Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Viop-XXXI

viop direkt eksi açıp hiç artıya geçemesi sorunu derinleştirebilir...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. 1.600 ( 1.595) stoplu long halen avantajlı bana göre...

Evet deyyus mal almıyor, ama satmıyor da...

3. Bana kalırsa değüşük bir gün olabilü, gerçi değişen de bir şey yok, şırıl şırıl akıyo
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bana kalırsa değüşük bir gün olabilü, gerçi değişen de bir şey yok, şırıl şırıl akıyo
    Çok değişik bir gün olacak, başlangıcından belli

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5. Havacılar a değişik ve güzel, bize ise kötü haber

Habertürk internet sitesinde yayınlanan habere göre; İç hat uçak biletlerinde, “tavan” fiyat uygulaması sona eriyor. Bu konuda çalışmalar başlatıldı. Ankara, havacılık sektörüyle temas kurdu. Öncelikle, yeni bilet fiyatlarına esas oluşturacak parametreler (başta jet yakıtı gideri olmak üzere) belirlenecek. Bu parametreleri içerecek bir “formül” oluşturulacak. Söz konusu formül işletilecek ve bilet fiyatları, “makul” ölçüleri aşmayacak biçimde, herhangi bir müdahale gerektirmeden yeniden hesaplanacak. Kaynaklar, turizm sezonu açılmadan bu konudaki çalışmanın tamamlanabileceği mesajını verdi. Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    "lakin bana göre ortada bir suç da yok zaten" ...

Seni takan kim Amerikan yasalarına göre suç işledi Halkbank. Amerika'nın geçmişte ki kararlarını vs inceledikten sonra 500 milyon doların altında bir ceza beklemek bana göre üniversite sınavlarında 2 net yapamayan adamların başarabileceği bir iştir...
    Senin zekan seviyen kaç? Hakkaten soruyorum... 2M $ ceza bekliyorum yazmışım ya. Sen onu nasıl 2 Milyon dolar sanıyorsun? 2 MİLYAR dolar ceza bekliyorum haliyle. Bu şekilde anlayabilecek kişiler olduğunu düşünemedim. Halkbank a verilecek cezayı milyon sanabilecek kişiler 2 ile 2 yi toplayamayacak kişilerdir...

Komik adamsın lan caho. Geçen gün yazdıklarım seni iyice sarsmış. Saldırgan olma, adam ol dostum...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Günaydın viop esnafı, zor bir gün bizi bekliyor gibi.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yani diyor ki bankanın PD nin 10 katı ceza kesecek..
    Bu ceza olmaz ki..Direkt infaz olur..
    OFAC asla böyle çalışmaz bir kere amaçları kurumları batırmak değildir..
    20 milyar dolar ile HALKB ına değil ülkeye ceza kesilecek demektir..
    OFAC hiç bir bankaya PD inin 10 katı ceza kesmemiştir..
    PD lerin yüzde 10 u 20 si ni geçecek cezalar kesilmemiştir..
    Bu ceza dan sonra da uzlaşması falan oluyor daha da inebiliyor ceza..

Bir ara 2018 de Hakan A. yargılanırken 60 milyar dolar 40 milyar dolar deniliyordu..
    Halbuki o banka ya açılan dava bile değildi..
    Aradan 3 sene geçti hala kesilen bir ceza olmaması da enteresan..

Geçen bu işlerden hiç anlamayan bir eleman ile konuşurken 20 milyar dolar + switf sisteminden atılacak halkb dedi..

Güzel..
    Halka iyice yaymışlar bu haberi..

4.80-6 tl arası artık mal toplama dönemidir HALKB için gözümde..
    Aynen... Gayet güzel özetmişsiniz. Kesilen cezaler bankaların büyüklüklerine bakılarak kesiliyor. Dolasıyla zaten 1-2 Milyar dolar verilebilecek en yüksek ceza. Ben de buna istinaden 2 Milyar dolar en yüksekten tahmin yaptım. (Milyar diye açık açık yazıyorum, bazı zihni sinirler milyon sanmasın)...Bu arada basında 20 milyar dolar yazanlarda bunun olamıyacağını biliyor ama yine de yazıyorlar!!!

Kaldı ki ben bir AMERİKA VATANDAŞI olarak bu cezaları yanlış buluyorum diyorum, kendi şımarık ambargolarımızı diretiyoruz diyorum ama bazıları bu saçmalıkları benden daha çok benimsiyor. Amerika ceza versin diyor. Ve verilse mutlu olacak resmen. Bu cezayı tayyip cebinden mi ödeyecek? Size ödetecek olm... Hepiniz vergilerinizle tıpış tıpış ödeyeceksiniz... Yani muhalif olmak bu değil, bunun bir ismi varda. Yazarsam ceza alırım...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •