Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6320 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Evet bu haber cuma günü düştü.. Doğrudur... Açıkçası çok da fazla önemsemedim.

Ancak MÜ şu açıklamasına bir anlam veremedim.

''Halka açık şirketlerimizin mevcut borsa performanlarının genel endeksin üzerinde seyretmesi''

Bu nedir Allah aşkına.. Dalga geçer gibi.. Murat Ülker e Bizim Toptan diye bir şirketlerinin olduğunu hatırlatmak lazım sanırım..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Evet bu haber cuma günü düştü.. Doğrudur... Açıkçası çok da fazla önemsemedim.

''Halka açık şirketlerimizin mevcut borsa performanlarının genel endeksin üzerinde seyretmesi''

Bu nedir Allah aşkına.. Dalga geçer gibi.. Murat Ülker e Bizim Toptan diye bir şirketlerinin olduğunu hatırlatmak lazım sanırım..
    Kesinlikle haklisin, o kismina bende cook sasirdim...

3.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Evet bu haber cuma günü düştü.. Doğrudur... Açıkçası çok da fazla önemsemedim.

Bu yazılan yazı; Kişi veya kurumun ruh halini net biçimde ortaya koymaktadır. geçmişte Anadolu gıda adı altında hissesinde yaptığı manipülasyon ( sonradan tanıştığım ve birlikte operasyon yaptıklarını söyleyenlerden öğrendiğim) ve aldığı kötü istekler.......

Bu sütunlarda da benzer ah almaları maalesef okumaktayım.

4.  Alıntı Originally Posted by emos Yazıyı Oku
    Bu yazılan yazı; Kişi veya kurumun ruh halini net biçimde ortaya koymaktadır. geçmişte Anadolu gıda adı altında hissesinde yaptığı manipülasyon ( sonradan tanıştığım ve birlikte operasyon yaptıklarını söyleyenlerden öğrendiğim) ve aldığı kötü istekler.......

Bu sütunlarda da benzer ah almaları maalesef okumaktayım.
    Bunların yatacak yeri yok..! Türkiye nin en büyük üç holdinginden birine sahipsin hala üç kağıt, hala dalavere... Bu kadar para hırsı, doyumsuzluk nedir arkadaş..!? Bu ölümlü dünyada nereye kadar yolacaksın insanları. Gerçekten anlamıyorum...
    Eninde sonunda dört kolluya bindirecekler...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Bunların yatacak yeri yok..! Türkiye nin en büyük üç holdinginden birine sahipsin hala üç kağıt, hala dalavere... Bu kadar para hırsı, doyumsuzluk nedir arkadaş..!? Bu ölümlü dünyada nereye kadar yolacaksın insanları. Gerçekten anlamıyorum...
    Eninde sonunda dört kolluya bindirecekler...
    Ama gerçek ama doğru bana bir arkadaşım söylemişti. Bunların Ellerinde Numaratör var. Ky nin elinde ne kadar kağıt var yok onu takip edip ky yi bitirene kadar yoluyorlar. sonra gaz veriyorlar. .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •