Printable View
Alıntı: Originally Posted by Oralet_Osman Burda neler oluyor hiçbir şey anlamadım, dow, altın, itki, bitki. :) Hanımlar matinesi mi burası? Evet bütün kızlar toplanıyoruz burada.. Takıl istiyorsan arada bir..
Alıntı: Originally Posted by Oralet_Osman Burda neler oluyor hiçbir şey anlamadım, dow, altın, itki, bitki. :) Hanımlar matinesi mi burası? :) Merhaba.. Hayir burasi Gold Rush topiği..
Alıntı: Originally Posted by selym Soba mı??? Nerede yaşıyorsunuz ki? Soba yanacak kadar mı soğuk? [emoji44] ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Urumşah yaylaları. Yok böyle güzellik. İşimiz bitti, Düzce'ye dogru gidiyoruz. Gece Gölyaka 'dayız..
Alıntı: Originally Posted by Oralet_Osman Burda neler oluyor hiçbir şey anlamadım, dow, altın, itki, bitki. :) Hanımlar matinesi mi burası? Çok renkli bir başlık dimi? :) Bu arada.... Bugün Fâtih Sultan Mehmed Han Tarafından Kırım'ın Fethinin Yıldönümüymüş (1475) Günün İsimleri: Erkek: Alparslan - Kız: Cevher Günün Yemeği: Erişte Çorbası, Domatesli Yumurta, Aşure
Alıntı: Originally Posted by BaşKara Urumşah yaylaları. Yok böyle güzellik. İşimiz bitti, Düzce'ye dogru gidiyoruz. Gece Gölyaka 'dayız.. Mangalda biber patlican falan da közledik demeyin? :O Aman Allahım...
Domatesli yumurta menemen mi oluyor şimdi?! Yoksa soğan şart mıdır? :))
Alıntı: Originally Posted by selym Mangalda biber patlican falan da közledik demeyin? :O Aman Allahım... Sacda kavurma bile yaptık dün.
Alıntı: Originally Posted by BaşKara Domatesli yumurta menemen mi oluyor şimdi?! Yoksa soğan şart mıdır? :)) Menemene soğan koyulmaz diyenlerdenim ... Yani evet Menemen :)