Dün kapanışta aldım yüzde 2 eksi ile merhaba demiş oldum=)
Anlaşılan uzuun bir birlikteliğimiz olacak bu kağıtla.
Printable View
Dün kapanışta aldım yüzde 2 eksi ile merhaba demiş oldum=)
Anlaşılan uzuun bir birlikteliğimiz olacak bu kağıtla.
Ben size dun soyledim arkadaşlar,yatırımcı işiklilerine oyle mail atınca bana inadından daha da basacaklarını... :P:P
Mahalle bakkalımız ahmet amcayı koysam sirketin basına cook daha iyi yonetir yemin ederimm
Kankaa gün itibarı ile Ünlü Amıca alıma geçmiştir. Net 13 Lot 💩💩💩
gunaydınlar,
istus o 13 lotu bana inat aldılar :) kapatın gidin dediğim için...
abi yanlız pasta cok ilginc ak yatırım kemiksiz sıyırmış..Pahalıdan alan gedik hala satıyor...Alıcı fazla satıcı az..Fiyat dusuyor...Deutche satıyor...Şeytan bunun neresinde...??
her ekranı actığımda assağıda mı olursun be vicdansızlar...omurumuzu yediniz.Piyasa yukselirken nerdesiniz...
Ne karaktersiz bir kağıtmışsın sen ey Müllker kağıdı😡😡💩💩
Sana ve müritlerine ezeli ve ebedi Hayırsız Cumalar diliyorum sadece.
haysiyet ve seref yoksunlugunun kağıda yansımış hali böyle oluyormuş demek ..
Hic bir olumlu birsey cikmaz AMK... bir hisse yillarca böyle gider mi arkadas...bu donus ne zaman olacak?ha dondu diyoruz hop assagiya yine...kesinlikle kasitli olarak yapiyorlar Spk da birsey demiyor Yaw sen napiyorsun yillardir...Insallah subat sonu guzel birsey gelirde yuzumuz guler...yoksa daha da basacaklar gibi...koskoca hafta hergun eksi tam kafayi kaldirmisken...
💩💩pasta💩💩
http://imageturko.com/?di=URTY
Türkiye'nin en büyük ve en yaygın organize toptan satış mağazaları Bizim Toptan büyümeye devam ediyor. Eskişehir Tepebaşı'nda mağazamız açıldı!
Dünkü Bizim Toptan tweeter sayfasından.
Selamlar arkadaşlar, bugün Ülker hakkında
Bazı Haberler dolaşmakta Yıldız Holding açıklama yapmış. Twitter okudum sonra Ülker sayfasında paylaşılmış alıp buraya kopyaladım.
YILDIZ HOLDING YONETIM KURULU BAŞKANINDAN MESAJ 10.02.2018
Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Her yıl bankalarla yaptigimiz yillik olagan bilgilendirme toplantisini, 6 Şubat Sali günü gerçekleştirdik. Fakat söz konusu toplanti öncesi ve sonrasi bir takım mesaj gruplarinda şirketimiz ile ilgili mesnetsiz söylemlerin yer aldiği yazışmalar tarafıma ulasta. Bu ifadelere itibar etmeyeceginize dair güvenim tam olmakla birlikte yine de şeffaf iletişim kurallarimiz çerçevesinde sizleri bilgilendirmek istedim. Bankalarla yaptağimiz olağan toplantida, Yildiz Holding'in kesinleşmemiş 2017 finansal sonuçlari ile 2018 projeksiyonlari hakkinda bilgilendirmede bulunduk. Bu toplantida bankalar, işlerimizin vadesine uygun düşmeyen kredi vadelerindeki çelişkiyi ortadan kaldirmak ve grubun önümüzdeki dönemde de hizli büyümesinin devamini sağlamak gayesiyle ayri olan kredileri bir çati altinda toplayarak yeni bir sendikasyon kredisi vermeyi teklif ettiler, Dün itibari ile toplantıda vardigimiz mutabakatin ilk adimi olarak, 1 Milyar Dolar tutarindaki, arzu ettiğimiz krediyi, uzun vadeli ve istedigimiz şartlarda almis bulunuyoruz. Türkiye'nin en büyük bankalarının, ülkemizin en büyük global şirketlerinden birine uzun vadeli sendikasyon kredisi verilmesi konusunda bir araya gelmeleri ve bu anlayisin yerleşmesi, bize Türk finans sektörünün gücünü göstermekle kalmiyor. Ayrıca, Türk Bankaciliği'nin ülke ekonomisindeki sorumluluk bilincinin, Türk is insanlarinin tesebbüs ruhuyla buluşmasına da isaret ediyor. Türk ekonomisinin istikrarana, globallesen holdingimize ve en iyi örneklerinden olduğumuz Türk girisimciligine güveni de gösteriyor. Halka açik şirketlerimizin mevcut borsa performanslarinin genel endeksin üstünde seyretmesi de, dayanaksiz söylemlerle alg operasyonu yürütenlerin gayretlerini boşa çikariyor. Demem o ki; işimizi her gün daha iyi yapmaya, birlikte üretmeye, beraber başarmaya devam ediyoruz. Hayirli işler dileğiyle, selamlar. MURAT ÜLKER Yönetim Kurulu Başkani <br />
<br />
Ülker sayfasını ziyaret ederseniz başka haberler var. Bu Haberler bizi etkilermi?
Yada bu ve buna benzer Haberler bizim Toptan’da baskı yaratan olaylarmı?
Twitter’de Ülker, Gözde diye arattığınızda çıkan yorumlar ve Haberler çok ama çok ilginç.
Kapa aciklama yapmis detayli..yalanlamis haberi...ne oldugunu da yazmis...Belki kurtarir bu durumu...Insallah..
Birde haber Cuma gunu cikmis hisseler haberi fiyatlamis gibi algiliyorum...yani daha da sert bir dusus gosterebilirdi diye dusunuyorum.hafta sonu kapa yapilan aciklama ile dususu durdurmasi lazim ama bilemiyorum tabi tamamen kendi dusuncelerimdir.1 hafta da geldigimiz duruma bak...AMK...
Evet bu haber cuma günü düştü.. Doğrudur... Açıkçası çok da fazla önemsemedim.
Ancak MÜ şu açıklamasına bir anlam veremedim.
''Halka açık şirketlerimizin mevcut borsa performanlarının genel endeksin üzerinde seyretmesi''
Bu nedir Allah aşkına.. Dalga geçer gibi.. Murat Ülker e Bizim Toptan diye bir şirketlerinin olduğunu hatırlatmak lazım sanırım..
Yarin guc gosterisi yapmasi gerek hisselerinde bi kac gun iyi bir cikis olabilir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gunaydınlar;
neler oluyorr..7,01-7,25 arası inanlılmaz hareketler var...var mı anlam veren...
Bu yazılan yazı; Kişi veya kurumun ruh halini net biçimde ortaya koymaktadır. geçmişte Anadolu gıda adı altında hissesinde yaptığı manipülasyon ( sonradan tanıştığım ve birlikte operasyon yaptıklarını söyleyenlerden öğrendiğim) ve aldığı kötü istekler.......
Bu sütunlarda da benzer ah almaları maalesef okumaktayım.
Bu yazılanları bizime bağlamak yanlış. 8.40 görüp 7 'ye kadar % 17 dilik bir düşüş sergiliyor. Bu haber Gözde ve Ülker ile alakalı ve her ikiside yüzde 2 - 3 ten fazla gerilemedi. Bu durum ya bilanço kötü gelecek diye fiyatlıyor. Yada tekrar dan aşağı çekip Bir posta daha hacimli şekilde toplamak istiyor. Çünkü 8.40 görüp buraya hacimsiz şekilde geldi. Bakın dikkat edin . 7.50 den sert Hacimle yukarı çıktı . ve 7.50 ye hacimsiz geldi. Şimdiki Hedef 7.01 'e çektiler. Şu anda 7.10. ve Burdan tekrar hareketlenecektir.
Tabiki bu benim tahminlerrimdir. Düşmüş düşeceği kadar borsanın da en ucuz kağıdı beklemekten başka çare yok.
AL SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. BU SADECE BENİM GÖRÜŞÜMDÜR.
Bunların yatacak yeri yok..! Türkiye nin en büyük üç holdinginden birine sahipsin hala üç kağıt, hala dalavere... Bu kadar para hırsı, doyumsuzluk nedir arkadaş..!? Bu ölümlü dünyada nereye kadar yolacaksın insanları. Gerçekten anlamıyorum...
Eninde sonunda dört kolluya bindirecekler...
Bir binse pamuğu ben tıkarım seve seve.yok bence yaşasın ama sürünmek hak yemek beklemek nasıl birşey öğrensin inşallah
Hisseyi yükseltseler, kanımca 9-12 arası bütün KY. kaçacaktır:Sad:
Neden alctl almayalım da bunu alalım demiştim ya o zaman bu 50 krs fazlaydı alctlden sanırım şirketin sahipleri de ben gibi düşünüp bunu satıp onu aldılar güya ben de bunu satıp gediza alcaktım o bile bunu gecti
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ülker sabah 21.900 ü gördü şimdi 23 leri geçti bunda tık yok bu ne baskısı arkadaş böyle
İnatlaşmaya gerek yok zarar yazmadan gitmek zamanı kalan herkese bol şans ve kazançlar dilerim Bir daha Ülker grubu mu asla.....
gecmiş olsun Uzun yatırımcı,darısı basımıza...
Kanka Uzun Yatırımcı biz mi olduk şimdi:one:
Yıldız Holding 2017'de yüzde 22 artışla 42.3 milyar TL ciro elde etti ve 2018 öngörülerini açıkladı
Bizim Toptan ve Ülker Bisküvi ana hissedarı Yıldız Holding'in 2017'yi yüzde 22 büyüme gerçekleştirerek 42.3 milyar TL ciro ile tamamladığını; 2018 yılında da toplamda yüzde 19 büyüme öngörüldüğünü duyurdu.
Şirketler ayrıca kendi satış gelirlerinde bu yıl çift haneli büyüme beklediklerini belirtti. Şirketlerden KAP'a yapılan açıklamada, Yıldız Holding'in geçen hafta grubun 2017 kesinleşmemiş finansal sonuçlarına yönelik bankalar ile olağan toplantısını gerçekleştirdiği belirtildi. Yıldız Holding'in ayrı ayrı ve çok sayıda olan kısa vadeli kredilerinin bir çatı altında toplanarak uzun vadeli bir sendikasyon kredisine çevrilmesi hakkında basında yayınlanan haberler üzerine yapıldığı belirtilen açıklamada, "Bu kapsamda bir yerel bankanın liderliğinde çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Geçen hafta basında yer alan haberlerde, Yıldız Holding'in bankalarla yaptığı toplantıda kredilerinin üç yıl geri ödemesiz olarak yapılandırılmasını talep ettiği belirtilmişti.
Açıklamada bir yerel banka liderliğinde çalışmalara devam edildiği belirtilerek, geçen hafta içerisinde Yıldız Holding'in bahsi geçen kısa vadeli kredilerden 1 milyar dolar tutarındaki bir kısmın, uzun vadeli bir kredi şekline getirilmesi sürecini başarıyla tamamladığı ifade edildi. KAP açıklamasında, Bizim Toptan ve Ülker Bisküvi'nin bu kapsamda bir kredisi bulunmadığı belirtildi. Açıklamalarda ayrıca, Bizim Toptan ve Ülker Bisküvi'nin 2017 yılını piyasa beklentilerinin üzerinde kapatacağının öngörüldüğü; 2018 yılına yönelik de çift haneli büyüme hedeflendiği belirtildi. KAP'ta yer alan hissedarlık yapısına göre, Bizim Toptan'da Yıldız Holding'in yüzde 55.19 payı bulunuyor. Yüzde 9.36 pay EMAP Limited'e, yüzde 35.45 pay ise diğer hissedarlara ait.
http://www.borsagundem.com/haber/yil...oruyor/1276888
Diğer hisseler geçen haftanın kayıplarını telafi ederken bizim hala geri gitme derdinde
Şeker Batırım basıyordur aşağı gene:vk:
12/02/2018 14:43
*bizim toptan: Yıldız holding, bir önceki yıla kıyasla %22 ciro büyümesi gerçekleştirerek, 2017 yılını 42.3 milyar tl ciro ile tamamlamıştır
12/02/2018 14:44
*bizim toptan: Bizim toptan satış mağazaları a.ş.'nin de bu minvalde, 2017 yılını piyasa beklentilerinin üzerinde kapatacağı öngörülmüş olup, 2018 yılına yönelik de çift haneli büyüme hedeflenmektedir
Bu olumlu beklentiler mi fiyatı aşağı götürüyor acaba:28:
Bunlarin hepsi o.c. Bu kadar olumlu habere böyle dusus olamaz...SPK neden mudahale etmiyor neden sorgulamiyor...bunlari yapmayacaksa neden var...AMK lariminin.Simdi ceza alicam yine...Gelde kusur etme simdi forum moderatoru aylardi burda yapmadigimiz beyin firtinasi kalmad....sen olsan ne yaparsin kufu etmekten baska...Aksama yine yazicam yatirimci iliskilerine...
Yazma güzel kardeşim yazma.hırsız hırsıza şikayet edilir mi?MU parayla boğulsun diye dus et