece sat/al yapmasi mantikli degil cunku toplu hareket var bdsz hisselerde..bunun ciddi orneklerini yasadim

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. dede gerı basmaya basladı cuma gıttık geldık hadı artık her zamankı ayak oyunlarını bırak salma

4. salsada 592 üzeri kapanış iyidir..

ama tavan daha iyidir..

5. iş 17bın aldı 15bın sattı tahta da net alıcı gelmedı daha

Sandalyeni çek kahveni iç puronu yak modu... Geçmişi irdelemeyelim çok bilen yine yanıldı ata sözü yanılmaz amaç ky kazansın..
    ama dün yeni türeyen biri şöyle yazdı burdan arkadaş beni uyarmasa daha çok zarar edecektim.. fiyat 560 en yüksek 590 ı görmüş nasıl zarar etmeyi başardın hadi doğru olsun bak burdan etkilenmiş kim uyardıysa bir örnek olsun..

Patron veya tahtayı emanet ettiği kişi bu forumdan kendine saydırıyor kötü niyetli hesaplar var..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Sandalyeni çek kahveni iç puronu yak modu... Geçmişi irdelemeyelim çok bilen yine yanıldı ata sözü yanılmaz amaç ky kazansın..
    ama dün yeni türeyen biri şöyle yazdı burdan arkadaş beni uyarmasa daha çok zarar edecektim.. fiyat 560 en yüksek 590 ı görmüş nasıl zarar etmeyi başardın hadi doğru olsun bak burdan etkilenmiş kim uyardıysa bir örnek olsun..

Patron veya tahtayı emanet ettiği kişi bu forumdan kendine saydırıyor kötü niyetli hesaplar var..

Hay sen benden çok yaşa ben söyliyecektim başka şeyler araya girince unttum..Ben orada sayın kasveti zor durumda bırakacak kötü niyet sezdim amacı ne bilmiyorum ama hiç iyi niyetli bir yazı olmadığı kesin..

8. Vay anasını bi patron adamı olmadığımız kalmıştı...Ne arsız mış patron, kendine sürekli küfrettiriyor... [emoji2]
     Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku

Sayfa 330/866 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •