Anlıyorum kardeşim iyi niyetli olduğunu biliyorum sadece hatırlatma yaptım..15 Mayıs 2013
Dolar 1,82
Euro 2,34
Bist100 92000[/QUOTE]
Atılacak sıfırımzda kalmadı be yaa ne yapacağız şimdi ..
Printable View
17 Eylül 2001 de 65 kuruş olan otokar olmuş 181TL ve hisse beni al diyor gibi.
O zamanlar az bir parayla ihgyo alıp satardım. Çok hareketliydi. O zamanlar birkaç maaşı otokar veya aselsana yatırmak varmış. :notr:
Hareketleri hergünün aynısı.Hergün yeni KY ı aramıza katılıyor ve temiz kan olarak iblis emmeye başlıyor.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sevdiklerimin hayırsız evladı,endex aşağı gelirken itinalı bir şekilde harfiyen endexe uyum sağlıyor hatta daha hızlı düşüyor ama endex artıya geçince yüzünü buruşturyor artıya geçmek çıkmamak için ayak sürtüyor resmen katırlaşıyor ecnebi soylu coni boylu din taciri harami bacaksız küçük Co hani adillik adalet iyi niyet bunun neresinde spk'lı efendiler birazda bu ihlaslardaki olan bitenlere baksanız küçük yatırımcı nasıl dolandırılıyormuş görsniz diyorum tabii ki görmek isterseniz..Dünya kimselere kalmadığı gibi sanada kalmayacak banada babanıza kalmadığı gibi ama yüklü veballe kul hakkıyla ebedi yurduna intikal edeceksin amerikalı küçük Co haramilikten elde ettiğin ganimetler orada mangır değeri bile görmeyecek senin için ancak mutluluk zebanilerin kıllı kollarında olacak plajların ise cehennemin kızgın kumları ve suları olacaktır asla ferahlamak için dalacağın serin suların olmayacaktır..Benden bu kadar hatırlatma sen yine bildiğini okumaya devam et..Hakkımız haram olsun zayi olmasın çok sıkıntı yaptın bizlere çooookkkk...
Sayın Wise,çok haklısın kardeşim dilinden dökülenlere katılmamak mümkün değil ..İyi bir haber gelse iştirakleri için kullanıyorlar ve iştirak hisseler alıp başını gidiyor ihlas holding yerinde sayıyor kötü bir haber durumunda yine İhlas holding günah keçisi oluyor fiyatı düştükçe düşüyor iştiraklerin anası diye cezayı üstleniyor bir şekilde iştirak şirketleri korumuş oluyor kendisi değer kaybederek..Bu nasıl çelişki ve adaletsizlik anlamış değilim..İhlas gyo bedelli yaptı ihlas holding fiyatı %25'e yakın düştü hala hisseyi baskılıyorlar şimdide İhlas yayın holding bedelli yapacak ceremesini İhlas holding'e çektirecekler bu ahlaksız ve vicdansız yani iştiraklerden ceplerini kasalarını dolduruyorlar İhlas holding üvey evlatmı yoksa işlerine öylemi geliyor bir zahmet Spk bu kanunsuzluğa el atamazmı elde edilen yüklü bedelli paralarıyla ihlas holding ayağa kaldırılamazmı adam gibi diğer iştiraklerin önüne geçip hep birlikte 20 yıl öncesi günlerine dönemezlermi elbette bunu yapabilirler ama adamlarda utanma arlanma haya itibar zero bu vasıflara ihtiyaç bile duymuyor aç herif nasılsa devleti yönetenlerin koruması altında neden korksunki din taciri Allah korkusundanda bi haber..Allah vicdan,merhamet,dürüstlük nasip etsin diyorum..
bir hareketlilik var
ıhyay ın
Özet Bilgi
Bağlı Ortaklığımız İhlas Haber Ajansı A.Ş?nin sermaye artırım kararının tescili Hk.
İlgili Şirketler
[IHGZT]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
13.10.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
13.10.2020 tarihli özel durum açıklaması ile, "Bağlı ortaklığımız İhlas Haber Ajansı A.Ş. yönetim kurulu; devam eden halka arz çalışmaları kapsamında Şirketin mali yapısını daha da güçlendirilmesi amacı ile 14.000.000 TL olan şirket sermayesini %200 bedelli artırarak 42.000.000 TL'ye çıkartılmasına ve pay alım bedelinin % 35 primli olmasına, karar verdiklerini bildirmiştir.
Şirketimiz bağlı ortaklığımızın yapacağı sermaye artırımına daha önce açıklandığı şekilde hissesi oranında katılacağı açıklanmıştı.
İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin sermaye artırımına ilişkin genel kurul kararı İstanbul Ticaret Sicili tarafından tescil edilmiş olup, sermaye artırım süreci tamamlanmıştır.
Endeks düşerken ermeni milisler gibi kalleşçe küçük yatırımcıyı değilde kendi menfaatlerini düşünüp iblis gibi ceplerimizi ateşe vererek satıp satıp kaçıyordun ya şimdi endeks üç bin puan yükeldi neden hiç hareket yok sende hala toprağa bakıyorsun ihgyo dan aldığın milyonları nerenize zula ettiniz haysiyetin ,itibarın,onurun olan İhlas holdingi ayağa kaldırıp şahlandırsana ben KARTALGAGA damına konacağım tek gözünü gagalayacağım aklın başına gelecek iblis hala neyi bekliyorsun doymadınmı dünyalıklardan ne bu ihtiras sevdiklerimin hayırsız ,merhamets,acımasız evladı..Allah seni ve sipeğini ıslah etsinde sözde değil özde İhlaslı kılsın belki titreyip kendine gelirde insan olduğunu anlarsın..
haydi bakalım iblis çetesi bugün şanınıza yakışır bir taban bekliyorum sizden. en aşağıda kapatmazsanız şanınıza yakışmaz. sizden kötülükten başka birşey bekleyende kabahat..
Borsa endeksi düştü diye 1.33 tl fiyattan 1.01 tl'yi görmüş ihlassız holding hissesi şimdi 4-5 bin puan yükseldi endeks ama hisse fiyatı olduğu yerde çakılıp kaldı bu haksızlık art niyet kötü niyet değilmidir sayın spk bu hırsız dolandırıcı yatırımcıları sürekli zarara uğratan mağdur eden babasının oğlu mücahit ören'i niye koruyup kollarsınız neden bu tip yatırımcıyı sürekli mağdur eden zararlara uğratan sözde iş insanlarını koruyup kollamak için kanun üstüne kanun çıkarıp buralarda gariban ky yorum yaptı avcılık yapıp cezalandırırsınız gidin mücahit ören'i yakasından tutup hesap sorun ona cezalar yazında gerçek adalet,hakkaniyet,hukukun üstünlüğü diyelim biz gariban mağdur edilmiş zararlara uğratılmış küçük yatırımcılarla uğraşmayın zalimin art niyetlinin kötü işadamlarını yakasına yapışında gerçek adaleti sağlayın bizlerde alkışlayalım sizleri ama bu güne kadar olmadı bundan böylede olmaz..Mücahit Devleti ve küçük yatırımcıyı aşikar soyuyor yıllardır zarar yazıyor biz uzun vadeli yatırımcıya 20 küsu yıldır beş krş luk hayrı olmadı bilakis zararlarla boğuşuyoruz ..Aha şimdi bile sürekli holding hissesini baskılayıp duruyor ama neden holdingi bağlayan olumsuz bişeymi var ortada..Rabbimin adaleti benim için çok daha önemlidir seni onun keskin kılıcına havale ediyorum mücahit ahmet ören efendi....Hakkım haram olsun sana ve seni koruyup kollayanlara..Amin.....
Bu ülkede küçük yatırımcı hep yanlış seçimler veya kötü patronlar yüzünden sıkıntı çekiyor. inşallah sıkıntıyı aşanlardan oluruz.
Başkent, ne demek yanlış seçim ? Madem içi yanlışlıklarla dolu bir şirket sahibide yanlış adam neden alıyorsun borsa kotuna yatırımcıları yanıltıyor kandırıyorsun şirket sahibinemi çalışıyorsun diye sormazlarmı adama..Bir sepet yumurtanın içinde ne bileyim ben çürük yumurta nerede ama yumurtaları pazarda piyasaya süren aracı yada üretici belkide biliyordur bilmese bile o sorumludur..Borsa kotuna alıyorsan şirketi o zaman tüm sorumluluk o şirkete borsada işlem görmesi ve halka arzedilmesi için izin verenlerindir..Sende bir naneden anlıyormuşsun gibi boş boş konuşuyorsun sahi senin buradaki görevin nedir ne iş yaparsın sen borsa simsarımısın arada bir çıkıp ortaya ileri geri konuşup kayboluyorsun kime çalıştığını söylede bilelim yada hangi grup mensubusun biz küçük yatırımcılara gölge etme yeter..
Vay be. Adamlar grafiği on yıldır nakış gibi işlemişler. Ve hala devam ediyor. Aklımdan geçeni yapıyorlarsa çok hareketli bir zamana girebiliriz.
EREGLI DEMIR CELIK de tutmayın beni gidicemmm diyor.
Yanlış seçim derken hisse adı mı belirttim ben. Ben kimseye çalışmıyorum sen kime çalışıyorsun. Benim kullandığım cümle son dönemde borsada yatırım yapan sağda solda üstat arayan kat kat çıkan hisselere. Ama sen kimsin ki beni birinin adamı olarak niteliyorsun. Boş konuşuyorsam yazdığıma yorum yapmazsın çeneni kapatırsın. Varsa şikayetin savcılığa git şikayetçi ol. Mahkemede görüşelim. Yoksa boş yapma. Hiç bir yorumumda kimseye öneride bulunmadım yönlendirmede bulunmadım. Kendinden eminsen git şikayet et ip numaram bellidir mahkemeye gider orada görüşürüz sonrasında ben sana TCK m.267 de saklı olan haklarımdan dolayı gerekli olan adli takibatı başlatayım.
Türk Dili ve Edebiyatı dersi aldıysan yanlış seçimler ve kötü patronlar yazdığım zaman bir hisse değil genel hakkında konuştuğumu anlardın.
Forumda Herkesin log kayıtları 6 ay saklanmak zorunda bende çakma bir kişilik değilim her türlü bana ulaşılabilir. Senden ricam lütfen şikayetçi ol.
Yada bundan sonra benim yazdığım tek cümle hakkında yorum yapma. Yapacaksan da bana iftira atma.
Ayrıca Merak ediyorum sen bir hissede olacak manipülasyonu nereden haber alıyorsun merak ettim. Forumda başka bir grup hissesindeki yorumun.
Ne Diyorsun buna. Haber mi geldi ne oldu hisse düşük fiyattayken tahminde bulundun. Ne hikmetse dediğin oluyor.
Şu linkte senin dediklerin var.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post4719933
Evet ben mi birinin adamıyım. Burada bir kişi desin ki yönlendirici yorumu yazısı var. Kimse diyemez. Peki sen bu 20-07-2018 tarihinden sonra o kadar zaman yazmamışsın sonra bir anda buraya gelmişsin. Ve nokta atışı gelip grubun bir hissesi ile ilgili yukarıda yazılı linkteki ve alıntıdaki yorumu yapmışsın. Küçük yatırımcı olarak merak ediyorum hayırdır bildin bu durumu.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ayrıyeten anladığım kadarıyla benim profilimi ve yazdıklarımı güzel bir şekilde takip ediyorsun. Merak benim bu hissede olduğumu yada bu hisseden çıktığımıda mı şu linkteki yorumdaki gibi tahmin ettin. https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post4719933
Başka hissede yatırımcı olmamın önünde bir engel mi var. Bu grup hissedarım diye başka hisse alamazmıyım böyle bir kural mı geldi acaba.
Bu grup hisselerine girdiğim günden bu yana yaptığım tüm işlemleri SPK görebiliyor şikayetçi ol görsünler sonrasında bi özür borçlu olacaksın adli süreç sonunda.
En zoruma giden şey beni birinin adamı olarak nitelendirmek. Kişi kendisi gibi bilir başkalarını.
kartalgaga dışındaki Arkadaşlar Hakkınızı Helal Elin Çok Fazla yazdım. kartalgaga bana iftira attın beni birilerinin adamı olarak niteleyerek sana hakkım helal değil. Nasıl ki yıllardır bu hissede mağdur olup yıllarımı çalanlara hakkım helal değilse sana da hakkım helal değil.
Helal olsun nedemek :one:
sende hakkını helal et ama:oleyo:
:bravo::bravo:
:cck::cck:
20 krştan beri sen çizgini bozmadın ne demek emmi
helallik falan
günlerdir bir kaç yazı hariç temel yok teknik yok
2 tane ağlağın boş boş laflarını okuyoruz :cheers::cheers:
biri yazıyor öbürü destekliyor
sonra diğeri yazıyor öteki destekliyor :kahkah::kahkah:
ne hikmetse yazılarındaki yazım şekli ve noktalama işaretleri bile aynı
hatta maliyetleri
hatta ve hatta avatar resimlerindeki renk uyumu
biraz daha abartayım birinde ulu resmi diğerinde kartal :he::he::he:
Salla gitsin bebeleri Emmi , bunlar hep aynı kabilenin üyeleri :wave:
Bozmayın moralinizi arkadaşlar. Dibin dibini gördük. Tepenin tepesini de görürüz inşallah.
TTolga kardeşim inşallah diyelim..Çok sıkıntılar yaşadık bu ihlas holding hissesinde..Endeks düşeken 6-7 kademe gümbür gümbür birden düşüyor ama 6 bin puan yükeldi hala 2 kademe çıkabildi..
Hayırlı bir gün olur inşallah..
Daha geçenlerde en nazik yerine operasyon yaptırdın akıllanmadım bakıyorum aklını başına devşir her moka maydanoz olma ileri geride konuşma seni ilgilendirmeyen meselelerde..Burada bakıyorumda diğer üç zayıf kişilik ve karakter görüyorum ( sürekli eleştirilen Hus911 arkadaş sizden çok daha delikanlı ve efendi bir arkadaş kimseye bir kötü sözü ve zararı yok) siren,başkent ve sen üstelik mevcut topiğe bir katkınızda yok bilakis katkıda bulunmaya çalışan arkadaşlarıda yerer durursunuz siz nasıl bir şımarık insansınız..Başkent efendi,yeri geldiği zaman sana geçmiş olsun Allah şifalar versin diyen iyi niyetli bir insanı sırf bir yorumunu doğru bulmadı diye yerden yere vurmanızı yermenizi kişiliğinizin yansıması olarak görüyorum başkada bişey söylemiyorum hem yazdıklarımında arkasındayım sizi fazla eşelemeyeceğim çünkü eşeledikçe daha fazla kokacaksınız başkada bir işe yaramazsınız zaten..
Yine yukarıya doğru ufak ufak toplama hareketleri var. Bu defa çok sürmeyecek olan toplama sonunda çok güzel hareketler görürüz inşallah
Çok haşinsin gaga çook az biraz rahatla :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=lfs_c-jzSCc
Gagavuz (GÖKOĞUZ):oleyo: Ne o beğenemedinmi :hah: karnından konuşma çaycı..TTolga kardeşim teşekkür ederim inşallah dediğin gibi güzellikler olur ..İnşallah geçenki düşüş öncesi çekiç başı görüyorum dediydin ümitlenmiştik sonrası malüm sapı bize girdiydi :kahkah: dilerim bu sefer tahminlerin gerçek olur..Ama tüm paylaşımların için sağolasın darılma senin suçun yok bu konuda endeksin azizliğine uğradık..Hayırlı hareketler bekliyorum Ahmet Mücahit Ören'den mübarek cuma günü ve bayramı hürmetlerine.. Yıllar oldu hep bekliyoruzda ama nerdeee bir kerede şaşırt bizi be Rahmetli Enver abimin oğlan...:)
Tespitin yanlış kartal kardeş. Bak tarihe. 30 Ekim akşamı. Ve yazının ekinde bist100 grafiği. Grafiği aç mum grafiğine bak. O gün bir çekiç oluştuğunu endeksin 1097 ye değip yukarı döndüğünü görürsün. O günden bugüne hep yukarı. Yani dediğin gibi olmadı. Çekicin sapı aşağıda kaldı. İhlas ise o gün 1,06 kapatmıştı. Yani endeks de ihlas da o günden bu yana yaklaşık yüzde 10 kazandırdı.
Fakat şöyle de bir durum var. Ne endekste ne de ihlasta beklediğim kadar güçlü olmadı alımlar. Halbuki yurtdışı borsalar çok iyi tepki verdiler. Özellikle bugün Rus borsası coştu adeta: %5.65. Ne diyelim... Darısı başımıza
Haklısın değerli kardeşim ben sadece şaka yapmak istedim..Dedim ya kesinlikle senin iyi niyetinden kuşkum yok paylaştığın faydalı yorumlarınızdan da oldukça memnunum..Kararsızlık içinde olduğumuz durumlarda ortaya çıktın hepimize moral aşıladın destek oldun..Sağolasın, bizler vefasız iyi gün dostu insanlar değiliz..Yorumlarındanda anlaşıldığı gibi buradaki çoğunluk arkadaşlar gibi güzel bir insansınız isteseniz hiç bilgilendirici yorum yapmazsınız..Ama bizlerle değerli düşüncelerinizi öngörülerinizi paylaşıyorsunuz..Selamlar ..Sevgiler..
Estağfurullah değerli kardeşim. Buradaki tüm arkadaşların senin gibi benim gibi yıllarca bu hissenin stresinde boğulmuş çilesini çekmiş olduklarını düşünüyorum. Bazen gerilip birbirimize sarmanın nedeni de budur zaten. Buraya yazıp çizerek sohbet ederek stresimizi azaltıyoruz.
Milletin sirtindan gecinen asalak grubu bunlar
emlakcilar komisyoncular borsacilar ekonomi teroristleri para kazanma motivasyonu ile inancin varligini tehdit ediyorlar
belki biz goremeyiz ama
daha saglikli bir hukuk sisteminde teknoloji sayesinde yok olacaklardir
ekonominin dusmani bu grup hic bir sey uretmeden pastadan en cok payi alan sahtekarlar
Er ya da geç gerçekler su üstüne çıkacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=bpJsOfJm2YU
teknik analizciler borsanin astrologlari borsada tek bir gerçek vardir komisyoncularin kazancı gerisi
yalan dolan
ttolga,haftaya pazartesi varmı öngörünüz baskılar devam edermi ihlas holding hissesindeyoksa endeksin olumlu hareket etmesi durumunda başını kaldırırmı yukarılara doğru..Endeks eskiye göre 120 bin oldu ama ihlas hold. daha dün endeks bu fiyatlardayken 1.30-1.33 tl aralığında seyrediyordu ancak bu gün 1.12-1.13 tl fiyatlarda neyin bekleyişi içindeki endeksin düşüşüne ayak uydurup çıkışına olumlu tepki vermiyor mevcut fiyatlarda baskılanıyor..İhlas topiğindeki arkadaşlar bu konuda varmı bir düşünceniz .. Rica..Tşkkrler..
Evet. Endeks güzel tepki verdi ama hisse vermedi. Bu hareketi yapacağını tahmin ediyordum hisse 1.32 lerdeyken. Ama kendimi inandıramadım. 1.20 lerden aşağı inmez. Çok fazla mesafe var dedim. Ama maalesef geldi düşündüğüm yere. 10 yıllık çanağı tamamlıyorlar gibi.
Önümüzdeki bir kaç gün hafif satıcılı yatay seyir, önümüzdeki birkaç ay hızlı yükseliş bekliyorum. Tabi bu tahmin. Koronanın hızı endişelendiriyor. Düşüşler alım fırsatı olur gibi. Ne olacağını zaman gösterecek. Bol kazançlar.
Korona konusunda aşı ile ilgili bir haber gelirse genel anlamda piyasayı etkileyebilir olumlu yönde ama ABD Başkanı Biden olumsuz etkiler mi nasıl açıklama yapar onu merak ediyorum.
Piyasayı bozacak ve iki ülke arasını gerecek açıklamaları olmazsa inşallah bizim içinde olumlu şeyler olur diye ummaktayım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Mücahit Ören efendi her fırsatı kendi menfaatleri için kullanıyor borsa yedi bin puan yükseldi holding hissesinde tık yok kazara aşağı dönüşlerde diğer borsa hisselerinin önünde görürsün İhlas holding'i nasıl bir insan olduğunu asla anlayamadım ama anladığım bir gerçek var Hırsız ve dolandırıcının önde gideni olduğudur..Allah ıslah eylesin..
Siren'm,nerelerdesin?:) Çık şu çalılıkların arkasından iki hayırlı yorum yap değerli yorumlarını özledik..:hah: