Karışmasın duyguların beni yok et hadi.. Doğru yolda değilsek yoldan çıkart beni.. Sataşıyor yine içimdeki duygular.. Dağılıp yine sonunda buldum kendimi..
Bir kız arkadaşım sevgilisinden ayrıldı.. Beni yedi bitirdi bütün gün...
Ahh şu ayrılıklar.. Çok üzülüyorum..
Dow 33580.. 33505 olamadı süründürüyor beni..
Altın 1960..
İyi akşamlar herkese![]()
Bu hafta doğru dürüst veri yokmuş...
Yani büyük ihtimalle bütün hafta olduğu yerde git gel yapacak, büyük bir hareket beklememeliyiz belki de...
Çok kötü [emoji17]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
5=1 olacak şekilde saymadım.
Sağdaki yeşil fibo ret, yeşil renkli d3' e ait, henüz taslak, X dalgasının yerini hayal etmeye yönelik, W gerçekleşirse netleşecek.
Mavi 5 vs 3 yazan yerde iki fibo exp var, 0.618=0.618x3, hemen altında 1.618=1.618x1 mesafeleri.
Solda 3 vs 1 var, 3 ün olası hedefleri, 3=2.618x1 e gitmiş, yani bu bir uzatan 3 lü itki, (3 ncü dalgasını uzatmış)
İtkiler ya 1 i, ya 3 ü, ya da 5 i uzatır, hangi dalgayı uzattığına göre mesafe ve dalga boylarının birbirlerine göre mukayesesi değişir.
Bir de enstrümana göre değişiyor, tahviller farklı, emtialar farklı, spot borsa endeksleri farklı, misal tahvilleri bilmiyorum/hatırlamıyorum ama emtialarla ilgili okuduğum kaynaklarda uzatmalar hem itkilerde hem misal expanding flatlarda abartabiliyor, ilk 1 inci dalga total itkinin içinde minicik kalabiliyor, veya uzatan 5 lerde son 5 anormal uzatabiliyor bir kerede.
Konu derin, karışık, hiç EWP bilmeyen birine anlatmak zor....
Bu sayımın bir üst sayımı var, onun da bir üst sayımı var, bunun DXY ve tahvillerle ilişkisi var, makro ekonomideki gelişmeler var.
Misal FED derse ki parasal daralmayı hızlandıracağım, farklı gelişir, bir süreliğine daralmayı durduracağım derse farklı gelişir, Suudların tesisler bombalanır da, eş zamanlı İran ve Rusya da petrol fiyatlarını yükseltecek işlere girişirlerse farklı gelişir.
Saygılar
Sn Dore selamlar..
Yer İmleri