Selamlar Sezgin Abi.pgsus benim de takibimde.
3.5 dolar tarihsel dibi var,şuan 3.91 dolardan işlem görüyor.uzun vadeli paçal yapılabilir gibi duruyor artık.
Printable View
O konuda söylenecek çok şey var ,20.000 yakın umreci salındı evlerine Diyanetten başlayıp bu konuda dahli olan kim varsa hesabı sorulsun madalyonun bir yüzü böyle
Diğer yüzü bizim insanımızn aymazlığı ,yahu ortada ölümcül bir risk var ,ciddi bir vaka var umreci bazı vatandaşlar
karantinaya alınmış kaçmağa çalışıyor adam !.. ,öte yandan bağlantını kullanıp otobüsten kızını almağa çalışan KKTC havaalanı yöneticisi , örnekleri çoğaltabiliriz
Yahu insan böyle durumda devlet almasa ,kendi kendini karantinaya alır tecrit eder ..anlaşılır gibi değil .. nasıl bir kafadır ,nasıl bir zihniyettir nasıl bir tiğnettir..insan hiç ölümcül bir risk varsa evine gitmek istermi ?? ,ailesini riske atarmı ?? …benim bir türlü aklım almıyor !
Allah korusun kendimde risk potansiyeli görsem ,devlet beni karantinaya almazsa yemin ederim eve gitmem ,başka çarem yoksa dağda bayırda 14 gn vakit geçirir yine ailemi riske atmam..
Anlamakta güçlük çekiyorum
sağlık bakanı meclisde, ama vekiller işe gelmemiş koltuklar boş.
vakko %6 aşağıda sektör kapalı, doaş %8 aşağıda yatırım iptal oldu, pegi %8 aşağıda, uçak kalkmıyor, ford %8 aşağıda üretim durdu. Bu veriler çok çabuk değişir, izlenecek tek şey sektör olmalı. Elinizdeki tohumları az veya çok doğru yere ekmelisiniz. Bu sadece bir banka satış olayı değil, yada finansal bir kriz değil. Konu çok, daha çok şey yazılacak, ama 1-2 ay sonra illaki bir sakinlik yaraların sarılma zamanı gelecektir.
2008 krizinde borsanın destek aldığı ve yukarı döndüğü ortalamaları baz alırsam 83 bin altı 1-2 gün kapanış gelirse 75-77 bin arası ihtimal dahilinde.daha aşağısını pek beklemiyorum.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...8224a7c701.png
2008 özel bir krizdi.dönüş yapılan ortalamaları bu yüzden önemsiyorum.
güncel salgın sebebiyle oluşan durum da oldukça özel,belki de 2008e göre daha hasar verici.aktör aynı repliği tekrar edecek mi izleyelim.
emeğine sağlık teşekkür ederiz.
Dünya liderimizin açıkladığı paket. Emlakçının evini satmaya çabalaması. 65 yaşındaki müşterisinede kolanya ve maske ikram etmesiydi. Allah için bişi anladınızmı.
Ne yazdigini zerre kadar anlamadim harbiden! Tam olarak ne demis Damat?
demez olaydı.
https://www.youtube.com/watch?v=6lfATyc9EVE
Bak ne diyor Damat ortak.
Endeks 84444.44 idi alamadim ekran :)
Hahaha. Su Damat'a da cok takiliyorsunuz, ama o ne yapsin?
http://share.matriksdata.com/Images/...1459523472.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1501041910.png
Sorum şu Garanti 5 Liraya gelir mi? :D çok değişik planlarım varda :)
garanın 5 liraya gelmesi asla önemli değil. siz onu 5 liradan aldığınız ne zaman kaça satacaksınız bu önemli. Velevki geldi ve 1 yıl sonra %100 ile sattınız. Elde edilecek bu %100 şuan çok net şekilde THY ve PEGİ de zaten var, o yüzden garanı izlemeye yada ona hedef vermeye gerek yok. Yaşanan PANDEMİM olayı büyük bir vaka. Standart bir borsa yada kıymet satışı değil. Bu nedenle sektör analizi önemli.
666 ortağım 4 yıl önce pegi aldım 20 liradan bedava diye sonra 2 yıl bekleyip 26.50 civarından lanet olsun diye sattım bu arada uçak düşürülmesi terör saldırıları ve darbe girişimi gibi sayısız kamyon üstümden geçti. Kağıt o dönemde 11 küsürleri gördü ömrümü yedi. Sonra 85 leri gördü. Ben 26.50 den satıp 9 küsürden hulk almıştım tarih tekerrürden ibaret. Sıkma canını, allah sabır versin hepimize
FDOW bugün artıya geçecek gibi, kapanışda yada yarın sabah açılışta ne olur bilmem.
ben genelde yatırımı finasn sektörüne yapıyorum garanti ak vakıf vs... Garanti benim gözde kağıtlarımdna biri ama fırsat bulursam uzun zamandan sonra finasn dışı sektörede yatırım yaptım otomotiv, enerji, emlak, havacılık şimdi açıkcası amacım şu halktan yüklü aldım kendi adıma banka kendi malını pek 5 altına vermek istemiyor şimdi eğer ki mümkün olursa %50 trampa mı etsem diye düşünüyorum olurda hulk/garan 5/5 olursa ya yakın %50 değiş tokuş yapıp hem riski minimize hemde kârı maksimize etmek sizde bilirsiniz ki garanti hulka göre daha hızlı hareket ediyor bende hem hulkun bekletisinden olmamak hemde özel sektörün hızından faydalanmak adına düşüncem bu mantıklı mı sizce?
Albayrak: Tvf ve özel sektör için mevcut durum ciddi bir hisse geri alım firsatidir.
A.A. canlı yayın
Benim izlenimim şu yönde çoğu sanayici ve kobi işletmecileri ve esnaf devlet bankalarının hizmetlerinden daha memnun piyasada.devlette bunlara yönlendiriyor gibi vergi ödemeleri zorunlu karşılık oranları falan. bende garan ile değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bundan sonra tam tersini yapmasınlar vakıf halk giderken özeller bakmasın ne dersiniz.yorumunuz nedir.
farklı bir düşünce ama üç konu var, birincisi garan el değiştirse de yaygın hizmet ağı nedene ile hala 1 numara, ikincisi bu virüs sonrasında umulmayan kurumlar zarar görüp batabilir, diğeri ise garanti ispanyol olduğu için oradan gelecek bir kararla etkilenebilir.
hafta sonu 15 günlük sokağa çıkma yasağı gelirse %17 kdv düşen uçaklara nasıl ulaşacağız. yahu eskiden kömür falan dağıtılırdı, keşke dün akşam makarna kömür vereceğiz deselerdi, Allah olmayana güç durumda kalana sebep versin.
Abd ve Avrupa artıya geçmeye çabalıyor.
Biz de yeşil kapatırız gibi
87200 üstü güvenli bölge olarak kabul ediliyormuş.
Çok kısa süre içinde 5.28 olacağız bence.. Şanslı isek durmayız ve 5.87 ye vururuz. Hepsi bence...YTD ..Bir delinin hezeyanlarıdır.:drunk:
Biz bekliyoruz, ak,garan bize doğru geliyor, ilginç.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık maç yok, yeşil sahalar tatil, bu kadar borçlu klüpler ne olacak. un alsak ev makarnası falan yapsalar kesinlikle iyi para yaparlar. ama yok olmaz, onlar cepheye mermi taşıyamazlar. herkes sigaraya karşı, keyif verici bir madde olduğu için, e başkalarına göre maclarda keyif verici, neden onlara karşı değiller.
Abdurrahim Albayrak Çapa Tıp Fakültesinde yakınlarıyla karantinaya alınmış. Eğer sonuçlar pozitif çıkarsa vay halimize. Adam herkesle sarmaş dolaş sonuçta
Koronavirus New Yersey'de anne ile 2 cocugunu oldurdu.
Adamlarin yaptigi habere bakin. Cocuk dedigi 62 yasinda.
https://www.tradingview.com/x/Mn6G5uX6/
.
.
Yeter bence diplediği...Hem bu günlerde KAMU ya yakın olacaksın bence..:drunk:
insanlara panik yaptirip korkutmaya calisiyorlar. . .
ben corona dan degil cikacak olan aşıdan korkuyorum. . insanlari o kadar cok korkuttular ki ası ciktigi gibi herkes saldıracak...
acaba asinin icine ne katacaklar. . . cunku sadece aşıdan para kazanmak yetmez bunlara. . . icine kattiklariyla yeni genetik bozuklugu olan , hormon bozuklugu yasayan, zeka geriligi yasamis musteri elde edip somurecekler. . .
HALK BANKASI GARAN ı almak için teklif verir mi acaba ? Hani..Düşünüyorum da..Fena olmaz..:drunk:
Benden başka petkim taşıyan var mı gençler? Ne olduğunu anlayamıyorum orada kimse yazmıyor. Mal gibi atladim kağıda :)
Ziraat bugun piyasada en iyi alici. Tombik, Halk, Vakif, Aselsan, Ekgyo ve diger bankalardan almis. Varlik Fonu mu yoksa???