tenis maçýna dönmüþ, kim kazanýyor oyunu?
tenis maçýna dönmüþ, kim kazanýyor oyunu?
Yeni yýlýn yurtta ve dünyada saðlýk ve mutluluk getirmesini dilerim,iyi yýllar....
memleket batýyor
herkesin eskiden ya çýkarsa diye son bi umudu vardý
fetoþun bebeleri sonra kendi havuzun adamlarý en sondada tüpçü
insanlarýn bu umudunuda yokettiler
hile ile þer ile paralarý kendi yandaþlarýna çýkardýlar yada kayýp biletlere çýakrdýlar
demek ki neymiþ insanlarýn o son umuduna dokunmamak lazýmmýþ.
bir halt olacaðý yok.
Bugün daha yazarýz ama yeri gelmiþken yýlbaþý mesajýný paylaþalým.
Kaybettiklerimizle, elimizdekilerin deðerini anladýðýmýz bir yýlý geride býrakýyoruz. Türk asýllý bir almanýn tüm dünyaya umut olduðu bir yýlý tamamladýk. Bu ülkede yaþayan herkesin artýk baþarýlarýnýn sadece kendi hayalleri ile sýnýrlý olduðunu fark ettiði bir yýl olmasýný dilerim.
Herkese mutlu saðlýk ve huzurlu bir yýl dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Þimdi bu swap iþi sanýrým þöyle biþi.Benim 7.5 milyon TL param var senin de 1 milyon dolarýn var.Takas ediyoruz 6 aylýðýna.6 ay sonra ben gene sana 1 milyon dolarýný veriyorum,sen de benim 7.5 milyonu ,arada geçen zamanda bu paralarla ne yaparsak yapalým o bizim bileceðimiz iþ.Ýsteyen o TL leri yüzde 17 faize baðlar,isteyen de o 1 milyon dolarý isteyene ucuzdan satar.Eðer bu mekanizma böyleyse bizim devlet swap günü gelince o dolarlarý dolar olarak ödeyecekse,borsaya gelen gavurda karýný alýp dolar talep ederse ve dahi garantili dolarla ödemeli yap iþlet lerin kiralarý ve dahi doðalgaz alýmlarýmýz ve dahi halkýmýzýn her seviyeden ve her zaman ki dolar talebi devam ederse ben dolarda artýþ iniþi geçtim karakolluk bir durum görüyorum.Bu iþ karakolda biter,birileri kesik atabilir,benim kumarým buraya kadar beyler diyen bir ekrem abi karþýmýza çýkabilir.Dikkatli olmak lazým.
O deðilde yýlý 7.30 da kapatmak varken niye tutamadýlar þaþýrdým
Ýki gündür 1milyar dolar swapta yapýyorlar
200 ema algolarý tetiklemiþ olsa gerek
Yer Ýmleri