viop direkt eksi açıp hiç artıya geçemesi sorunu derinleştirebilir...
Printable View
viop direkt eksi açıp hiç artıya geçemesi sorunu derinleştirebilir...
1.600 ( 1.595) stoplu long halen avantajlı bana göre...
Evet deyyus mal almıyor, ama satmıyor da...
Bana kalırsa değüşük bir gün olabilü, gerçi değişen de bir şey yok, şırıl şırıl akıyo
Havacılar a değişik ve güzel, bize ise kötü haber
Habertürk internet sitesinde yayınlanan habere göre; İç hat uçak biletlerinde, “tavan” fiyat uygulaması sona eriyor. Bu konuda çalışmalar başlatıldı. Ankara, havacılık sektörüyle temas kurdu. Öncelikle, yeni bilet fiyatlarına esas oluşturacak parametreler (başta jet yakıtı gideri olmak üzere) belirlenecek. Bu parametreleri içerecek bir “formül” oluşturulacak. Söz konusu formül işletilecek ve bilet fiyatları, “makul” ölçüleri aşmayacak biçimde, herhangi bir müdahale gerektirmeden yeniden hesaplanacak. Kaynaklar, turizm sezonu açılmadan bu konudaki çalışmanın tamamlanabileceği mesajını verdi. Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin zekan seviyen kaç? Hakkaten soruyorum... 2M $ ceza bekliyorum yazmışım ya. Sen onu nasıl 2 Milyon dolar sanıyorsun? 2 MİLYAR dolar ceza bekliyorum haliyle. Bu şekilde anlayabilecek kişiler olduğunu düşünemedim. Halkbank a verilecek cezayı milyon sanabilecek kişiler 2 ile 2 yi toplayamayacak kişilerdir...
Komik adamsın lan caho. Geçen gün yazdıklarım seni iyice sarsmış. Saldırgan olma, adam ol dostum...
Günaydın viop esnafı, zor bir gün bizi bekliyor gibi.
Aynen... Gayet güzel özetmişsiniz. Kesilen cezaler bankaların büyüklüklerine bakılarak kesiliyor. Dolasıyla zaten 1-2 Milyar dolar verilebilecek en yüksek ceza. Ben de buna istinaden 2 Milyar dolar en yüksekten tahmin yaptım. (Milyar diye açık açık yazıyorum, bazı zihni sinirler milyon sanmasın)...Bu arada basında 20 milyar dolar yazanlarda bunun olamıyacağını biliyor ama yine de yazıyorlar!!!
Kaldı ki ben bir AMERİKA VATANDAŞI olarak bu cezaları yanlış buluyorum diyorum, kendi şımarık ambargolarımızı diretiyoruz diyorum ama bazıları bu saçmalıkları benden daha çok benimsiyor. Amerika ceza versin diyor. Ve verilse mutlu olacak resmen. Bu cezayı tayyip cebinden mi ödeyecek? Size ödetecek olm... Hepiniz vergilerinizle tıpış tıpış ödeyeceksiniz... Yani muhalif olmak bu değil, bunun bir ismi varda. Yazarsam ceza alırım...