Artan

145,20 10 13:09
156,20 10 13:09
9,83 9.96 13:10
40,66 9.95 13:09
38,70 9.94 13:10
Artan Hisseler

Azalan

14,64 -9.96 13:10
31,66 -7.97 13:10
28,96 -6.58 13:10
27,38 -6.55 13:09
68,96 -4.99 13:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.221.897.208,75 13:10
5.342.817.411,30 13:10
3.853.458.765,10 13:10
3.467.242.717,35 13:10
3.462.797.186,47 13:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Baþkent, ne demek yanlýþ seçim ? Madem içi yanlýþlýklarla dolu bir þirket sahibide yanlýþ adam neden alýyorsun borsa kotuna yatýrýmcýlarý yanýltýyor kandýrýyorsun þirket sahibinemi çalýþýyorsun diye sormazlarmý adama..Bir sepet yumurtanýn içinde ne bileyim ben çürük yumurta nerede ama yumurtalarý pazarda piyasaya süren aracý yada üretici belkide biliyordur bilmese bile o sorumludur..Borsa kotuna alýyorsan þirketi o zaman tüm sorumluluk o þirkete borsada iþlem görmesi ve halka arzedilmesi için izin verenlerindir..Sende bir naneden anlýyormuþsun gibi boþ boþ konuþuyorsun sahi senin buradaki görevin nedir ne iþ yaparsýn sen borsa simsarýmýsýn arada bir çýkýp ortaya ileri geri konuþup kayboluyorsun kime çalýþtýðýný söylede bilelim yada hangi grup mensubusun biz küçük yatýrýmcýlara gölge etme yeter..

2.  Alýntý Originally Posted by kartalgaga Yazýyý Oku
    Baþkent, ne demek yanlýþ seçim ? Madem içi yanlýþlýklarla dolu bir þirket sahibide yanlýþ adam neden alýyorsun borsa kotuna yatýrýmcýlarý yanýltýyor kandýrýyorsun þirket sahibinemi çalýþýyorsun diye sormazlarmý adama..Bir sepet yumurtanýn içinde ne bileyim ben çürük yumurta nerede ama yumurtalarý pazarda piyasaya süren aracý yada üretici belkide biliyordur bilmese bile o sorumludur..Borsa kotuna alýyorsan þirketi o zaman tüm sorumluluk o þirkete borsada iþlem görmesi ve halka arzedilmesi için izin verenlerindir..Sende bir naneden anlýyormuþsun gibi boþ boþ konuþuyorsun sahi senin buradaki görevin nedir ne iþ yaparsýn sen borsa simsarýmýsýn arada bir çýkýp ortaya ileri geri konuþup kayboluyorsun kime çalýþtýðýný söylede bilelim yada hangi grup mensubusun biz küçük yatýrýmcýlara gölge etme yeter..
    Yanlýþ seçim derken hisse adý mý belirttim ben. Ben kimseye çalýþmýyorum sen kime çalýþýyorsun. Benim kullandýðým cümle son dönemde borsada yatýrým yapan saðda solda üstat arayan kat kat çýkan hisselere. Ama sen kimsin ki beni birinin adamý olarak niteliyorsun. Boþ konuþuyorsam yazdýðýma yorum yapmazsýn çeneni kapatýrsýn. Varsa þikayetin savcýlýða git þikayetçi ol. Mahkemede görüþelim. Yoksa boþ yapma. Hiç bir yorumumda kimseye öneride bulunmadým yönlendirmede bulunmadým. Kendinden eminsen git þikayet et ip numaram bellidir mahkemeye gider orada görüþürüz sonrasýnda ben sana TCK m.267 de saklý olan haklarýmdan dolayý gerekli olan adli takibatý baþlatayým.

Türk Dili ve Edebiyatý dersi aldýysan yanlýþ seçimler ve kötü patronlar yazdýðým zaman bir hisse deðil genel hakkýnda konuþtuðumu anlardýn.

Forumda Herkesin log kayýtlarý 6 ay saklanmak zorunda bende çakma bir kiþilik deðilim her türlü bana ulaþýlabilir. Senden ricam lütfen þikayetçi ol.

Yada bundan sonra benim yazdýðým tek cümle hakkýnda yorum yapma. Yapacaksan da bana iftira atma.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

3.  Alýntý Originally Posted by kartalgaga Yazýyý Oku
    Baþkent, ne demek yanlýþ seçim ? Madem içi yanlýþlýklarla dolu bir þirket sahibide yanlýþ adam neden alýyorsun borsa kotuna yatýrýmcýlarý yanýltýyor kandýrýyorsun þirket sahibinemi çalýþýyorsun diye sormazlarmý adama..Bir sepet yumurtanýn içinde ne bileyim ben çürük yumurta nerede ama yumurtalarý pazarda piyasaya süren aracý yada üretici belkide biliyordur bilmese bile o sorumludur..Borsa kotuna alýyorsan þirketi o zaman tüm sorumluluk o þirkete borsada iþlem görmesi ve halka arzedilmesi için izin verenlerindir..Sende bir naneden anlýyormuþsun gibi boþ boþ konuþuyorsun sahi senin buradaki görevin nedir ne iþ yaparsýn sen borsa simsarýmýsýn arada bir çýkýp ortaya ileri geri konuþup kayboluyorsun kime çalýþtýðýný söylede bilelim yada hangi grup mensubusun biz küçük yatýrýmcýlara gölge etme yeter..
    Ayrýca Merak ediyorum sen bir hissede olacak manipülasyonu nereden haber alýyorsun merak ettim. Forumda baþka bir grup hissesindeki yorumun.
     Alýntý Originally Posted by kartalgaga Yazýyý Oku
    Bacaksýz harami hýrsýz Co'da filim bitmiyorki tüm yollar kapýlar hep kendine çalýþýyor..Gazetede tüm bedelsizleri kendileri aldý ihyayda bedelli yaptý fiyatý düþük kalan holding hissesini alýp yükseltmiyorda gazete hielerini topluyor hangilerini tabiki bedelsizleri 6-7 tl'lerden gömmmek üzere oyun üstüne oyun peçeteci kolanyacýda ..

Ne Diyorsun buna. Haber mi geldi ne oldu hisse düþük fiyattayken tahminde bulundun. Ne hikmetse dediðin oluyor.
    Þu linkte senin dediklerin var.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post4719933
    Evet ben mi birinin adamýyým. Burada bir kiþi desin ki yönlendirici yorumu yazýsý var. Kimse diyemez. Peki sen bu 20-07-2018 tarihinden sonra o kadar zaman yazmamýþsýn sonra bir anda buraya gelmiþsin. Ve nokta atýþý gelip grubun bir hissesi ile ilgili yukarýda yazýlý linkteki ve alýntýdaki yorumu yapmýþsýn. Küçük yatýrýmcý olarak merak ediyorum hayýrdýr bildin bu durumu.

Yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •