Sayfa 67/440 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Gold Rush

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

5=1 olacak şekilde saymadım.

Sağdaki yeşil fibo ret, yeşil renkli d3' e ait, henüz taslak, X dalgasının yerini hayal etmeye yönelik, W gerçekleşirse netleşecek.

Mavi 5 vs 3 yazan yerde iki fibo exp var, 0.618=0.618x3, hemen altında 1.618=1.618x1 mesafeleri.

Solda 3 vs 1 var, 3 ün olası hedefleri, 3=2.618x1 e gitmiş, yani bu bir uzatan 3 lü itki, (3 ncü dalgasını uzatmış)

İtkiler ya 1 i, ya 3 ü, ya da 5 i uzatır, hangi dalgayı uzattığına göre mesafe ve dalga boylarının birbirlerine göre mukayesesi değişir.

Bir de enstrümana göre değişiyor, tahviller farklı, emtialar farklı, spot borsa endeksleri farklı, misal tahvilleri bilmiyorum/hatırlamıyorum ama emtialarla ilgili okuduğum kaynaklarda uzatmalar hem itkilerde hem misal expanding flatlarda abartabiliyor, ilk 1 inci dalga total itkinin içinde minicik kalabiliyor, veya uzatan 5 lerde son 5 anormal uzatabiliyor bir kerede.

Konu derin, karışık, hiç EWP bilmeyen birine anlatmak zor....

Bu sayımın bir üst sayımı var, onun da bir üst sayımı var, bunun DXY ve tahvillerle ilişkisi var, makro ekonomideki gelişmeler var.

Misal FED derse ki parasal daralmayı hızlandıracağım, farklı gelişir, bir süreliğine daralmayı durduracağım derse farklı gelişir, Suudların tesisler bombalanır da, eş zamanlı İran ve Rusya da petrol fiyatlarını yükseltecek işlere girişirlerse farklı gelişir.

Saygılar

Sn Dore selamlar..
    Anlamamı sağlayacak kolaylıkta yazmaya gayret gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Şunu doğru mu anladım: "İtki dalgalarından 2 si uzama yapamaz"??

Bizim durumda 3 numaralı İtki uzama yapmış, bu durumda "5 uzamayacak" diyebiliyor muyuz?

Bir de bu dalgalanma yapılarının enstrümandan enstrümana farklılık göstermesi...bunu da yeni duydum. Çok zor ya Allah kolaylık versin...

Tekrardan teşekkür ederim - Selamlar

Sık sık görmek isteriz sizi buralarda. Dore 'nin de hoşuna gider. Başlığa üye olan herkese çiçek veriyor.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Dow en düşük 33499 gördü ve benimkiler kapandi. Kardayken kapatmadim.. 700 puan zarara fit oldum.. Yine mükemmel bir trade örneği.. Ama başarısız..

Neyse sağlık olsun

https://www.instagram.com/reel/CtG8X...RlODBiNWFlZA==

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku

Sık sık görmek isteriz sizi buralarda. Dore 'nin de hoşuna gider. Başlığa üye olan herkese çiçek veriyor.
    Reel hayatta tanısaydım hepinize böyle dondurma ısmarlardım

Şaka degil..

İletişimi seviyorum napim

https://www.instagram.com/reel/Cq0fl...RlODBiNWFlZA==

Sevgiler saygılar yazan okuyan herkese

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Reel hayatta tanısaydım hepinize böyle dondurma ısmarlardım

Şaka degil..

İletişimi seviyorum napim

https://www.instagram.com/reel/Cq0fl...RlODBiNWFlZA==

Sevgiler saygılar yazan okuyan herkese

DOW 'dan voleyi vurduğunuz bir zaman, hepimize bilet alırsınız, geliriz. Jetinizi gönderseniz de olur..

Videodaki dondurmadan isteriz ama...
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    DOW 'dan voleyi vurduğunuz bir zaman, hepimize bilet alırsınız, geliriz. Jetinizi gönderseniz de olur..

Videodaki dondurmadan isteriz ama...
    Süper hizli yemeniz lazim eriyebilir çünkü.. Size güveniyorum ama

Söz..

Sn Achiles.. Selamlar size de..

Rengarenk çiçekler değil balıklar yolladım bu sefer

https://www.instagram.com/reel/CprRt...RlODBiNWFlZA==

Oyun dışı kaldım.. Biraz relax takilicam..

Pozisyon açarsam yazarim.. Ama artık ortalama yapicam.. Hayırlısı..

İyi aksamlar

8. Burda neler oluyor hiçbir şey anlamadım, dow, altın, itki, bitki. Hanımlar matinesi mi burası?

Sayfa 67/440 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •