dostum sana lafım yok yanlış anlama sinirden kimin yazdığının altına bakmadan seninkinini mi kopyaladım acaba kusura bakma..
Ya elimde 454 adet var neden çıkmasını istemeyim delimiyim..her zaman yazdım yine söylüyorum ben bedelsiz için girdim bekliyorum bence deonun dışında gitmez ha giderse de ne güzel olur yine ben kazanırım..evet büyük harflerle söylüyorum yarın 700 de olsa sevinmeyeceğim çünkü tedirgin olacağım patronun huyunu bildiğim için geri basabilir diye bunda ne kötülük var ...
iki gün düşdü sesleri kısıldı emenuke
boş ver.
biz birbirimizi biliyoruz
yıllarımızı boşuna harcamadık burada.
dostlar ben bir süre son defa yazıp, izlemeye çekileceğim. yeni bir şey görürsem tabiki paylaşırım. fakat o kadar olumlu konuştuk, olaylar nereye geldi topluca göstermek isterim.
gördüğünüz gibi iki formasyon var, birisi fincan kulp, tepesi 500 idi. diğeri ise bayrak flama, o da 480'ler ile kırılmıştı. flama hedefi 670, fincan hedefi 720 görünmektedir. buralar iki hedef olarak görülebilir. FAKAT, Rsi aşırı alımda olduğunu unutulmamalı. dileyenler 600 altına tekrar sarkış ve kapanış yapmasını stop seviyesi olarak görebilir. çünkü 600 üzerine atması teknik açıdan son derece olumludur. fakat bura tutmalı. tekrar etmek gerekirse ben bugün tavan yapmasını ve yarın 650'li hedeflere gelmesini ve orada dinlenmesini beklerim. fakat kağıdın aşırım alımda olduğu da unutulmamalı. yolunu bulamayana yol gösterir umarım. herkese bol kazançlar
Ama öyle olmaz düşünce sanki biz bakın düştü ne oldu gibi yazıyormuşuz gibi algı yaratıyorlar..Bırakın kardeşim laf sokmayı kağıda bakın ben ki tektuyu sattığımda bile oradakiler bilir benden alanda kazansın diyen biriyim son olarak 459 dan da aldığımı yazmama rağmen elimde mal yokmuşum gibi davranıyormuşum pesss..neyse kafanızı ağrıttım kusura bakmayın..
ne kadar alıngansınız
burası paylaşım yeri
herkesin bir düşüncesi olacak
paylaşmak isteyende yazacak.
bir birimize saygı göstermeliyiz.
düşünceler tek olsaydı buralar olmazdı.
ben aylarca 500 üzerinde kalmadıkca bi mok olmaz dedim
şimdide ne diyorum
dolar bazlı çift dip yapıyor
dipden çıkış başlayabilir diyorum
bunları diyor olmam hisseyi yada patronu allayıp pullamamı gerektirmez.
tabi bence.
Yer İmleri