Sayfa 66/440 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Gold Rush

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Parayı 1920'lerden etf'e basmayı planlıyorum, aşağı bir tur daha bekliyorum yani.

Benm durum iyi gibi. Pencere kenarındayım önümde de soba yanıyor, tuzum kuru valla..
    Evet ben de bekliyorum 1985 den shortlayıp 1920 den teslim ederim size..

Sobada ısınmayı çok severim.. Hele dışarıda kar yağıyorsa.. İyi keyifler..

Karışmasın duyguların beni yok et hadi.. Doğru yolda değilsek yoldan çıkart beni.. Sataşıyor yine içimdeki duygular.. Dağılıp yine sonunda buldum kendimi..

Bir kız arkadaşım sevgilisinden ayrıldı.. Beni yedi bitirdi bütün gün...

Ahh şu ayrılıklar.. Çok üzülüyorum..

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bir kız arkadaşım sevgilisinden ayrıldı.. Beni yedi bitirdi bütün gün...

Ahh şu ayrılıklar.. Çok üzülüyorum..
    Arkadaşlık görevimi yapıp Cuma akşamı iş çıkışı içmeye götürücem..

Canlı müzik ve bira.. Çocuğu yanımda arayıp barışmazsa Dore değilim

Dow 33580.. 33505 olamadı süründürüyor beni..

Altın 1960..

İyi akşamlar herkese

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Parayı 1920'lerden etf'e basmayı planlıyorum, aşağı bir tur daha bekliyorum yani.

Benm durum iyi gibi. Pencere kenarındayım önümde de soba yanıyor, tuzum kuru valla..
    Soba mı???

Nerede yaşıyorsunuz ki?

Soba yanacak kadar mı soğuk? [emoji44]

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bu hafta doğru dürüst veri yokmuş...

Yani büyük ihtimalle bütün hafta olduğu yerde git gel yapacak, büyük bir hareket beklememeliyiz belki de...

Çok kötü [emoji17]

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Merhaba,

Sayın Achilles, bir şey sormak istiyorum. Çok bildiğimden değil, sadece merak ettiğimden.

Resimdeki olasılıklara göre 5 numaralı dalgayı sanırım 1 numaralı dalga ile eşit uzunlukta olacak şekilde varsaymışsınız.

Sorum şu: 5 numaralı dalganın 4 numaralı dalganın tepesini (yani dip seviyesini) geçeceği kesin mi? Bildiğim kadarıyla bir sürü alternatif var... Siz özellikle bu alternatifler arasından 1 numaralı dalgaya eşit olacağı alternatifini baz almışsınız (sanırım). Bunun Özel bir nedeni var mı? Varsa, açıklamak zahmet olmayacaksa, nedir?? Saygılar

5=1 olacak şekilde saymadım.

Sağdaki yeşil fibo ret, yeşil renkli d3' e ait, henüz taslak, X dalgasının yerini hayal etmeye yönelik, W gerçekleşirse netleşecek.

Mavi 5 vs 3 yazan yerde iki fibo exp var, 0.618=0.618x3, hemen altında 1.618=1.618x1 mesafeleri.

Solda 3 vs 1 var, 3 ün olası hedefleri, 3=2.618x1 e gitmiş, yani bu bir uzatan 3 lü itki, (3 ncü dalgasını uzatmış)

İtkiler ya 1 i, ya 3 ü, ya da 5 i uzatır, hangi dalgayı uzattığına göre mesafe ve dalga boylarının birbirlerine göre mukayesesi değişir.

Bir de enstrümana göre değişiyor, tahviller farklı, emtialar farklı, spot borsa endeksleri farklı, misal tahvilleri bilmiyorum/hatırlamıyorum ama emtialarla ilgili okuduğum kaynaklarda uzatmalar hem itkilerde hem misal expanding flatlarda abartabiliyor, ilk 1 inci dalga total itkinin içinde minicik kalabiliyor, veya uzatan 5 lerde son 5 anormal uzatabiliyor bir kerede.

Konu derin, karışık, hiç EWP bilmeyen birine anlatmak zor....

Bu sayımın bir üst sayımı var, onun da bir üst sayımı var, bunun DXY ve tahvillerle ilişkisi var, makro ekonomideki gelişmeler var.

Misal FED derse ki parasal daralmayı hızlandıracağım, farklı gelişir, bir süreliğine daralmayı durduracağım derse farklı gelişir, Suudların tesisler bombalanır da, eş zamanlı İran ve Rusya da petrol fiyatlarını yükseltecek işlere girişirlerse farklı gelişir.

Saygılar

Sn Dore selamlar..

Sayfa 66/440 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •