Originally Posted by
nosfecagri
Youtube da çektiği videoları yoruma kapatacak kadar zavallı bir adam.
Sağa sola sallarken liyakat eleştiriye açık olmak filan derken iyi. Millet videoların altını malsin aptalsın vb. Küfür kıyamet doldurunca kötü.
Hani eleştiriye açık olmak lazımdı?
İlk günden beri kaale almadığım birisi. Halk için böyle diyorsa yarın buradan vioptan gelen parayla 10 bin lot daha halk alıyorum. Hadi bakalım.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten halka açık bir banka için böle saçma sapan duyumları veya saçma sapan teorilerini dile getirmek suç değil mi? Benim elimde halkbank yok ama yaptıkları düpe düz suç bence. Direk fiyatları etkileyecek şeyler söylüyorlar. Ben de bir tahmin yapayım o zaman. 2M $ üstünde bir ceza KESİNLİKLE beklemiyorum. Öle bir rakkamda bile çok insafsızca ve zalimce bir ceza derim, lakin bana göre ortada bir suç da yok zaten. Amerika'nın şımarık bir ambargo diretmesinden başka bişi değil(Ben Amerika vatandaşıyım ve bu yorumu yapıyorum...).
Bu ülkede bankaları koruma kanunu var ama o da çalışmıyor. Gerçi rte ara ara çıkıp işc ye el koymalıyız diyor. O da suç olmalı aslında. Devletin başında ki bile takmazsa, başkaları niye taksın...o da var...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri