Sayfa 338/996 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

ÖZEL | ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü:

•CAATSA yaptırımlarıyla ilgili veya S-400 sisteminin F-35'e yönelik oluşturduğu tehdidi “araştıracak” bir çalışma grubu yok

•Yaptırımların mevcut askeri işbirlikleri etkisi danışılıyor

•Yaptırımları tam olarak uygulamakta kararlıyız.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Finansbanka para yatırmam gerekti, arabayı park ettim kafayı bir kaldırdım Garanti bankası yerinde yok, öbür sokakta da Finansbank var, anaaa... o da kapatmış şubeyi.

Ehonomi nahhh... uçuyoh!
    Şube sayısını azaltıyor özel bankalar, internete dönüyor. İlk Akbank başlattı diyorlar. Kalan şubelerde de personel azaltımı yapılıyor, koyuyorlar bir İpad masaya, müşteri temsilcisi nezaretinde İpad'ten işlem yaptırıyorlar. Vezneden sadece yüklü miktar veya döviz çekiliyor, gerisi şube içindeki bankamatiğe yönlendiriliyor. Kredi çekler için 2-3 kişi var, onlardan da 1 i oluyor meydanda, gerisi istikamette kayıp. İnsan faktörünü azaltıyorlar. -Da bir sorun olduğunda muhatap bulamıyorsunuz, şubeye kadar gelmişsiniz, telefon bankacılığını arayın diyorlar, arıyorsun bağlanabilirsen, yetkim yok diyor, yetkiliye bağla diyorsun v.s. v.s.

Anti parantez, tahminim, içinde bizzat mobil güvenlik şirket çalışanlarının veya eski çalışanlarının da olduğu bir çete var, arada bir dalga dalga vurgun yapıp geçiyorlar. Muhtemelen aşırı sol tandanslı avukat ağırlıklı bir çete, çünkü şu İspanya'da katledilen solcu avukatların söylem/motiflerini kullanıyorlar. Çok abartmadıkları için vurgunu, arada şimdilik kaynıyorlar, ama internet tabanlı bankacılık sisteminde bence büyük bir boşluk var, özellikle mobil ödeme/mobil taban konusunda. Patlar gün gelir, hep beraber yeni tosuncukları görür, tanırız.

3. Niye anti parantez ekledim, mesaj geldi 1 Ocak'tan itibaren mevzuat değişmiş, artık SMS, şifre gelmeyecek, direk kayıtlı telefona ekran açılacak, GSM şirketleri yapıyor ara ara, falanca pakete üye olmak için Tamam'a bas diye anlık, onun gibi.

Dolandırıcılık hikayelerini okursanız hep aynı hikaye, ben tamam'a tıklamadım ama tıklamış gibi işlem görmüş v.s. diyorlar, 70 yaşındaki adam GSM TL hesabından play store'dan oyun almış, aylık paket almış, faiz binmiş, ödeyeceksin ss diyorlar. Açıksa GSM şirketinin PayCell gibi, -ki kredi kartlarının aksine, otomatik açık oluyor hatlar, zırannk yapıştırıp geçiyorlar, o anlık açılan telefon ekranları sayesinde. Kapatmak kolay, lakin internet bankacılığı da böyle olmamalı.

Bu bir versiyonu;

https://www.sikayetvar.com/atocha

Aynısının farklı isimle olanı da var, bütün GSM şirketlerindeki üyelerden etkilenen var..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Malum şahıs 1990larda ibb başkanı olduğunda da yağmursuzluk problemi vardı ve gümüş iyodürden oluşan yağmur bombaları kullanılarak problem çözülmüştü. Şimdi neden kullanıllmıyor acaba?

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...dahafazlahaber
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Malum şahıs 1990larda ibb başkanı olduğunda da yağmursuzluk problemi vardı ve gümüş iyodürden oluşan yağmur bombaları kullanılarak problem çözülmüştü. Şimdi neden kullanıllmıyor acaba?

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...dahafazlahaber
    Kuraklık Nurettin Sözen zamanındaydı, Bizanslı değilim emme bilirim böyle şeyleri.

Bunlar o zamanlar, kuraklığı dillerine pelesenk etmişlerdi, Reyis ondan sonra seçildi.

Yağmur bombasının çok bahsi geçti ama, hiç kullanıldığını duymadım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bakan Koca: "Salgının hızının yavaşlamış olması da göz önüne alınarak inaktif aşının 28 gün arayla iki doz olarak yapılması uygun bulunmuştur."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca: "Salgının hızının yavaşlamış olması da göz önüne alınarak inaktif aşının 28 gün arayla iki doz olarak yapılması uygun bulunmuştur."
    Bu süre 6 aya kadar çıkar. Ne kadar geçikirse aşı bulma fırsatı da o kadar artacak. Emperyalistler zenginleri aşıladıktan sonra fakir ülkelere sıra gelecek .

8. mRNA aşıları risksiz diyenlere gelsin. lütfen seyredin forumdaşlar.

32 Doctors from 11 Countries Warn against Taking the COVID-19 Vaccine
    https://www.brighteon.com/abf49b23-d...4-7ef299d8dbfe

Sayfa 338/996 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •