Sayfa 667/1002 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Viop-XXXI

BOFA Securities, Türkiye bankacılık sektörü için fiyat hedeflerini güncelledi.
    03 Mart 2021, 17:38

#AKBNK 8,20 TL hedef fiyatını korudu, tavsiye 'al'

#GARAN hedef fiyatını 11,85 TL'den 12,50 TL'ye revize etti, tavsiye 'al'

#YKBNK hedef fiyatını 3,80 TL'den 3,65 TL'ye revize etti, tavsiye 'al'

#HALKB hedef fiyatını 5,75 TL'den 5,15 TL'ye revize etti, tavsiye 'Endeksin Altında Getiri'

#ISCTR hedef fiyatını 7,90 TL'den 7,00 TL'ye revize etti, tavsiye 'nötr'

#VAKBN hedef fiyatını 5,45 TL'den 4,80 TL'ye revize etti, tavsiye 'endeksin altında getiri'

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Youtube da çektiği videoları yoruma kapatacak kadar zavallı bir adam.

Sağa sola sallarken liyakat eleştiriye açık olmak filan derken iyi. Millet videoların altını malsin aptalsın vb. Küfür kıyamet doldurunca kötü.

Hani eleştiriye açık olmak lazımdı?

İlk günden beri kaale almadığım birisi. Halk için böyle diyorsa yarın buradan vioptan gelen parayla 10 bin lot daha halk alıyorum. Hadi bakalım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zaten halka açık bir banka için böle saçma sapan duyumları veya saçma sapan teorilerini dile getirmek suç değil mi? Benim elimde halkbank yok ama yaptıkları düpe düz suç bence. Direk fiyatları etkileyecek şeyler söylüyorlar. Ben de bir tahmin yapayım o zaman. 2M $ üstünde bir ceza KESİNLİKLE beklemiyorum. Öle bir rakkamda bile çok insafsızca ve zalimce bir ceza derim, lakin bana göre ortada bir suç da yok zaten. Amerika'nın şımarık bir ambargo diretmesinden başka bişi değil(Ben Amerika vatandaşıyım ve bu yorumu yapıyorum...).

Bu ülkede bankaları koruma kanunu var ama o da çalışmıyor. Gerçi rte ara ara çıkıp işc ye el koymalıyız diyor. O da suç olmalı aslında. Devletin başında ki bile takmazsa, başkaları niye taksın...o da var...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ne kadar haber değeri taşır bilemem ama ; bu sabah HALK TV. de Selçuk Geçer , Halkbank davasından 20 milyar dolar ceza gelebilir diye bir kuruluşun görüşünü yumurtladı. Umarım dedikodu olarak kalır.
    Yani diyor ki bankanın PD nin 10 katı ceza kesecek..
    Bu ceza olmaz ki..Direkt infaz olur..
    OFAC asla böyle çalışmaz bir kere amaçları kurumları batırmak değildir..
    20 milyar dolar ile HALKB ına değil ülkeye ceza kesilecek demektir..
    OFAC hiç bir bankaya PD inin 10 katı ceza kesmemiştir..
    PD lerin yüzde 10 u 20 si ni geçecek cezalar kesilmemiştir..
    Bu ceza dan sonra da uzlaşması falan oluyor daha da inebiliyor ceza..

Bir ara 2018 de Hakan A. yargılanırken 60 milyar dolar 40 milyar dolar deniliyordu..
    Halbuki o banka ya açılan dava bile değildi..
    Aradan 3 sene geçti hala kesilen bir ceza olmaması da enteresan..

Geçen bu işlerden hiç anlamayan bir eleman ile konuşurken 20 milyar dolar + switf sisteminden atılacak halkb dedi..

Güzel..
    Halka iyice yaymışlar bu haberi..

4.80-6 tl arası artık mal toplama dönemidir HALKB için gözümde..

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Zaten halka açık bir banka için böle saçma sapan duyumları veya saçma sapan teorilerini dile getirmek suç değil mi? Benim elimde halkbank yok ama yaptıkları düpe düz suç bence. Direk fiyatları etkileyecek şeyler söylüyorlar. Ben de bir tahmin yapayım o zaman. 2M $ üstünde bir ceza KESİNLİKLE beklemiyorum. Öle bir rakkamda bile çok insafsızca ve zalimce bir ceza derim, lakin bana göre ortada bir suç da yok zaten. Amerika'nın şımarık bir ambargo diretmesinden başka bişi değil(Ben Amerika vatandaşıyım ve bu yorumu yapıyorum...).

Bu ülkede bankaları koruma kanunu var ama o da çalışmıyor. Gerçi rte ara ara çıkıp işc ye el koymalıyız diyor. O da suç olmalı aslında. Devletin başında ki bile takmazsa, başkaları niye taksın...o da var...
    "lakin bana göre ortada bir suç da yok zaten" ...

Seni takan kim Amerikan yasalarına göre suç işledi Halkbank. Amerika'nın geçmişte ki kararlarını vs inceledikten sonra 500 milyon doların altında bir ceza beklemek bana göre üniversite sınavlarında 2 net yapamayan adamların başarabileceği bir iştir...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yani diyor ki bankanın PD nin 10 katı ceza kesecek..
    Bu ceza olmaz ki..Direkt infaz olur..
    OFAC asla böyle çalışmaz bir kere amaçları kurumları batırmak değildir..
    20 milyar dolar ile HALKB ına değil ülkeye ceza kesilecek demektir..
    OFAC hiç bir bankaya PD inin 10 katı ceza kesmemiştir..
    PD lerin yüzde 10 u 20 si ni geçecek cezalar kesilmemiştir..
    Bu ceza dan sonra da uzlaşması falan oluyor daha da inebiliyor ceza..

Bir ara 2018 de Hakan A. yargılanırken 60 milyar dolar 40 milyar dolar deniliyordu..
    Halbuki o banka ya açılan dava bile değildi..
    Aradan 3 sene geçti hala kesilen bir ceza olmaması da enteresan..

Geçen bu işlerden hiç anlamayan bir eleman ile konuşurken 20 milyar dolar + switf sisteminden atılacak halkb dedi..

Güzel..
    Halka iyice yaymışlar bu haberi..

4.80-6 tl arası artık mal toplama dönemidir HALKB için gözümde..
    Bence bankaya ceza geldiği gün, bankanın piyasa değerinin yarısından çok olacak meblağ...

6. Adam 20 diye davul çalıyor televizyonda. Şarlatan. Yetersiz beyinsiz mal bir adam şimdi sen akıllı adamsın borsacisin onu mu savunuyorsun?

Sen de demişsin 500 işte. Ariakas demiş 2. Oralarda bir şeyler gelir ha gelmese de şaşırır miyiz yoo masa altından neler döner kim bilir. O cezayı yese bile hala ucuz bana göre.
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    "lakin bana göre ortada bir suç da yok zaten" ...

Seni takan kim Amerikan yasalarına göre suç işledi Halkbank. Amerika'nın geçmişte ki kararlarını vs inceledikten sonra 500 milyon doların altında bir ceza beklemek bana göre üniversite sınavlarında 2 net yapamayan adamların başarabileceği bir iştir...

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Adam 20 diye davul çalıyor televizyonda. Şarlatan. Yetersiz beyinsiz mal bir adam şimdi sen akıllı adamsın borsacisin onu mu savunuyorsun?

Sen de demişsin 500 işte. Ariakas demiş 2. Oralarda bir şeyler gelir ha gelmese de şaşırır miyiz yoo masa altından neler döner kim bilir. O cezayı yese bile hala ucuz bana göre.

Gece bir saatten sonra anlaşılmak zor oluyor. Tekrar izah edeyim;

Adamı tanımıyorum bile... Nasıl 20 milyar dolar diyen saçmalıyorsa 2 milyon diyen de saçmalıyor diyorum Ve hatta kendi tezimi koyuyorum. Beklediğim ceza 500 mil $ ile bankanın ceza geldiği gün ki piyasa değerinin yarısı

8. 2 milyar dedi aNlamadan yazmışsın.
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Gece bir saatten sonra anlaşılmak zor oluyor. Tekrar izah edeyim;

Adamı tanımıyorum bile... Nasıl 20 milyar dolar diyen saçmalıyorsa 2 milyon diyen de saçmalıyor diyorum Ve hatta kendi tezimi koyuyorum. Beklediğim ceza 500 mil $ ile bankanın ceza geldiği gün ki piyasa değerinin yarısı

Sayfa 667/1002 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •