Sayfa 339/790 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emos Yazıyı Oku
    Bu yazılan yazı; Kişi veya kurumun ruh halini net biçimde ortaya koymaktadır. geçmişte Anadolu gıda adı altında hissesinde yaptığı manipülasyon ( sonradan tanıştığım ve birlikte operasyon yaptıklarını söyleyenlerden öğrendiğim) ve aldığı kötü istekler.......

Bu sütunlarda da benzer ah almaları maalesef okumaktayım.
    Bunların yatacak yeri yok..! Türkiye nin en büyük üç holdinginden birine sahipsin hala üç kağıt, hala dalavere... Bu kadar para hırsı, doyumsuzluk nedir arkadaş..!? Bu ölümlü dünyada nereye kadar yolacaksın insanları. Gerçekten anlamıyorum...
    Eninde sonunda dört kolluya bindirecekler...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2. Bir binse pamuğu ben tıkarım seve seve.yok bence yaşasın ama sürünmek hak yemek beklemek nasıl birşey öğrensin inşallah

3.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Bunların yatacak yeri yok..! Türkiye nin en büyük üç holdinginden birine sahipsin hala üç kağıt, hala dalavere... Bu kadar para hırsı, doyumsuzluk nedir arkadaş..!? Bu ölümlü dünyada nereye kadar yolacaksın insanları. Gerçekten anlamıyorum...
    Eninde sonunda dört kolluya bindirecekler...
    Ama gerçek ama doğru bana bir arkadaşım söylemişti. Bunların Ellerinde Numaratör var. Ky nin elinde ne kadar kağıt var yok onu takip edip ky yi bitirene kadar yoluyorlar. sonra gaz veriyorlar. .

4. Hisseyi yükseltseler, kanımca 9-12 arası bütün KY. kaçacaktır

5. Neden alctl almayalım da bunu alalım demiştim ya o zaman bu 50 krs fazlaydı alctlden sanırım şirketin sahipleri de ben gibi düşünüp bunu satıp onu aldılar güya ben de bunu satıp gediza alcaktım o bile bunu gecti

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ülker sabah 21.900 ü gördü şimdi 23 leri geçti bunda tık yok bu ne baskısı arkadaş böyle

7. İnatlaşmaya gerek yok zarar yazmadan gitmek zamanı kalan herkese bol şans ve kazançlar dilerim Bir daha Ülker grubu mu asla.....

8. gecmiş olsun Uzun yatırımcı,darısı basımıza...

Sayfa 339/790 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •