Adıyaman Belediyesi’ndeki yöneticiler, yiyicilik haklarına zarar verdiği gerekçesiyle habere erişim engeli talebinde bulundu...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=385643
Printable View
Adıyaman Belediyesi’ndeki yöneticiler, yiyicilik haklarına zarar verdiği gerekçesiyle habere erişim engeli talebinde bulundu...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=385643
Aşağıdaki cümleler İş Yatırımın bugünkü raporunda yazıyor:
"Türkiye varlıkları dünyayı yenmeye devam ediyor. MSCI Türkiye %2,4 yükselişle Aralık ayındaki dolar cinsi getirisini %20’ye taşıdı. Yanlış okumuyorsunuz. Bu bir imla hatası değil."
Londra'da birileri bayram ediyordur...
https://i.hizliresim.com/3Pwule.jpg
Nedir bu yahu, şartmıdır veya haşa Allahın emrimidir yılbaşı günü illa alışveriş yapmak, kıçınızda geyecek donmu yok, ayağınızda ayakkabı mı yok amq!
Ondan sonra siyasiler bakıyor bu tuzunu sittiklerime, bu mu lan batan Türkiye diyorlar ve haklılar da!
https://i.hizliresim.com/dyKIi0.jpg
Sen de o göt varsa bence sorun yok, mümkünse dolu 1.5 litrelik olsun.:kahkah:
https://i.hizliresim.com/J7QYlT.jpg
Verecekleri 1.000 gayme para o da şartlı, 10 gün ne yahu?
1.000 Gayme para kimin ne derdini çözecek, evime gelen doğalgazık faturası bu havalar da bile 350 gayme yahu.
Biraz önce haberlerde gördüm artık pazarlarda ucuz olsun diye kırık yumurtalara talep oluyormuş ve satılıyormuş. Kırık peyniri duymuştum da yumurtayı ilk defa duydum ben...
Ha gayret günlükte rsi monitörün altından çıkmadı daha 😂
Finansbanka para yatırmam gerekti, arabayı park ettim kafayı bir kaldırdım Garanti bankası yerinde yok, öbür sokakta da Finansbank var, anaaa... o da kapatmış şubeyi.
Ehonomi nahhh... uçuyoh!
ÖZEL | ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü:
•CAATSA yaptırımlarıyla ilgili veya S-400 sisteminin F-35'e yönelik oluşturduğu tehdidi “araştıracak” bir çalışma grubu yok
•Yaptırımların mevcut askeri işbirlikleri etkisi danışılıyor
•Yaptırımları tam olarak uygulamakta kararlıyız.
Şube sayısını azaltıyor özel bankalar, internete dönüyor. İlk Akbank başlattı diyorlar. Kalan şubelerde de personel azaltımı yapılıyor, koyuyorlar bir İpad masaya, müşteri temsilcisi nezaretinde İpad'ten işlem yaptırıyorlar. Vezneden sadece yüklü miktar veya döviz çekiliyor, gerisi şube içindeki bankamatiğe yönlendiriliyor. Kredi çekler için 2-3 kişi var, onlardan da 1 i oluyor meydanda, gerisi istikamette kayıp. İnsan faktörünü azaltıyorlar. -Da bir sorun olduğunda muhatap bulamıyorsunuz, şubeye kadar gelmişsiniz, telefon bankacılığını arayın diyorlar, arıyorsun bağlanabilirsen, yetkim yok diyor, yetkiliye bağla diyorsun v.s. v.s.
Anti parantez, tahminim, içinde bizzat mobil güvenlik şirket çalışanlarının veya eski çalışanlarının da olduğu bir çete var, arada bir dalga dalga vurgun yapıp geçiyorlar. Muhtemelen aşırı sol tandanslı avukat ağırlıklı bir çete, çünkü şu İspanya'da katledilen solcu avukatların söylem/motiflerini kullanıyorlar. Çok abartmadıkları için vurgunu, arada şimdilik kaynıyorlar, ama internet tabanlı bankacılık sisteminde bence büyük bir boşluk var, özellikle mobil ödeme/mobil taban konusunda. Patlar gün gelir, hep beraber yeni tosuncukları görür, tanırız.
Niye anti parantez ekledim, mesaj geldi 1 Ocak'tan itibaren mevzuat değişmiş, artık SMS, şifre gelmeyecek, direk kayıtlı telefona ekran açılacak, GSM şirketleri yapıyor ara ara, falanca pakete üye olmak için Tamam'a bas diye anlık, onun gibi.
Dolandırıcılık hikayelerini okursanız hep aynı hikaye, ben tamam'a tıklamadım ama tıklamış gibi işlem görmüş v.s. diyorlar, 70 yaşındaki adam GSM TL hesabından play store'dan oyun almış, aylık paket almış, faiz binmiş, ödeyeceksin ss diyorlar. Açıksa GSM şirketinin PayCell gibi, -ki kredi kartlarının aksine, otomatik açık oluyor hatlar, zırannk yapıştırıp geçiyorlar, o anlık açılan telefon ekranları sayesinde. Kapatmak kolay, lakin internet bankacılığı da böyle olmamalı.
Bu bir versiyonu;
https://www.sikayetvar.com/atocha
Aynısının farklı isimle olanı da var, bütün GSM şirketlerindeki üyelerden etkilenen var..
Malum şahıs 1990larda ibb başkanı olduğunda da yağmursuzluk problemi vardı ve gümüş iyodürden oluşan yağmur bombaları kullanılarak problem çözülmüştü. Şimdi neden kullanıllmıyor acaba?
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...dahafazlahaber
Bakan Koca: "Salgının hızının yavaşlamış olması da göz önüne alınarak inaktif aşının 28 gün arayla iki doz olarak yapılması uygun bulunmuştur."
mRNA aşıları risksiz diyenlere gelsin. lütfen seyredin forumdaşlar.
32 Doctors from 11 Countries Warn against Taking the COVID-19 Vaccine
https://www.brighteon.com/abf49b23-d...4-7ef299d8dbfe
Sosyal medya maaşları konuşuyor. Herkes asgari ücrete göre ölçüyor maaşını ve gerçekten komik rakamlar . Bir yerde doktor maaşlarını paylaşmışlar 6200 alan doktorun hesap dökümü var .
İlkokul mezunu bekçiden hallice.
Okumuş insanları görünce afakalar basan prof çok mutludur durumdan .
Aslında işin içinde bi mantık hatası var
ABD avrupa ve Rusya bu aşıyı kullanıp
Çin ve biz pasif aşıyı kullanıyoz
Zaman hangisinin iyi olduğunu göstertçek artık
Yani işin içinden çıkılamiyan boyutta
Alman rus abd Kanada Avustralya hepsi mi keko bunların?
Keşke herşey görüktugu kadan basit olsa
Parmak hesabıyla
Bu doğru
Derdik
Abi fikrine karşı çıkmıyorum ama kaynakların zayıf. Yazıda özellikle mRNA aşısından ziyade genel aşı oluşturma aşamalarının atanladığını ve güvenilmez olduğunu söylüyor. Doğrudur. Ama bu komplo teorilerini doğrular nitelikte bir paylaşım değil.
Geçen gün paylaştığın veryansın tv kaynaklı yazıda batılı doktorlar deyip sadece bir kişinin fikri vardı.
Yani demem o ki elle tutulur kaynakların yok. Ha ama altını çizeyim fikrini tartışmıyorum. Geri besleme yapıyorum sadece .
Kaldıki nasıl otomobil bulununca atların kafasına sıktılarsa bize ihtiyaçları kalmayınca bizim de kafamıza sıkacaklar.
Yav işte bu millete iyilik yaramıyor. Biz neden hemen gidip anlaşma yapmadık, neden aşıyı geciktiriyoruz : Önce onlar denesin, yan etkilerini görüp aşıyı duzeltsinler diye .
Aha İngiltere 'de mutasyon uydurdular aşılama başladıktan sonra .
Aşı yapmasak günde 200 kişi ama ya aşı yaparsak 80 milyon riske girer.
Bu nankör millet Reis 'in hakkını ödeyemez.
Bütün gün bu anı bekledim. Ülkemizin fiske vurup elinden ekmekleri alınan meslek grubu, olan her olayda sorumlu tutulurlar, yılda bir kez günleri vardır hatırlayan olmaz. Sorunları ile ilgili şikayet etmek yerine çözüm üreten. Daha doğrusu sorunlarını kimsenin umursamadığı, muhteşem holdingin reklamlarında kim yaptı sorunun cevabı olan, bağlı bulundukları odanın başka meslek gruplarının problemlerini çözemeye çalıştığı. Yağmur demeden dışarıda, çamur olmasın diye içeride, pandemide evinde, salgında işinde çalışan, varlıklarında farkında olunmayan yokluklarında aranan dünyanın dört bir yanında çalışan meslek grubu.
Hepsini gözlerinden öperim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelişmiş demokrasi böyle bir şey olmalı,nette gezen bir para muhabbeti var konuyu burada sormaya,demokrasi benim üzerimde gelişmesin diye çekiniyorum....:kahkah:
11 ülkeden 32 dr, ülke başı 3 doktor
Benden sana bir sır, inaktif aşınında riskleri var,
Hiç birinin çalışması tam değil. bize gelen aşının bile çinde onayı yok hala, çinde bu aşıyı kullanmak yasal değil
Covidinde riskleri var,
Maskeninde,
Artık teraziye koycaksın, aşı, covid-covid, aşı
Risklerden birini bünyeye kabul etceksinRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam haftada 168 saat var 110 saat çalışıyorum diyor. Yeme , içme, tuvalet, yol hepsine 58 saat kalıyor diyor . Bu ne la ? Hangi ondan evladı böyle çalışabilir. Üstelik kuş kadar maaşa. Amk 10 yıl sonra doktor bulamayıp yine hacı hocalarda, çakma sifacılarda sağlık arayacak millet .
Aslında aşı işi şaka değil de. Herkes birbirinin aşısına mok atıyo
Mrna turu belki 4 aşı var Onlarda içlerinde kavgalilar
O da ayrı konu
Olayın komplikasyonu sadecegraf abinin dediği gibi olmayabilir
Bi şeyden (aynı şeyden) belki bende hoşlanmiyorum ama tüm hoslanmadigim şeylere hep nefretlende yaklasamam ya. Tüm hoslandigim seylerede imrenmeyle yaklaşım doğru olmaz
Ne gecikme ne hızlı davranma lazım uygun yerden suya dalacaz artık aşı konusunda o belli
Mikrosoftcu bil geytis ta Mrna aşı dan yana ama rusyadaki laboratuarlarda yani Bunların hepsini Mason Tayfası avcunun eline almışta oynatıyo filan olamaz. Yani Çinliler ile bizim bilimsellikteki halimiz de ortada kıyas yapınca
böylesi basit parmak hesaplariyla şu iyi bu kötü demek şimdilik fazla iddialı
Aynen, karşıt argümanlar hep komplo teorisi şeklinde çünkü sonuçları bilinmiyor.
Bu yeni mRNA aşısı deneme olayının bence Faz 3, Faz 4 klasik süreçlerini bile aşması gerekir, çünkü sonuçları daha uzun vadede ortaya çıkabilir. Komple teorileri zayıf şu an için, mRNA DNA yı değiştiremiyor, çip mip zaten deli saçması. Ama bu mRNA' nın vücudun diğer organlarında, beyinde, hipotalamus/hipofiz bezinde mesela neleri etkileyebileceği, neye yol açabileceği muamma.
Deli dana hastalığı mesela öngörülebildi mi yok, ya da GDO lu besinlerin icadından sonraki 20-40 yıllık süreçte kanser vakalarını arttırdığı gözlemlendi ama ispatlanabildi mi veya engellenebildi mi yok.
Diğer yandan eğer başarılı olursa, bu genetik devrim anlamına da gelebilir, insanlık için yeni bir çağ başlar, bu başarı araştırmalara itici güç olur.
Biz bireyiz, yapacaklar Çin aşısını oturacağız aşağıya, tutarsa tutar tutmazsa eninde sonunda korona olacağız, atlatırsak grip zatürre diyecekler, atlatamazsak bir ihtimal korona büyük ihtimal kalp, solunum yetersizliği çok cigaradan derler..bir istatistik veri olarak düşeriz grafiklere..
Aynen öyle. Yüzde 10 koruma olsa dahi hiç korunmamaktan daha iyi . Kaldıki bir ilaca güvenli demen için 50 -100 geçmesi , bir nesil atlaması gerekir .
Her neyse, velevki o aşıyı olanlarda sıradışı bir değişiklik olacak diyelim; o siradisi değişikliğe sahip olmayanlar zaten yaşayamaz dünyada. Elenirler.
19. Yüzyılın sonlarında işçi hakları konuşulmaya düzenlenmeye başladı bildiğim kadarıyla. Daha sonra 1. ve 2. dünya savaşlarında asker kaçakları falan derken sosyal güvenlik kavramı şart oldu .
Yani bizim kara kaşımız kara gözümüz için değil. Daha çok üretim daha çok pazar için.
E şimdi robotlar devreye giriyor, ne işçiye ne askere gerek kalmıyor. Zenginlerin gözünde insanlar kımıl canlıları gibi kalacak ,neden besleyelim bu gereksiz kalabalıkları diyecekler.
Bir yoklayın kendinizi bazen biz de öyle diyoruz. Neden vergilerimle Suriyelileri doyurayım, neden kaçak elektriği ben ödeyeyim, neden beyaz yakanın vergisiyle hiçbir vasfı olmayan kalabalıklara makarna dağıtılıyor vesaire . Örnekler de hata olabilir ama bu ve benzer birşeyler herkesin aklına gelmistir.
Şimdi daha ileri gidip dünyadaki kaynakların iyice azaldığını düşünün. Ne yapacak Bili Geyts akşam yemeğini bizimle mi paylaşacak.
Çok şükür gelişmiş bir ülke değiliz , Avrupa 'da robotlar tam kullanıma geçtiğinde biz ancak seçim öncesi mutfak robotu dağıtacak seviyeye geliriz . Rahat olun yani.
Abi ben doktorları kast etmedim. Onların günü var. Tıp bayramı. Sağlık bakanı zaten doktor. Bugün tvlere çıkan proflar, başhekimlerin hepsi o yoldan geçti. Sorunlarıda çözümleride bizden daha iyi biliyorlar. Benim gibi bir garibin fark ettiği sorunu onların görmemesi mümkün değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi