Sayfa 340/996 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bütün gün bu anı bekledim. Ülkemizin fiske vurup elinden ekmekleri alınan meslek grubu, olan her olayda sorumlu tutulurlar, yılda bir kez günleri vardır hatırlayan olmaz. Sorunları ile ilgili şikayet etmek yerine çözüm üreten. Daha doğrusu sorunlarını kimsenin umursamadığı, muhteşem holdingin reklamlarında kim yaptı sorunun cevabı olan, bağlı bulundukları odanın başka meslek gruplarının problemlerini çözemeye çalıştığı. Yağmur demeden dışarıda, çamur olmasın diye içeride, pandemide evinde, salgında işinde çalışan, varlıklarında farkında olunmayan yokluklarında aranan dünyanın dört bir yanında çalışan meslek grubu.
    Hepsini gözlerinden öperim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Adam haftada 168 saat var 110 saat çalışıyorum diyor. Yeme , içme, tuvalet, yol hepsine 58 saat kalıyor diyor . Bu ne la ? Hangi ondan evladı böyle çalışabilir. Üstelik kuş kadar maaşa. Amk 10 yıl sonra doktor bulamayıp yine hacı hocalarda, çakma sifacılarda sağlık arayacak millet .

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav işte bu millete iyilik yaramıyor. Biz neden hemen gidip anlaşma yapmadık, neden aşıyı geciktiriyoruz : Önce onlar denesin, yan etkilerini görüp aşıyı duzeltsinler diye .
    Aha İngiltere 'de mutasyon uydurdular aşılama başladıktan sonra .
    Aşı yapmasak günde 200 kişi ama ya aşı yaparsak 80 milyon riske girer.

Bu nankör millet Reis 'in hakkını ödeyemez.
    Aslında aşı işi şaka değil de. Herkes birbirinin aşısına mok atıyo
    Mrna turu belki 4 aşı var Onlarda içlerinde kavgalilar
    O da ayrı konu
    Olayın komplikasyonu sadecegraf abinin dediği gibi olmayabilir
    Bi şeyden (aynı şeyden) belki bende hoşlanmiyorum ama tüm hoslanmadigim şeylere hep nefretlende yaklasamam ya. Tüm hoslandigim seylerede imrenmeyle yaklaşım doğru olmaz
    Ne gecikme ne hızlı davranma lazım uygun yerden suya dalacaz artık aşı konusunda o belli
    Mikrosoftcu bil geytis ta Mrna aşı dan yana ama rusyadaki laboratuarlarda yani Bunların hepsini Mason Tayfası avcunun eline almışta oynatıyo filan olamaz. Yani Çinliler ile bizim bilimsellikteki halimiz de ortada kıyas yapınca
    böylesi basit parmak hesaplariyla şu iyi bu kötü demek şimdilik fazla iddialı

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi fikrine karşı çıkmıyorum ama kaynakların zayıf. Yazıda özellikle mRNA aşısından ziyade genel aşı oluşturma aşamalarının atanladığını ve güvenilmez olduğunu söylüyor. Doğrudur. Ama bu komplo teorilerini doğrular nitelikte bir paylaşım değil.

Geçen gün paylaştığın veryansın tv kaynaklı yazıda batılı doktorlar deyip sadece bir kişinin fikri vardı.

Yani demem o ki elle tutulur kaynakların yok. Ha ama altını çizeyim fikrini tartışmıyorum. Geri besleme yapıyorum sadece .

Kaldıki nasıl otomobil bulununca atların kafasına sıktılarsa bize ihtiyaçları kalmayınca bizim de kafamıza sıkacaklar.
    Aynen, karşıt argümanlar hep komplo teorisi şeklinde çünkü sonuçları bilinmiyor.

Bu yeni mRNA aşısı deneme olayının bence Faz 3, Faz 4 klasik süreçlerini bile aşması gerekir, çünkü sonuçları daha uzun vadede ortaya çıkabilir. Komple teorileri zayıf şu an için, mRNA DNA yı değiştiremiyor, çip mip zaten deli saçması. Ama bu mRNA' nın vücudun diğer organlarında, beyinde, hipotalamus/hipofiz bezinde mesela neleri etkileyebileceği, neye yol açabileceği muamma.

Deli dana hastalığı mesela öngörülebildi mi yok, ya da GDO lu besinlerin icadından sonraki 20-40 yıllık süreçte kanser vakalarını arttırdığı gözlemlendi ama ispatlanabildi mi veya engellenebildi mi yok.

Diğer yandan eğer başarılı olursa, bu genetik devrim anlamına da gelebilir, insanlık için yeni bir çağ başlar, bu başarı araştırmalara itici güç olur.

Biz bireyiz, yapacaklar Çin aşısını oturacağız aşağıya, tutarsa tutar tutmazsa eninde sonunda korona olacağız, atlatırsak grip zatürre diyecekler, atlatamazsak bir ihtimal korona büyük ihtimal kalp, solunum yetersizliği çok cigaradan derler..bir istatistik veri olarak düşeriz grafiklere..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Aslında aşı işi şaka değil de. Herkes birbirinin aşısına mok atıyo
    Mrna turu belki 4 aşı var Onlarda içlerinde kavgalilar
    O da ayrı konu
    Olayın komplikasyonu sadecegraf abinin dediği gibi olmayabilir
    Bi şeyden (aynı şeyden) belki bende hoşlanmiyorum ama tüm hoslanmadigim şeylere hep nefretlende yaklasamam ya. Tüm hoslandigim seylerede imrenmeyle yaklaşım doğru olmaz
    Ne gecikme ne hızlı davranma lazım uygun yerden suya dalacaz artık aşı konusunda o belli
    Aynen öyle. Yüzde 10 koruma olsa dahi hiç korunmamaktan daha iyi . Kaldıki bir ilaca güvenli demen için 50 -100 geçmesi , bir nesil atlaması gerekir .

Her neyse, velevki o aşıyı olanlarda sıradışı bir değişiklik olacak diyelim; o siradisi değişikliğe sahip olmayanlar zaten yaşayamaz dünyada. Elenirler.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    19. Yüzyılın sonlarında işçi hakları konuşulmaya düzenlenmeye başladı bildiğim kadarıyla. Daha sonra 1. ve 2. dünya savaşlarında asker kaçakları falan derken sosyal güvenlik kavramı şart oldu .
    Yani bizim kara kaşımız kara gözümüz için değil. Daha çok üretim daha çok pazar için.

E şimdi robotlar devreye giriyor, ne işçiye ne askere gerek kalmıyor. Zenginlerin gözünde insanlar kımıl canlıları gibi kalacak ,neden besleyelim bu gereksiz kalabalıkları diyecekler.

Bir yoklayın kendinizi bazen biz de öyle diyoruz. Neden vergilerimle Suriyelileri doyurayım, neden kaçak elektriği ben ödeyeyim, neden beyaz yakanın vergisiyle hiçbir vasfı olmayan kalabalıklara makarna dağıtılıyor vesaire . Örnekler de hata olabilir ama bu ve benzer birşeyler herkesin aklına gelmistir.

Şimdi daha ileri gidip dünyadaki kaynakların iyice azaldığını düşünün. Ne yapacak Bili Geyts akşam yemeğini bizimle mi paylaşacak.

Çok şükür gelişmiş bir ülke değiliz , Avrupa 'da robotlar tam kullanıma geçtiğinde biz ancak seçim öncesi mutfak robotu dağıtacak seviyeye geliriz . Rahat olun yani.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Adam haftada 168 saat var 110 saat çalışıyorum diyor. Yeme , içme, tuvalet, yol hepsine 58 saat kalıyor diyor . Bu ne la ? Hangi ondan evladı böyle çalışabilir. Üstelik kuş kadar maaşa. Amk 10 yıl sonra doktor bulamayıp yine hacı hocalarda, çakma sifacılarda sağlık arayacak millet .
    Abi ben doktorları kast etmedim. Onların günü var. Tıp bayramı. Sağlık bakanı zaten doktor. Bugün tvlere çıkan proflar, başhekimlerin hepsi o yoldan geçti. Sorunlarıda çözümleride bizden daha iyi biliyorlar. Benim gibi bir garibin fark ettiği sorunu onların görmemesi mümkün değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Aynen, karşıt argümanlar hep komplo teorisi şeklinde çünkü sonuçları bilinmiyor.

Bu yeni mRNA aşısı deneme olayının bence Faz 3, Faz 4 klasik süreçlerini bile aşması gerekir, çünkü sonuçları daha uzun vadede ortaya çıkabilir. Komple teorileri zayıf şu an için, mRNA DNA yı değiştiremiyor, çip mip zaten deli saçması. Ama bu mRNA' nın vücudun diğer organlarında, beyinde, hipotalamus/hipofiz bezinde mesela neleri etkileyebileceği, neye yol açabileceği muamma.

Deli dana hastalığı mesela öngörülebildi mi yok, ya da GDO lu besinlerin icadından sonraki 20-40 yıllık süreçte kanser vakalarını arttırdığı gözlemlendi ama ispatlanabildi mi veya engellenebildi mi yok.

Diğer yandan eğer başarılı olursa, bu genetik devrim anlamına da gelebilir, insanlık için yeni bir çağ başlar, bu başarı araştırmalara itici güç olur.

Biz bireyiz, yapacaklar Çin aşısını oturacağız aşağıya, tutarsa tutar tutmazsa eninde sonunda korona olacağız, atlatırsak grip zatürre diyecekler, atlatamazsak bir ihtimal korona büyük ihtimal kalp, solunum yetersizliği çok cigaradan derler..bir istatistik veri olarak düşeriz grafiklere..
    Dna değişeli beri coktaaaannn
    WiFi için radyodalgalari o işi yapıyo zate
    GDO lu besin onun yanında ne ki

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

6 Okka o şeyden lâzım ABD'ye gitmek için, Aktif bank dalgası var damadın galiba?

Böğürtürlerse, Reyis hiç bir şey yapamaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 340/996 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •